.
Отговор в тема
Страница 277 от 436 ПървиПърви ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 901 до 6 925 от общо 10898
    Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Искам да попитам и още нещо, някой има/имал ли гръбначно изкривяване? Моята работа е сериозна, личният ми лекар уж каза, че имам леко изкривяване, но имам стабилни болки, подозирам, че изкривяването ми е на повече от 5 години, но никога не съм обръщала внимание, въпреки че съм падала много лошо на гръбнака и главата. Другия месец чак ще ходя на ортопед( Д-р Шидеров /Пловдив/), защото този месец няма кой да ме закара до Пловдив, а и скоро отивам на почивка в Гърция за доста време. Мисля си толкова време е минало, 1 месец не би бил фатален?!
    Като се изправиш пред огледалото, сама можеш ли да забележиш изкривяването?
    Болките постоянни ли са и къде точно те боли?
    При мен не е видимо,лекар ми го установи. Аз дори и не подозирах. Използвам колан за гръбначни изкривявания и правя упражнения. И аз бях на 17 г. Сега често пъти чувам,че нарочно се изпъчвам и си бутам дупето назад ... Ама такава си ми е стойката. Не съм ходила по лекари. Отворих интернет и няколко дебели книги,че сама предприех"лечението" си,но все пак исках и мнението на лекар.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Искам да попитам и още нещо, някой има/имал ли гръбначно изкривяване? Моята работа е сериозна, личният ми лекар уж каза, че имам леко изкривяване, но имам стабилни болки, подозирам, че изкривяването ми е на повече от 5 години, но никога не съм обръщала внимание, въпреки че съм падала много лошо на гръбнака и главата. Другия месец чак ще ходя на ортопед( Д-р Шидеров /Пловдив/), защото този месец няма кой да ме закара до Пловдив, а и скоро отивам на почивка в Гърция за доста време. Мисля си толкова време е минало, 1 месец не би бил фатален?! На 17 съм, мисля че има значение.

Май толкова сериозно не съм писала друг път, но съм доста напрегната. Благодаря предварително, ако някой пише по моите въпроси.
    аз като малка съм имала гръбначно изкривяване, ортопедът го определи като кифоза май. препоръча ми един колан, който ми беше доста тегав (увива се през раменете и се залепва на ребрата и доста кофти като цяло) и ми даде лист с упражнения. трябваше да го нося постоянно иначе, ако не се оправех - операция. добре, че бях малка и тогава костите ми се развиваха и можех да се оправя навреме. трябва сама да се сещаш да си оправяш стойката, да вървиш правилно, да спиш правилно и тн. слабичка ли си?

може ли момиче да забременее без да свършиш в нея преди това си правих маструбация но след това се измих с вода а и не и го вкарах целия само главичката и тя дори беше девствена може ли да стане бебе тя ми прави маструбация с уста и след това се измих и го сложих в вагината но беше само главичката дали ще забременее мисля че нямах предекулярня течност щото при изхвърлянето си изтиснах трабичката помощ моляя

Цитирай Първоначално написано от kakamarastara Виж мнението
    може ли момиче да забременее без да свършиш в нея преди това си правих маструбация но след това се измих с вода а и не и го вкарах целия само главичката и тя дори беше девствена може ли да стане бебе тя ми прави маструбация с уста и след това се измих и го сложих в вагината но беше само главичката дали ще забременее мисля че нямах предекулярня течност щото при изхвърлянето си изтиснах трабичката помощ моляя
    Ще пОкна...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Като се изправиш пред огледалото, сама можеш ли да забележиш изкривяването?
    Болките постоянни ли са и къде точно те боли?
    При мен не е видимо,лекар ми го установи. Аз дори и не подозирах. Използвам колан за гръбначни изкривявания и правя упражнения. И аз бях на 17 г. Сега често пъти чувам,че нарочно се изпъчвам и си бутам дупето назад ... Ама такава си ми е стойката. Не съм ходила по лекари. Отворих интернет и няколко дебели книги,че сама предприех"лечението" си,но все пак исках и мнението на лекар.
    Като съм с лице към огледалото виждам, че от едната страна талията ми е по "вдлъбната" от другата (надявам се, че ме разбра. Иначе гърба като погледна гръбнака почти не виждам изкривяване, но го има.
    Боли ме в горната част, образно казано от закопчалката на сутиена чак до врата. Болките не бих казала, че са постоянни. Общо взето като не го мисля не усещам болката. В последно време се опитвам да вървя/лежа/спя изправена. Не че по принцип ходя много изгърбена, но рамената ми някак са напред леко, ако не ги поддържам изправени.
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз като малка съм имала гръбначно изкривяване, ортопедът го определи като кифоза май. препоръча ми един колан, който ми беше доста тегав (увива се през раменете и се залепва на ребрата и доста кофти като цяло) и ми даде лист с упражнения. трябваше да го нося постоянно иначе, ако не се оправех - операция. добре, че бях малка и тогава костите ми се развиваха и можех да се оправя навреме. трябва сама да се сещаш да си оправяш стойката, да вървиш правилно, да спиш правилно и тн. слабичка ли си?
    Сещам се, правя го. Говорих с нашите, скоро ще ми вземат нов твърд матрак, понеже моя е доооста мек и не мога да лежа изправена. За това също ще се посъветвам с лекаря.
    Дали съм слабичка? Ами не ми стърчат кокалите, освен като се изпъна ребрата ми се виждат. Иначе съм висока 164, тежа 48-52кг.

