- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Зайче,ти нямаше ли котенце?
Аз съм очарована от един мини шпиц. Не знам дали е единичен случай или е характерно за породата,но Реа(така се казва) е изключително интелигентна,спокойна,любв еобилна и адски красива![]()
Идвам с питане за пемзите и кой как и на колко време си ги ползва. Въпроса е провокиран от това, че бях навикана когато казах, че си я ползвам всеки ден по веднъж. Винаги откакто съм започнала да се къпя самичка, съм си я ползвала така и никога не са ми се люспели краката. Реално кой е кривия в ситуацията и наистина ли е чак толкова грешно да го правя всеки ден?
има противоречиви мнения,да
някои смятат, че колкото повече я ползваш и после толкова по-лесно загрубява кожата, и аз я ползвам доста често, но не абсолютно всеки ден
Аз аз не съм ползвала никога и петите са ми мекички. O_O Дори не знаех, че по принцип трябва да се ползва .
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хубаво е да се ползва, но не и всеки ден
представи си всеки ден да си пилиш ноктите или да си правиш пилинг маска
е освен, ако не ходиш боса по улиците и ползваш ноктите си за шкурка
мажи с кремче всекидневно
Правя го тва и никога не е имало проблем или нещо такова. Освен това самия камък е по-... нежен, не е чак ебати шкурката като на майка ми. :д Тя нейния си го избира колкото се може по-ужасен. Колкото до ходенето боса - ми само вкъщи се чувствам сигурна, че няма да настъпя ръждясал гвоздей, стъкло, ръбат камък, пчела/оса и такива неща. Инак много обичам ама...
Предложете евтина маска за коса от магазина, ама хубава :Д ии пак купешка подхранваща лека хидратираща маска за лице, МОЛЯЯЯ.
голямата бяла кутия на която пише Арган :Д 500 мл, 4 лв, страхотна :Д стига да успееш да я намериш, че е малко трудно издирването и :Д при нас я има в Елитис, а сигурно и в съвсем малките забутани магазинчета
като за 4-те си лв просто е неземно хубава :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кога е време да започна да си търся рокля за бала?И кога да дам да ми я шият, евентуално...
Пуделите са добри домашни любимци, но ако се отглеждат неправилно някой стават проклети, то като всички породи май като се замисля. За мен лично тия лаещи котки са далеч от куче, ама пък е компромисен вариант за отглеждане в апартамент/къща. В България много породи не се развъждат и особено ако искаш куче с родословие и доказан произход може да се наложи да се внесе.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мдаааа, тая година и аз съм на пангара. Доколкото съм чувала от познати, най-добре било да започнеш още от началото на учебната година и малко по малко да си харесваш рокли, чанти, обувки, бижута. Като цяло стреса бил по-малко, защото имаш време да помислиш, да огледаш всичко, да пробваш, да си харесваш и така нататък. Да казват вече завършилите, че и на мен ми е интересно кой кога се е захванал с издирването.
ще дам мнение, ама не само за балната визия, ами като цяло за последнага година
аз до последно бунтарствах и тропах с крак, че няма да ходя на бала си
не можах да се нарадвам на последните си гимназиялни моменти с класа, защото само при гаджету ходех, а можеше да балансирам и двете
после покрай подготовката за матури и самия бал, ми дойде в повече, за капак любовни дрезги и здравословни проблеми вкъщи се появиха
успях да се оправя, ама някои от нещата можеха да са по-добре, пък и ми беше прекалено напрегнато
но все тая, минало е и да го духа, имах си и хубави и незабравими моменти
смешни ми бяха тези, дето се пренасяха и си купуваха по сто рокли например, префърцунено, лигаво и излишно ми е
съветвам ви да се радвате на всеки момент от тази последна година и да не си създавате излишно напрежение
ще се чувствате като звезди под прожектори, цялото внимание ще е за вас :д
относно визията, то си е до човек, ако сте по-капризни - от по-рано, ако ли пък не...
