- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Като се изправиш пред огледалото, сама можеш ли да забележиш изкривяването?
Болките постоянни ли са и къде точно те боли?
При мен не е видимо,лекар ми го установи. Аз дори и не подозирах. Използвам колан за гръбначни изкривявания и правя упражнения. И аз бях на 17 г. Сега често пъти чувам,че нарочно се изпъчвам и си бутам дупето назад... Ама такава си ми е стойката. Не съм ходила по лекари. Отворих интернет и няколко дебели книги,че сама предприех"лечението" си,но все пак исках и мнението на лекар.
аз като малка съм имала гръбначно изкривяване, ортопедът го определи като кифоза май. препоръча ми един колан, който ми беше доста тегав (увива се през раменете и се залепва на ребрата и доста кофти като цяло) и ми даде лист с упражнения. трябваше да го нося постоянно иначе, ако не се оправех - операция. добре, че бях малка и тогава костите ми се развиваха и можех да се оправя навреме. трябва сама да се сещаш да си оправяш стойката, да вървиш правилно, да спиш правилно и тн. слабичка ли си?
може ли момиче да забременее без да свършиш в нея преди това си правих маструбация но след това се измих с вода а и не и го вкарах целия само главичката и тя дори беше девствена може ли да стане бебе тя ми прави маструбация с уста и след това се измих и го сложих в вагината но беше само главичката дали ще забременее мисля че нямах предекулярня течност щото при изхвърлянето си изтиснах трабичката помощ моляя
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като съм с лице към огледалото виждам, че от едната страна талията ми е по "вдлъбната" от другата (надявам се, че ме разбра. Иначе гърба като погледна гръбнака почти не виждам изкривяване, но го има.
Боли ме в горната част, образно казано от закопчалката на сутиена чак до врата. Болките не бих казала, че са постоянни. Общо взето като не го мисля не усещам болката. В последно време се опитвам да вървя/лежа/спя изправена. Не че по принцип ходя много изгърбена, но рамената ми някак са напред леко, ако не ги поддържам изправени.
Сещам се, правя го. Говорих с нашите, скоро ще ми вземат нов твърд матрак, понеже моя е доооста мек и не мога да лежа изправена. За това също ще се посъветвам с лекаря.
Дали съм слабичка? Ами не ми стърчат кокалите, освен като се изпъна ребрата ми се виждат. Иначе съм висока 164, тежа 48-52кг.
Между другото в понеделник отивам за направление и по-другия понеделник отивам на преглед. Притеснена съм, макар че знам че изкривяването ми не е най-лошото или поне видимо не се забелязва почти. Иии малко ме е страх, но ще се успокоя![]()
В момента през 2-3 дни ходя да плувам, личният ми лекар каза, че това помага много. Искам вече да отида на преглед!! Нямам търпение, искам да разбера какво е точно положението.
И аз имам гръбначно изкривяване от около 2 години, обаче през последните месеци съм взела да се изправям. На мен са ми леко криви двете рамене от носене на тежки чанти и от там от време на време ме боли кръста. Не се притеснявай, ако не те боли постоянно. Повечето хора имат някакви леки гръбначни изкривявания, които рядко им пречат във всекидневието.
Тренирала ли си сериозно някакъв спорт? Предполагам, че и докторът ще ти каже да ходиш редовно на йога и плуване. Ако се стараеш да ходиш изправена, може да се оправи и от само себе си.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тренирах 7 години модерни танци, от 6 до 13годишна. Именно там съм падала много лошо на глава и на гръбнака, защото освен да танцуваме правихме и акробатики, поддръжки и изобщо съм вдигала хора 2 пъти по-тежки от мен и като казвам 7 години имам предвид плътно без месец почивка дори. Та предполагам, че от там ми се е "бъгнал" гръбнака.
^
http://www.buyincoins.com/item/27787.html
http://www.buyincoins.com/item/27793.html#.U7hkmvmSyZw
Аз си купих китайски от ето тук и ми вършат чудна работа, но иначе има и маркови за по 20 долара, ако ти се дават пари.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз винаги съм ги избягвала тези четки, щото все си мисля, че задържат бактерии. Има ли някакъв по-специален начин да се почистват? И примерно ако имам малки пъпчици тая четка ще ги премахте ли?
П.П. Трябва ли да се сменя четката периодично и ако да на колко месеца?
Това да не са подобия на тези?
![]()
Не знам, това чисти, но не маха точките.
Купи си хубав и малко по-скъп и няма да има нужда да си купуваш всяка година.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Miss Sporty http://parfumi-kozmetika.com/common/...-AXFRARVFB.jpg . Около 4лв. е в ДМ и е прецизна, аз съм много доволна. Пък и не изсъхва бързо съдържанието в тубичката. Също така не се размазва (ако не я пипаш, разбира се), дори и в жегите като ми се изпоти лицето пак си седи. Определено си заслужава!
Момичета да ми препоръчате хубаво масло за тяло, искам да попива хубаво (в смисъл не да остана мазна и лепкава) до 15тина лв?