.
Отговор в тема
Страница 286 от 436 ПървиПърви ... 186236276282283284285286287288289290296336386 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 126 до 7 150 от общо 10898
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    и за боята някой да ми каже?
    Color Sensation на Гарние ще ти хване, но все пак поне 3 седмици след тази с маслата, цвят, същия като този, нямат...
    Color naturals не съм ги пробвала сърху друга безамонячна, но като цяло не съм доволна от покритието, за сметка на това имат почти същия цвят - златисто медно тъмно русо

Палете не съм пробвала, защото не ги харесвам като цветове

Аз и от Олиа-та не съм доволна като цяло, точно показаната от тебе я купувах 2-3 пъти заради цвета, но доста бързо се отказах...

В интерес на истината е важно и да сравняваш количествата на боите, защото хич не са стандартни...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Зайче..
    Аз пред вкъщи го изкарвам, но то е още мъничко и белите ги прави почти веднага след ядене или пиене на водичка (аз дори нямам толкова време да го изкарам навънка :Д).

И е много смешно като ме види със салфетки и мокри кърпички започва да бяга назад :Д

Извинявай, че те питам, обаче ти имаш ли куче? Виждам, че знаеш някои неща и предположих, че може би имаш ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Здравейте! Тъй като една приятелка има рожден ден на 25ти август и мнооооого се нуждае от преса за изправяне, бихте ли ми препоръчали някоя не-много скъпа и наистина да изправя хубаво? За да мога до тогава евентуално да събера парички и да я зарадвам.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Здравейте! Тъй като една приятелка има рожден ден на 25ти август и мнооооого се нуждае от преса за изправяне, бихте ли ми препоръчали някоя не-много скъпа и наистина да изправя хубаво? За да мога до тогава евентуално да събера парички и да я зарадвам.
    Аз в такива случаи гледам евтините модели на по-популярни марки, които знам,че правят качествени неща.. Philips, Bosch, Babyliss, Remington; въпросът е, че хубава преса под 40 лева трудно се намира..

anonymous708973
    Guest
    Кучето се събира с други кучета едва след 3-тата ваксина.

Можеш да му миеш зъбите, ако желаеш, ама едва ли ще е очаровано. Попитай ветеринаря за специални гризалки, които предотвратяват натрупването на зъбен камък.
    Каква порода си взе?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Аз пред вкъщи го изкарвам, но то е още мъничко и белите ги прави почти веднага след ядене или пиене на водичка (аз дори нямам толкова време да го изкарам навънка :Д).

И е много смешно като ме види със салфетки и мокри кърпички започва да бяга назад :Д

Извинявай, че те питам, обаче ти имаш ли куче? Виждам, че знаеш някои неща и предположих, че може би имаш ;д
    Ако въпроса ти е адресиран до мен, да имам куче. Ние винаги сме гледали и кучета и котки. Като цяло още от дете не е имало дори година да се измине без да имаме куче и котка. Котките ги гледаме или по скоро в момента нашите си ги гледат вкъщи, а кучетата навън, но ние гледаме предимно големи породи. Не че не бяхме научили едно хъски да съжителства с котката и не спяха в една стая. В момента нашите гледат Аляски маламут мъжки. Наскроо ни умря едно сибирско хъски което гледахме близо 10г. Преди това кола сгази мъжкото хъски (те бяха двойка) Гледали сме и овчарки, булонка, самует и т.н. Аз лично съм по-голям фен на котките, но и кучета обичам.
    Ето го женското, на втората снимка малко трудно се открива хаха
    http://postimg.org/image/6l8vkod8p/
    http://postimg.org/image/pnk7yfx1x/
    Последно редактирано от draid : 07-26-2014 на 13:06

^ Този аляски маламут не е ли голям дивак? Прекрасни сладури са и са толкова мекички и приятни за гушкане. Но както ме е сурнал маламута на приятеля ми докато го разхождах...
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Аз в такива случаи гледам евтините модели на по-популярни марки, които знам,че правят качествени неща.. Philips, Bosch, Babyliss, Remington; въпросът е, че хубава преса под 40 лева трудно се намира..
    Ами, аз търся до 50-60лв. най-много. Може ли да ми препоръчаш някоя,съответно линк към пресата? ^^

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Този аляски маламут не е ли голям дивак? Прекрасни сладури са и са толкова мекички и приятни за гушкане. Но както ме е сурнал маламута на приятеля ми докато го разхождах...
    Това на снимката е Хъски. Иначе е е дивак да, той нашият е доста едър 50кг го мерихме последно в клиниката.

