.
Отговор в тема
Страница 261 от 436 ПървиПърви ... 161211251257258259260261262263264265271311361 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 501 до 6 525 от общо 10898
    Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Хора, здрастииии (:
    Значи искам да си накупя накъсани дънки за лятото, понеже не си харесвам краката и да:Д както и да е
    Кажете къде има хубави? Марки на магазини, онлайн магазини и т.н. Всякаква информация ми е полезна, защото аз постоянно виждам такива по магазините, но изглеждат някакви ефтинджоски (не говоря за цена, а за това че са цигански).
    Искам някакви подобни http://prikachi.com/images/226/7340226j.png http://prikachi.com/images/225/7340225D.jpg
    Не искам такива, които само изглеждат скъсани, защото целта е да не ми държат топло през лятото. Чакам (:
    h&m, tally weijl

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Нужно ли е като отидеш на фризьор за подстрижка да ти мият и косата. Защото утре съм на фризьор а точно преди малко си я измих и незнам какво да му кажа и дали няма да изглеждам смешно.

Супер фен Аватара на girl91
    ^ Не всички фризьори мият косата, а някои я мият преди подстрижка, други след нея.

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^ Не всички фризьори мият косата, а някои я мият преди подстрижка, други след нея.
    Е да, но мисълта ми беше намя ли да е малко смешно, ако кажа: "Не ми мийте косата, че вчера я мих."

Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Е да, но мисълта ми беше намя ли да е малко смешно, ако кажа: "Не ми мийте косата, че вчера я мих."
    Пускам тая тъпня, защото много бързо ми се омазнява косата като я мия много често и тамън беше почнала да влиза в ред.

Супер фен Аватара на girl91
    Няма нищо смешно в това Ще обясниш, че днес си я мила, а по принцип не я миеш всеки ден и затова не искаш.

Оки, мерси.

здравейте отново ! с лук, с канела с какво ли не опитах, но цикъла си ми дойде ... скоро е и балът... сега въпросът ми е удачно ли ще е ако си сложа бикини и боксреки едновременно за по-сигурно...как мислите (

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bubssss Виж мнението
    здравейте отново ! с лук, с канела с какво ли не опитах, но цикъла си ми дойде ... скоро е и балът... сега въпросът ми е удачно ли ще е ако си сложа бикини и боксреки едновременно за по-сигурно...как мислите (
    Ама ти сериозно ли? Бикини, тампон и превръзка и нямаш грижи.

да, но аз не ползвам тампони

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Ще започнеш да ползваш или пробвай с витамин ц да го спреш, като изпиеш наведнъж половин блистер(не съм сигурна дали така се пише).

Мега фен Аватара на Dagichka
    ем че то с канелата и лука цикълът идва, ти какво очакваше? ако си искала да мине по-бързо късно си се сетила.. зависи каква ти е роклята, ако е дълга примерно и не прилепнала що пък да не си с хиляда чифта гащи :д аз пия хапчета, защото роклята ми е къса, светъл цвят и от коприна и не ми се иска да рискувам.

с какво си махате космите по ръцете? на мен нещо епилаторът ми дава фира и хич не ги обира косъмчетата, само ги дръпва леко и дотам.. а пък кола маска не мога сама да си направя, а нямам доверие на тия козметички в квартала :д

Супер фен Аватара на Deadlock
    Хаяши, ако не се лъжа, беше похвалила някаква домашна кола маска...?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Леко се противоречиш...
    напротив :Д
    може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н., за това показах тези супер изчистените.
    иначе не ме кефи, че втория модел са толкова скъсани, изглежда прекалено, но не в това беше идеята :Д

JoLLiE92 и този вариант обмислях. Може и така да направя ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Хаяши, ако не се лъжа, беше похвалила някаква домашна кола маска...?
    Домашна не. Но съм супер доволна от ориенталната кола маска на Veet. Невероятна е! Ползвам я дори за оформяне на вежди.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н., за това показах тези супер изчистените.
    иначе не ме кефи, че втория модел са толкова скъсани, изглежда прекалено, но не в това беше идеята :Д

JoLLiE92 и този вариант обмислях. Може и така да направя ;д
    по-удачно е, защото аз си избирам дънките първо по плата и качеството, а хубавите качествени накъсани дънки са примерно на g star и са по 200 кинта :Д
    Влюбена съм в обувки. Отново.
    За парфюма съм съгласна че не е добра идея да се подарява
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичета.... имам един въпрос, който може и да ви се стори глупав. Интересувам се от това дали една боя може да се съхрани (в хладилника например), ако е използвана вече и са смесени съставките и?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Момичетаа, предложете ми някакво кремче за лятото( да не е тежък) със слънцезашитен фактор. Искам да става за под пудрата.
    Аааа, и да не е 50 spf 30 ми е добре

Мега фен Аватара на LoveInfect
    На биодерма, 30 фактор, идеален е

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Търся нещо такова, но по-малко и да не ми тежи само то 2кг... :Д http://www.lollipopcosmetics.com/ind...product_id=115
    До 40лв

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н.
    Боже господи, има цветни такива с камъни :П

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Момичетаа, предложете ми някакво кремче за лятото( да не е тежък) със слънцезашитен фактор. Искам да става за под пудрата.
    Аааа, и да не е 50 spf 30 ми е добре
    Аз за тази година си взех Бочко слънцезащитен крем(има и мляко, не знам каква е разликата). Няколко пъти си го слагах и то под коректор, фон дьо тен и пудра. Не ми омазнява и много лесно попива. Има и с 30 и с 50- ти фактор.
    Предишните години бях с Авене, ама нещо не става за под коректори и пудри. Все пак зависи и с каква кожа си.
    Последно редактирано от The Cheetah : 05-22-2014 на 17:42

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Аххх.. One million познавам много мъже, които не го харесват.
    Абе избирането на парфюм на сляпо не е работа!
    Защо не му дадете парите? Или пък измислете нещо по-оригинално от парфюм. Само предлагам, да не ме погнете сега
    Защото както винаги се събрахме в последния момент да решим за подаръка, и след 5 минутен брейнсторминг избрахме това.

Супер фен
    Възможно ли е да се гравира име на сребърна висулка голяма горе долу колкото лешник (сори за странния пример, но не си го предтавям като грамаж и затова..) и за колко време може да се извърши гравирането?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Боята вече смесена не може да се съхранява, все едно дали в хладилник, окислява се и цветът се променя. Затова стои в отделни флакончета в кутията, ако не е смесена и е затворена, проблем няма и да е в шкаф примерно.

Ръцете аз ги минавам с епилатора, проблем нямам. С топла кола и сама съм си сваляла кожата, и козметичка ми я е сваляла. Ако е кола за ръцете само готови ленти...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си