Между другото в понеделник отивам за направление и по-другия понеделник отивам на преглед. Притеснена съм, макар че знам че изкривяването ми не е най-лошото или поне видимо не се забелязва почти. Иии малко ме е страх, но ще се успокоя В момента през 2-3 дни ходя да плувам, личният ми лекар каза, че това помага много. Искам вече да отида на преглед!! Нямам търпение, искам да разбера какво е точно положението.

И аз имам гръбначно изкривяване от около 2 години, обаче през последните месеци съм взела да се изправям. На мен са ми леко криви двете рамене от носене на тежки чанти и от там от време на време ме боли кръста. Не се притеснявай, ако не те боли постоянно. Повечето хора имат някакви леки гръбначни изкривявания, които рядко им пречат във всекидневието.
    Тренирала ли си сериозно някакъв спорт? Предполагам, че и докторът ще ти каже да ходиш редовно на йога и плуване. Ако се стараеш да ходиш изправена, може да се оправи и от само себе си.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Тренирах 7 години модерни танци, от 6 до 13годишна. Именно там съм падала много лошо на глава и на гръбнака, защото освен да танцуваме правихме и акробатики, поддръжки и изобщо съм вдигала хора 2 пъти по-тежки от мен и като казвам 7 години имам предвид плътно без месец почивка дори. Та предполагам, че от там ми се е "бъгнал" гръбнака.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Истината е в четка за пори всяка вечер заедно с почистващия гел. Откакто си я взех преди 4 месеца не съм имала и една запушена поричка. Редовното ексфолиране/пилинг също ужасно много помагат.

Какви са тези четки и къде мога да ги намеря?

^
    http://www.buyincoins.com/item/27787.html
    http://www.buyincoins.com/item/27793.html#.U7hkmvmSyZw

Аз си купих китайски от ето тук и ми вършат чудна работа, но иначе има и маркови за по 20 долара, ако ти се дават пари.

Аз винаги съм ги избягвала тези четки, щото все си мисля, че задържат бактерии. Има ли някакъв по-специален начин да се почистват? И примерно ако имам малки пъпчици тая четка ще ги премахте ли?
    П.П. Трябва ли да се сменя четката периодично и ако да на колко месеца?

Супер фен
    Това да не са подобия на тези?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Това да не са подобия на тези?
    Изглеждат ми съвършено различни. Едното си е баш четка, другото е неква гума със странна форма.

Супер фен
    Не знам, това чисти, но не маха точките.

Магазин за хубави бански на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ в София?

Купи си хубав и малко по-скъп и няма да има нужда да си купуваш всяка година.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Препоръчайте ми хубава очна линия (освен essence) до 10лв.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    И аз всеки път я заглеждам, но все се отказвам, защото ВСИЧКИ опаковки са пипани, четките им са задръстени със изсъхнала очна линия и НЕ СА тестери. Благодаря, ще пропусна.

Едит: Втората имам предвид.

Цитирай Първоначално написано от different111 Виж мнението
    Miss Sporty http://parfumi-kozmetika.com/common/...-AXFRARVFB.jpg . Около 4лв. е в ДМ и е прецизна, аз съм много доволна. Пък и не изсъхва бързо съдържанието в тубичката. Също така не се размазва (ако не я пипаш, разбира се), дори и в жегите като ми се изпоти лицето пак си седи. Определено си заслужава!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от different111 Виж мнението
    Golden Rose, но понеже четката е малко по-твърда, ако не си свикнала ще ти трябват 1-2 опита докато се получи хубаво, поне при мен беше така.

Пичове има ли нещо по-лошо от това да заспиш пиян в локва?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HarabeishoOrGoHome Виж мнението
    "Объркал си препарата." и раздела.

Да заспиш пиян в собственото си повръщано?

Искам да пробвам тази очна линия на Rimmel, но сигурно при нас ще е 15 евро.

Мега фен Аватара на babity
    Един от съседното село така умря. Удави се в локва.

Супер фен
    Момичета да ми препоръчате хубаво масло за тяло, искам да попива хубаво (в смисъл не да остана мазна и лепкава ) до 15тина лв?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си