.
Отговор в тема
Страница 276 от 436 ПървиПърви ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 876 до 6 900 от общо 10898
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Да вреди, изтощават се, стават по-редки..при честа употреба на миглоизвивачка..

Това новото за изсветляване на косата sunkiss gel с какво е по-различен от боята за коса !?
    Благодаря за отговора.
    А относно въпроса ти и мен ме интересува същото, а дори да действа дали ще я съсипе?

Сдобих се с нов силен изрусител и съм твърдо решена да си направя частта, която исках сребристо сива. Колко време трябва да мине между две изрусявания? Междувременно смятам да мажа доволно маски с масла.
    Последно редактирано от Hayashi : 07-03-2014 на 19:47
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не ме игнорирайте, инаК ще пусна цяла тема!

Как да се отърва от сланинките отстрани на талията? И как бедрата ми да са по-тънки?
    Каквото и да правя (скачане, тичане, клякане), най-много натоварени са ми прасците, а не искам.

И какво да правя, за да имам мега тънки ъъ ръце/мишници, така че да не са мускулести и здрави
    И мамка му, как се намалява бюст? Не че ми е кой знае колко голям, но съм по-скоро фен на малките тситси.
    За първия въпрос мога да ти покажа тези упражнения : https://www.youtube.com/watch?v=TSGOKSd8MME (когато аз ги правих, за около седмица се изгубиха) ..За бедрата,ефективно е тичането, но на дълги разстояния, не спринтове и интервални тренировки и всички кардио дейности, които си изброила, но не знам ако не ги правиш как може да стане това
    За бюста мисля, че само при цялостно отслабване може да се смъкне малко, но всичко си е до ген
    И последно тези упражнения могат да ти помогнат за ръцете https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI
    Всъщност на всички въпроси може би може да се отговори с : кардио . Но това е разбира се, каквото мисля аз, може и да съм в грешка за нещо

ВЪПРОС СЪМ ДАМИТЕ, КОИТО СА ПРЕОДОЛЯЛИ БОЛКАТА ПО ВРЕМЕ НА ЕПИЛИРАНЕ:
    Как го преодоляхте и от кой епилатор сте най-доволни (тоест с кой най-малко ви боли)?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Книга, ако чете. Някаква козметика, нещо златно, сребърно например с името ти или неговото, или просто гравирай каквото искаш. Зависи много от интересите, какви са?
    Ох, днес го разкарвах по магазините та натрупах малко идеи ;д просто се чудих дали сега като са 20 години не е по-добре да е нещо по-специално, ама май се ориентирах

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Гррр... не знам кво става с косата ми. Веднага след като я измия я чувствам мазна и слепнала. Нарочно три пъти я мих с различен шампоан (помислих че е от самия шампоан) и трите пъти си остана така. Не ми се е случвало досега такова нещо, омазнява ми се да кажем на втория, третия ден, не я чувствам чиста, но това е нормално, а сега направо като изсъхне е все едно съм изсипала бутилка олио върху главата си. Замислих се, че това се случва точно след като се боядисах с Гарниер, но пък интересното е че винаги се боядисвам с тая боя и досега не се е случвало нищо подобно. На някого да му се е случвало?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    .
    имаш ли стара рег бе жена

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    имаш ли стара рег бе жена
    Имам, бре! Ама от години не съм писала с нея, тъй че и да ти я кажа няма да се сетиш.