Препоръчайте ми хубава дебела маша. Благодаря.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Аз имам една на Classics за 2 лева и съм доволна, четката и е твърда, но по-тънка от голдън роуз
    Явно са ми чувствителни очите и от Гоудън Роуз и някви по-евтини ми тежи и ми се насълзяват. Не знам.. Есенс не ми харесва, ГР също... не знам каква да си купя.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Препоръчайте ми хубава дебела маша. Благодаря.
    И аз питам за маша от 1 месец, ама йок.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Иначе въпрос и от мен: каква очна линия използвате? Препоръчахте ми преди една на Есенс, купих я, но не съм доволна. Не се нанася добре, абе.. не ме кефи. И държа да е с твърд писец. И да не е Гоудън Роуз.
    Купих си на Ши, но не ми хареса въобще. Дадох я на майката да я ползва ама и тя не е доволна. Чувала съм от приятелка, че Импалата с твърд писец е хубава, но не съм ползвала за сега. Иначе много ѝ се чудя. Имам чувството, че очните линии не ме обичат.

Град
    Варна
    Аз харесвам на Есенс очната линия, която е със синя капачка. Преди дни си купих на ГР тази със златистата капачка,но не съм свикнала с твърда четка.... Иначе съм навита да си купя гел-очна линия, но май не е толкова наситено-черна.

Голям фен Аватара на Lourenço
    На Инглот и Maybelline са доста наситено черно. С едно минаване става перфектно. ^

Някой има ли това на Гарниера с четката ? Колко пъти в седмицата го използвате, защото ми казаха, че не е хувабо всеки ден ..
    За мазна кожа става въпрос

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Color Sensation на Гарние ще ти хване, но все пак поне 3 седмици след тази с маслата, цвят, същия като този, нямат...
    Color naturals не съм ги пробвала сърху друга безамонячна, но като цяло не съм доволна от покритието, за сметка на това имат почти същия цвят - златисто медно тъмно русо

Палете не съм пробвала, защото не ги харесвам като цветове

Аз и от Олиа-та не съм доволна като цяло, точно показаната от тебе я купувах 2-3 пъти заради цвета, но доста бързо се отказах...

В интерес на истината е важно и да сравняваш количествата на боите, защото хич не са стандартни...

мерси!!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    <3
    ползвали ли сте шампоана на гарниер с 5 билки? доволни ?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ползвали ли сте шампоана на гарниер с 5 билки? доволни ?
    Мда добре е горе-долу..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Мда добре е горе-долу..
    агх.. защото се колебаех между него и фруктис пюр енд шайн 2в1..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    агх.. защото се колебаех между него и фруктис пюр енд шайн 2в1..
    Бих избрала второто ..

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чувала съм от приятелка, че Импалата с твърд писец е хубава, но не съм ползвала за сега. Иначе много ѝ се чудя. Имам чувството, че очните линии не ме обичат.
    Импалата съм я имала, не е наситена и не ми харесва. И аз имам чувство, че не ме обичат, не знам... отчайвам се!

@Lourenço, може ли да ми дадеш линк към очната линия на Гарние.

Мерси, момичета!

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Здравейте! Може ли да споделите какви самобръсначки ползвате... на колко време трябва да се сменя ... при мен нещо косъмчетата са наболи още на следващия ден, много е неприятно

Мега фен Аватара на tori
    Женски самобръсначки бол, аз сега съм с няква розова май на Жилет от тия еднодневките. Сменям всяка седмица.

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

@Lourenço, може ли да ми дадеш линк към очната линия на Гарние.

На Maybelline?
    http://www.maybelline.de/produkte/au...-eyeliner.html

А другата дето споменах беше Инглот, номер 77 е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си