.
Отговор в тема
Страница 283 от 436 ПървиПърви ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 051 до 7 075 от общо 10898
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Някой може ли да ми каже дали някъде в София е виждал изчистени силиконови сандали? Знам, почти навсякъде ги има, но въпреки това супер трудно намирам изчистени.. и ако някой има удобни ли са? Нямам намерение да ги късам от носене, за морето само, че ми се виждат най-удобни ;3

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Изпробвана домашно приготвена маска за стимулиране растежа на косата?

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мисля да си купя Sunkiss Jelly-то на Лореал. Косата ми е кафява с червени оттенъци. Въпроса ми е дали с една туба ще успея да я изсветля така, че да си личи цялата? Ии, после като израсте какво става, грозно ли е? ;д

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    По витошка см виждала такива сандали
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Изпробвана домашно приготвена маска за стимулиране растежа на косата?
    Пробвай с тривитаминол.
    Слагаш каквото си поискаш- яйце, лимонов сок, мед, хининова вода..

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Мисля да си купя Sunkiss Jelly-то на Лореал. Косата ми е кафява с червени оттенъци. Въпроса ми е дали с една туба ще успея да я изсветля така, че да си личи цялата? Ии, после като израсте какво става, грозно ли е? ;д
    Специалн дадох линк на нашенка, която вече го е изпробвала http://beautyandrelaxblog.blogspot.c...jelly-new.html
    Всичко подробно си пише.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от polssa Виж мнението
    По витошка см виждала такива сандали
    май натам ще се насоча, да
    мерси ;3

Някой знае ли дали тези копчета имат име?
    http://i.ebayimg.com/00/s/NDYzWDMxOQ==/z/2kYAAMXQh8NTeHzD/$_1.JPG

Едит: Намерих ги - toggles.
    Последно редактирано от Speedz : 07-21-2014 на 12:55

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Ромка по случай събарянето на къщите в ромската махала в Стара Загора:
    "от 92-ра година плащам данък. Къде бил кмета когат сме строили 92-ра година..."

Булка,имате 30-годишен кмет. По онова време е бил 10-годишно пишлеме. Та така де...ако някой има сведения за къде бил кмета когат са стоири 92-ра нека сподели

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Някой може ли да ми каже дали някъде в София е виждал изчистени силиконови сандали? Знам, почти навсякъде ги има, но въпреки това супер трудно намирам изчистени.. и ако някой има удобни ли са? Нямам намерение да ги късам от носене, за морето само, че ми се виждат най-удобни ;3
    Не си взимай такива .Правят ужасни пришки и са супер неудобни,поне
    по мое мнение и на приятелки,които са имали.Препоръчвам ти да си вземеш
    на Ипанема http://myshoes.bg/ipanema.html по-скъпички са ,но няма по-удобно нещо!

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Пуделите са добри домашни любимци, но ако се отглеждат неправилно някой стават проклети, то като всички породи май като се замисля. За мен лично тия лаещи котки са далеч от куче, ама пък е компромисен вариант за отглеждане в апартамент/къща. В България много породи не се развъждат и особено ако искаш куче с родословие и доказан произход може да се наложи да се внесе.
    Тази порода, която търся аз определено не се развъжда, а извън България цените варират от 800$ до 1600$ и просто няма шанс :Д
    http://ask.fm/iwwkaa

800 долара за породистите кучета си е съвсем нормално. В България определено ми се вижда най-добре да си вземеш българска овчарка, но пък трябва да си имаш достатъчно голяма къща.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    800 долара за породистите кучета си е съвсем нормално. В България определено ми се вижда най-добре да си вземеш българска овчарка, но пък трябва да си имаш достатъчно голяма къща.
    Е, тук мога да си намеря породисто куче и за 400-500лв, примерно.

едит: някой пробвал ли е гела на лореал за изсветляване на косата си и какъв беше резултата? Аз искам да го пробвам, но на опаковката пише, че косата трябва да е естествена, обаче тя моята си е светличка, та дали има надежда ? :Д
    Последно редактирано от Зайче.. : 07-21-2014 на 21:36

Smile

Хеей, здравейте! Имам въпрос....аз съм на 12 години, най-добрата ми приятелк е на 15 и е в друго училище....вече почти не се виждаме.....тя излиза с приятелки в мола и пият кафе. Аз не пия кафе и нямам общи теми....искам да се видим в мола, но не знам какво да правим....да обикаляме магазините?? Искам да ни е забавно....кажете ми какво да правя! Мерси предварително!

