- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Нужно ли е като отидеш на фризьор за подстрижка да ти мият и косата. Защото утре съм на фризьор а точно преди малко си я измих и незнам какво да му кажа и дали няма да изглеждам смешно.![]()
^ Не всички фризьори мият косата, а някои я мият преди подстрижка, други след нея.
Няма нищо смешно в товаЩе обясниш, че днес си я мила, а по принцип не я миеш всеки ден и затова не искаш.
здравейте отново ! с лук, с канела с какво ли не опитах, но цикъла си ми дойде ... скоро е и балът... сега въпросът ми е удачно ли ще е ако си сложа бикини и боксреки едновременно за по-сигурно...как мислите(
да, но аз не ползвам тампони![]()
Ще започнеш да ползваш или пробвай с витамин ц да го спреш, като изпиеш наведнъж половин блистер(не съм сигурна дали така се пише).
ем че то с канелата и лука цикълът идва, ти какво очакваше? ако си искала да мине по-бързо късно си се сетила.. зависи каква ти е роклята, ако е дълга примерно и не прилепнала що пък да не си с хиляда чифта гащи :д аз пия хапчета, защото роклята ми е къса, светъл цвят и от коприна и не ми се иска да рискувам.
с какво си махате космите по ръцете? на мен нещо епилаторът ми дава фира и хич не ги обира косъмчетата, само ги дръпва леко и дотам.. а пък кола маска не мога сама да си направя, а нямам доверие на тия козметички в квартала :д
Хаяши, ако не се лъжа, беше похвалила някаква домашна кола маска...?
напротив :Д
може за теб да са цигански, но аз исках да кажа, че не искам някакви с камъни и супер цветни, и т.н., за това показах тези супер изчистените.
иначе не ме кефи, че втория модел са толкова скъсани, изглежда прекалено, но не в това беше идеята :Д
JoLLiE92 и този вариант обмислях. Може и така да направя ;д
http://ask.fm/iwwkaa
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета.... имам един въпрос, който може и да ви се стори глупав. Интересувам се от това дали една боя може да се съхрани (в хладилника например), ако е използвана вече и са смесени съставките и?
Момичетаа, предложете ми някакво кремче за лятото( да не е тежък) със слънцезашитен фактор. Искам да става за под пудрата.
Аааа, и да не е 50 spf30 ми е добре
![]()
Търся нещо такова, но по-малко и да не ми тежи само то 2кг... :Д http://www.lollipopcosmetics.com/ind...product_id=115
До 40лв
Аз за тази година си взех Бочко слънцезащитен крем(има и мляко, не знам каква е разликата). Няколко пъти си го слагах и то под коректор, фон дьо тен и пудра. Не ми омазнява и много лесно попива. Има и с 30 и с 50- ти фактор.
Предишните години бях с Авене, ама нещо не става за под коректори и пудри. Все пак зависи и с каква кожа си.
Последно редактирано от The Cheetah : 05-22-2014 на 17:42
Възможно ли е да се гравира име на сребърна висулка голяма горе долу колкото лешник (сори за странния пример, но не си го предтавям като грамаж и затова..) и за колко време може да се извърши гравирането?
Боята вече смесена не може да се съхранява, все едно дали в хладилник, окислява се и цветът се променя. Затова стои в отделни флакончета в кутията, ако не е смесена и е затворена, проблем няма и да е в шкаф примерно.
Ръцете аз ги минавам с епилатора, проблем нямам. С топла кола и сама съм си сваляла кожата, и козметичка ми я е сваляла. Ако е кола за ръцете само готови ленти...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....