Мега фен Аватара на galaxy29
    може и да се сетя, сподели

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Забелязвам си в последното време на няколко места по носа и около него спукани капилярчета. Едва забележими са (но пък аз обичам да се вничам), дори не съм сигурна, че се водят спукани, но преди време бяха на едно-две места около носа ми, а сега забелязвам и по самия си нос, което ме навежда на мисълта, че бързо се разпростират. Все ми се струва, че съм too young for this shit, ама вече почвам да се плаша. Имали ли сте такова чудо и имате ли представа как се маха - дали с кремове, дали на дерматолог трябва да ходя или...? На неправилна диета ли се дължи или какво? Супер много ме дразнят, то не ми стига, че имам лунички и черни точки по носа, ами сега и капиляри! Ххггррр!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Гррр... не знам кво става с косата ми. Веднага след като я измия я чувствам мазна и слепнала. Нарочно три пъти я мих с различен шампоан (помислих че е от самия шампоан) и трите пъти си остана така. Не ми се е случвало досега такова нещо, омазнява ми се да кажем на втория, третия ден, не я чувствам чиста, но това е нормално, а сега направо като изсъхне е все едно съм изсипала бутилка олио върху главата си. Замислих се, че това се случва точно след като се боядисах с Гарниер, но пък интересното е че винаги се боядисвам с тая боя и досега не се е случвало нищо подобно. На някого да му се е случвало?
    Вземи си шампоана с хинин на Klorane. Някъде около 10-12лв е, но ще забравиш за омазняване. Аз си го взимам от аптеки. Всички, на които съм го препоръчала, са много доволни. Аз вече ползвам само него и косата ми изобщо не се омазнява.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Renny. Виж мнението
    За първия въпрос мога да ти покажа тези упражнения : https://www.youtube.com/watch?v=TSGOKSd8MME (когато аз ги правих, за около седмица се изгубиха) ..За бедрата,ефективно е тичането, но на дълги разстояния, не спринтове и интервални тренировки и всички кардио дейности, които си изброила, но не знам ако не ги правиш как може да стане това
    За бюста мисля, че само при цялостно отслабване може да се смъкне малко, но всичко си е до ген
    И последно тези упражнения могат да ти помогнат за ръцете https://www.youtube.com/watch?v=hAGfBjvIRFI
    Всъщност на всички въпроси може би може да се отговори с : кардио . Но това е разбира се, каквото мисля аз, може и да съм в грешка за нещо
    Даа, тези първите ги пробвах, усеща се натоварването в тази област
    Значи си ги правила в продължение на седмица всеки ден и са помогнали? По колко време горе долу? Колкото от клипчето ли?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от Summer..lov3 Виж мнението
    Моля препоръчайте ми хидратиращ лосион за тяло,защото кожата на краката ми е много суха.Пробвала съм какви ли не (AVON,Oriflame,johnson baby oil,Bettina Barty..)и пак никакъв ефект.
    Просто нещо без течен парафин. Опитай масло, ама не бебешко олио, а чисто масло - пробвала съм с арганово, действа ми супер на кожата, но бутилката 250 мл е 50 лв и не ми се вижда нормално да го хабя за тяло :Д с кокосово също става добре, а предполагам ще се получи с всяко чисто масло. Даже и с Икаров става много по-добре отколкото който и да е крем за тяло с течен парафин.
    mufasa за там нямам представа
    ShtrudeL за бедра Killer buns and thighs на всеизвестната Jillian Michaels (има я в thepiratebay) за бедра тичането НЕ помага, помага единствено за прасци, trust me за ръце на мен ми помага 30 day shred, и то главно заради малкото лицеви
    stelkastel млада? Аз имам леко по-изразени капиляри по лицето откак се помня просто кожата ми е изключително фина и тънка. Ако са наистина спукани, мисля се махат само оперативно или лазерно.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 07-04-2014 на 17:04
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

http://i.imgur.com/dvHr2.jpg

Обичам този лосион! Пълен е само с някакви хубави неща и след като взех да го ползвам краката ми винаги са супер мекички. Много е хидратиращ и си го усещам чак докато се изкъпя и го отмия. А не оставя оново лепкаво усещане на течен парафин, защото не съдържа такъв. Редовната му цена е малко скъпичка, но аз си го взех намален на 3 евро.
    Иначе кокосовото масло е добър избор също. С него може да си забъркаш и домашен ексфолиант от захар, кокосово масло, мед и малко лимон. Може и със сол, но със захар е по-вкусно. Краката след ексфолиране са ми невероятно мекички. С повечето купени ексфолианти не ми се получава така.

Мега фен Аватара на Dagichka
    адски болезнените подкожни пъпки, как да ги спра/облекча?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    адски болезнените подкожни пъпки, как да ги спра/облекча?
    Използвай пилинги. Не знам как, но на мен са ми помагали и са минавали по-бързо.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да ми кажете начин (освен изстискване) за премахване/намаляване на черни точки? Не мога постоянно да ходя на козметик. А маската с белтък съм я пробвала, както и лентите - никакъв ефект.

^ Чувала съм за маски с глина . Също с мед - просто взимаш натурален мед , мажеш лицето си , или само проблемната зона и потупваш с пръсти . Ако го правиш на цялото лице , след потупванията оставяш влажна кърпа върху лицето си за няколко минути и накрая меда просто го няма , а лицето ти става супер меко .

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^Парна баня, след нея ексфолиране и накрая със студена вода отмиваш.