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    едит: някой пробвал ли е гела на лореал за изсветляване на косата си и какъв беше резултата? Аз искам да го пробвам, но на опаковката пише, че косата трябва да е естествена, обаче тя моята си е светличка, та дали има надежда ? :Д
    Аз. Косата ми е тъмно кафява и попринцип най-силния гел е за светло кафява, обаче аз си купих ииии сега съм с светло кафява коса. Три пъти сложих и ще слагам още. Като си измих косата още по-голям ефект видях. Много ми харесва. Малко е скъпичко за такава малка туба, обаче не съжалявам ще се опитам да я изсветля максимално и ще ви постна снимки преди и след. Сестра ми е с боядисана коса и пробва и май и свали боята, така че може да пробваш така и после да продължаваш да изсветляваш. Сестра ми е с по-светла коса и е боядисана с тъмна боя и като си сложи имаше ефект. Не знам боята ли свали или изсветли отгоре, но нищо не ти пречи да пробваш.

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    ...
    а косата изсушава ли се/става ли по-гадна, че малко се притеснявам косата ми да не заприлича на метла вече :Д

Супер фен Аватара на spopi
    Може ли да ми помогнете по отношение на дезодорантите против изпотяване. И да си кажете мнението за дезодорантите на балеа и рексона.Последно имах на гарниер минерал но изобщо не ми хареса.

Цитирай Първоначално написано от spopi Виж мнението
    Може ли да ми помогнете по отношение на дезодорантите против изпотяване. И да си кажете мнението за дезодорантите на балеа и рексона.Последно имах на гарниер минерал но изобщо не ми хареса.
    Balea не съм ползвала, но рексона не ми харесва. Ароматите не ми допадат, а и оставят бели петна.

Според мен, най-ефикасният дезодорант против изпотяване, който съм ползвала е Боржуа. Имат много приятни аромати, които са издържливи и наистина действат срещу изпотяването и неприятната миризма.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от spopi Виж мнението
    за мен най-добри са сухите стикове
    аз ползвам такъв стик на дав от години http://www.dovebg.com/bg/TD/Images/S...389-221103.jpg и съм доволна и като предпазване, и като аромат е много приятен и свеж
    мисля, че имаше още един-два вида от тоз, пак с приятен аромат, но не съм сиг кои точно бяха, защото най-често зеленичкия взимам

Супер фен Аватара на Jaune
    На мен Буржоа също не ми действаха. Като се замисля, нищо не ми действа. Но съм доволна от Дав, поне нямат алкохол.

Супер фен Аватара на girl91
    Знаете ли как се наричат тези ролки за коса, за да мога да ги потърся в Ebay? Тук по магазините не съм ги виждала. Ако някой случайно знае къде в Стара Загора мога да ги намеря ще съм му много благодарна

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    а косата изсушава ли се/става ли по-гадна, че малко се притеснявам косата ми да не заприлича на метла вече :Д
    Нененене, сууупер мека става, разресва се много лесно, все едно маска си й правила. Преди малко пак си сложих, много е пристрастяващо А косата ти мирише на плодове цял ден. И стои много добре, може би е от това масло от камелия.
    П.П.: Ако искаш ми пиши на лс да ти пратя снимки преди и след, но снимката след е само след 2 пъти нанасяне, а и косата ми е много дълга и съм слагала по малко, уж да пестя, а пак има ефект.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-22-2014 на 20:50

Супер фен Аватара на girl91
    Потресена съм! Вижте на какво попаднах преди малко и реших да го споделя с вас - https://www.youtube.com/watch?v=mba7...h-ufWyTH3d-_Kg Гледайте за да разберете как да си направите червило от... пастел! Същото детенце има клип как да си направим "фондютен" от пудра и крем Бочко.........

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Ама как им хрумва ...

Мега фен Аватара на galaxy29
    ахахахахахаххахахах
    тез деца са плашещи ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си