бъдете естествени и не е нужно да ходите при професионалист за грим и прическа, ако можете сами или имате сръчни близки/познати
и не подражавайте на схващането, че косата ви трябва да е рапунцелска
мойта беше до кръста и преди бала си я резнах до раменете, доста от пренасациите ме гледаха, като че ли съм прегрешила, включително и сестра ми
вземете си резервни ниски обувки
аз лично не издържах и се прибрах с прасковените си кецки, които случайно даже си пасваха с роклята, какво да ви кажа, любим цвят :д
и ако не обичате да се снимате, прообичайте поне малко и се научете да позирате
Последно редактирано от galaxy29 : 07-20-2014 на 00:04
Около януари е добре да се започне, поне според мен, защото се изкарват роклите, може да се пробва и т.н. До последно си нямах на идея какво точно искам, но от една проста разходка успях да намеря моята. Гледайте да имате време за реагиране ако нещо се обърка или се наложи корекция. Не се връзвайте на приказките 'О, ти ако не си поръчаш рокля до края на януари, абсурд да си намериш'... на моя бал се оказа, че едно от момичетата си я е поръчало през април и първата му проба беше на 10 май. За гримът подкрепям Галакси, нагледах се на професионален грим и се благодаря, че си правих моя сама. За обувките не ми се говори, невероятна мъка е.
Аз си купих роклята в края на март. И не се чувствах закъсняла, намерих си това, което исках.
Едит: Гримът е култов. Горещо моля всички мацки да не си слагат тон черно по очите и още толкова бронзър по цялото лице. Поне 15 години отгоре си добавяте така.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Моята рокля я взех от шивачката на 22 май, 2 дни преди бала, като ми заяви, че трябвало да я зашие върху мен на датата, защото иначе нямало начин. Въй, побелях, хубаво, че майка даде акъл как да стане![]()
на мен на 25-ти април ми беше първата проба, а балът ми беше месец по-късно :д до последно мислех, че все ще си намеря нещо от мола/някой приличен магазин, е да, ама не се получи. добре, че шивачката на най-добрата ми приятелка (бях ходила с нея на две нейни проби) се нави набързо да направи и моята. но си зависи от сложнотата на роклята де, например моята беше готова преди тази на приятелката ми (която я беше започнала месец по-рано) и излезе по-евтина, защото моделът не беше нещо сложно, само сатен и коприна отгоре.
за прическа и грим ходих при Мърфи, дето уж е един от най-добрите, айде прическата беше окей, но гримът.. нашлякаха ми такова прасковено розово червило като на някоя фолк дива, че веднага като се прибрах вкъщи го изтрих..
Не може да се каже "кога трябва" да се започне да се търси рокля.Аз знаех какво искам и имах ясна представа, просто трябваше да издиря рокля, която да не е 1000 лв и да е по вкуса ми. През март ходих в Асеновград, пробвах две рокли, като втората беше "моята рокля". През април беше пробата и тогава взех и роклята.
Времето ми стигна да намеря чанта, обувки и бижута. Не съм оставяла за последния момент, но и не разбирам момичетата, които от септември още купуват рокли, обувки и пробват прически.
С прическата само не знаех какво да правя, но съм доволна от резултата, фризьорката ми има акъл и е сръчна!
За грима имах късмет, защото отидох при жена, която нито познавах, нито ми беше препоръчана. Останах много доволна, защото гримът ми не мръдна цяла нощ.
Иначе ви съветвам да не прекалявате с гримирането, Хаяши е права, че някои мацки си лепват 15 години, благодарение на макияжа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Жалко, че не става за боядисани коси, иначе ефекта е УАУ.. http://beautyandrelaxblog.blogspot.c...jelly-new.html
Препоръчайте ми козметичка от Варна, около центъра/хотел Черно Море :Д
До преди година редовно правех коремни преси и коремът си ми беше стегнат,но зимата малко се поотпуснах и бях спряла всякакво физическо натоварване.И сега отскоро пак почнах с коремните преси.Не са ми единствения спорт ,но заедно с кардиото,бягането и силовите (които правя по-рядко) имам проблем с пресите.Много ми се схваща врата и почва да ме боли адски много .Вчера правих няколко серии и в момента врата ми е адски схванат ,явно натоварването ми отива не в корема,а във врата ,но не знам на какво се дължи при положение ,че ги правя по същия начин както на видеото ? Нещо има ли ми или трябва да сменя техниката ... ?