Момичета в последно време ми излизат едни ужасни подкожни пъпки, които г/д за 1-2 дни набират гной и се пукат. Но тъкмо едната отминава и излизат още. Пъпките са около устните ми и брадичката и на носа по-рядко. Чудя се какво да правя, знам че тези пъпки около устните и брадичката са хормонални. Пия и Герикапс, които действат хормонално(пия ги г/д 10 дни преди менструация, за да предотвратя ужасно болезнените си спазми). Обмислям ходенето на гинеколог и пускане на хормонални изследвания. Някой от вас имал ли е такъв проблем?

Искам да попитам и още нещо, някой има/имал ли гръбначно изкривяване? Моята работа е сериозна, личният ми лекар уж каза, че имам леко изкривяване, но имам стабилни болки, подозирам, че изкривяването ми е на повече от 5 години, но никога не съм обръщала внимание, въпреки че съм падала много лошо на гръбнака и главата. Другия месец чак ще ходя на ортопед( Д-р Шидеров /Пловдив/), защото този месец няма кой да ме закара до Пловдив, а и скоро отивам на почивка в Гърция за доста време. Мисля си толкова време е минало, 1 месец не би бил фатален?! На 17 съм, мисля че има значение.

Май толкова сериозно не съм писала друг път, но съм доста напрегната. Благодаря предварително, ако някой пише по моите въпроси.

Мега фен Аватара на tori
    Това с меда съм го пробвала в по-различен вариант. Топлиш меда и го слагаш върху кожата, отмиваш с топла вода след двайсетина минути. Не действа. Имам черни точици само по носа и са адски малко, но не видях никаква промяна след това. Бих пробвала маската с белтък и салфетки.

Истината е в четка за пори всяка вечер заедно с почистващия гел. Откакто си я взех преди 4 месеца не съм имала и една запушена поричка. Редовното ексфолиране/пилинг също ужасно много помагат.

Даа, тези първите ги пробвах, усеща се натоварването в тази област
    Значи си ги правила в продължение на седмица всеки ден и са помогнали? По колко време горе долу? Колкото от клипчето ли?
    Дам правих само това, което е показано на клипа по веднъж на ден. Но не бяха кой знае колко сигурно за това за 1 седмица имаше ефект. Пък и дори да е повече от седмица важното е да изчезнат, нали така При една приятелка ефекта се видя след 3та седмица, но тя ги правеше през ден или когато има време

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Това с меда съм го пробвала в по-различен вариант. Топлиш меда и го слагаш върху кожата, отмиваш с топла вода след двайсетина минути. Не действа. Имам черни точици само по носа и са адски малко, но не видях никаква промяна след това. Бих пробвала маската с белтък и салфетки.
    При мен това НЯМАШЕ ефект. Наскоро четох за смесване на 1 суп. лъжица захар и 4 капки лимон. Мястото се почиства с него и се изплаква. Не знам дали ще има ефект, но мисля да опитам все пак.

ПП: stelkastel, аз сйщо, дори като дете имах под окото такова капилярче и се махна само, но за доста време може би няколко месеца. Друг начин освен да се чакат и да се махнат от само себе си не знам, но не се притеснявай и аз съм имала.
    ^Дано съм те успокоила, поне малко.
    Последно редактирано от Lonsdale. : 07-05-2014 на 06:04

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Искам да попитам и още нещо, някой има/имал ли гръбначно изкривяване? Моята работа е сериозна, личният ми лекар уж каза, че имам леко изкривяване, но имам стабилни болки, подозирам, че изкривяването ми е на повече от 5 години, но никога не съм обръщала внимание, въпреки че съм падала много лошо на гръбнака и главата. Другия месец чак ще ходя на ортопед( Д-р Шидеров /Пловдив/), защото този месец няма кой да ме закара до Пловдив, а и скоро отивам на почивка в Гърция за доста време. Мисля си толкова време е минало, 1 месец не би бил фатален?! На 17 съм, мисля че има значение.
    Правили ли са ти рентгенови снимки? Ако не - какво чакаш? На тях веднага ще си проличи. ))
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Правили ли са ти рентгенови снимки? Ако не - какво чакаш? На тях веднага ще си проличи. ))
    Проблема е, че още не съм ходила на ортопед, който да ме прегледа обстойно. Не съм правила рентген, личният ми лекар само ме прегледа и това е. Както казах до края на месеца няма как да отида, макар че искам още сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си