- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Има много видео уроци в нета,но според мен всичко си зависи от количеството коса.Аз лично връзвам на опашка косата,поставям опашката в дупката на гъбата и после разпределям по равно косата вържу нея.С едно ластиче захващам в основата и стърчащата коса я увивам около ластика за да го скрия като накрая го защипвам с фибички.Малко сложно го обясних.Ако имаш повече коса можеш да пробваш тоя метод http://www.youtube.com/watch?v=gw_pfHbht1s - гледай след 5:40 мин.
^И аз го правя по описания начин, а не като във видеото.
Cloud9, girl91, благодаря![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не мисля, че е много удачно на суха кожа да слагаш само пудра.. защо не пробваш само с коректор?
Това направих днес. Само с този на Катрис камуфлажния съм, като мисля да си взема Артдеко-то, защото с малко тен този на Катрис ще ми е като брашънце. А си мисля и (може да се заблуждавам), че този на Артдеко ще е по-дълготраен.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-28-2014 на 16:34
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мацки, търся много спешно видео за Студентски град - бяха го давали по новините по повод предложението за въвеждане на вечерен час 10 часа. Спомням си, че Константин участваше, че нали е собственик на един от баровете.
как действате за да изглеждате красиви и уверени на море/басейн? какви начини използвате за да премахнете гадните косъмчета ....
Котаци, счупи ми се едно от любимите червила, как да го съхранявам/използвам при тия обстоятелства?
Обожавам колко е дълготрайно, а ми е подарък и на опаковката не пише марка. Нямам как да го заменя със същото.![]()
Ако не се е разпльокало супер много може да пробваш да го поправиш като разтопиш частта където се е счупило и после го залепиш обратно.
Иначе се претопява с лъжица. Ако нямаш празна палитра може да ползваш кутийка за лещи, много е практично, защото се затваря добре и е съвсем мъничка.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ама как го разтапяте?
черпак направо :д
и е много хитро туй с червилото
да!
аз бях видяла, че си доволна от него и взех кристали за мен и сестра ми, които стават и за маска и миришат тооолкова хубаво
*момичета, виждали ли сте подобно якенце http://youtu.be/up7pvPqNkuU 1:42-1:46?
Последно редактирано от galaxy29 : 05-29-2014 на 23:35
препоръчайте ми хубав овлажняващ лосион за тяло с блестящи частици?![]()
В една опаковка кола маска има по 2 кърпички,които да премахват остатъците от маската,но лично на мен тези 2 броя не ми стигат.Как вие почиствате остатъците или поне можете ли да кажете с какво мога да ги почистя?Пробвала съм някои неща,но нищо не може да почисти добре и не може да предаде тази мекота на кожата![]()
слънчогледово олио
Олио, зехтин, квото ми падне.
След това се къпеш и мажеш с лосион, ако държиш да си мекичка.