- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Здравейте! Незнам дали е тук мястото за темата извинявам се ако съм объркал но съм нов.С обикновен телефон ZTE G N 281 съм s Wap интернет и от много време на сам си влизам безплатно в фб но от няколко дена несъм сигурен дали заради ъппдейти или нещо друго изобщо не влиза изписва ми че има грешка в сървъра и просто не става опитах да върна фабричните настройки пак нищо ако някой има идея как да го оправя моля да каже благодаря предварително
Къде например?
леле
ти ли беше
нали не си се засегнала от шегата ми
ако си, ще ми простиш ли някога ;/////
от теб брашното, от мен месенето?
ям на сила филийка със сусамов тахан и мед, ужастно е
имате ли идея какво да го правя, имам цяло бурканче
мисля да го дам на някаква колежка на мама, дето се тъпче с таз гадост
майка ми вика не става ли за някаква маска
та, това и искам да ви питам... става ли за маски? :д
прави си хумус, ако обичаш
макар че там се използва съвсем малко
и на мен сусамовият тахан хич не ми харесва на вкус
бих излъгала, че съм се засегнала само за да ми омесиш някой вкусен хляб! представям си те така като на аватара, ама с точилка вместо бухалка
чела съм май някъде, че може да се ползва като маска за коса, ама ни знам
:д
а относно тахана, мерси
вие и преди време ми бяхте дали идеи за ядене, ама... така си стои
затова и питам за друго предназначение, освен кулинарно
в хумуса усеща ли се или пак е някакво блудкаво и гадно?
не знам, май ще го дам на някой, защото само от мисълта за него ми се повдига, пък не искам да го хвърлям :д
не ме инт, че сусама така се усвоявал хубаво, аз ще си го ям на сусамки и гевречета и хич не ме бърка :д
не се усеща
дори не знам защо се слага, сиг защото е полезно![]()
мерси, може да го забъркам, пък останалото ще върви нанякъде, не искам да го виждам
Здравейте! Знаете ли някои сайтове, чрез които ще мога да обогатя речника си по английски език?
Последно редактирано от bubssss : 08-10-2014 на 13:55
Юсърин имат такива, но едва ли се предлагат в ДМ. Нявга бяха по около 9 лева.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой да има някаква представа кога пак ще намалят спиралите на Мейбълин? Преди засичах реклами от типа "Този месец всички спирали Мейбълин на специална цена от 9.99 лв.."
Искам да се погрижа добре за кожата си и имам много въпроси.. Пробвам различни продукти и нищо не ми понася добре, единствено на тоник се спрях след няколко опита.
Търся продукт против акне - става дума за малки, червени и безцветни пъпки по цялото лице, по-често без връх. Калпазанка препоръчва акнеаут, дали става за такива? Само лосионът ли ми трябва, или е добра цялата серия? Какви други продукти против акне можете да препоръчате?
Каква е ролята на мицеларната вода и на кой бранд да си взема?
Също се интересувам от околочен крем, възможно най-качествен и нежен, за 20 и няколко годишна.
Вместо крем за лице, удачно ли е да ползвам авокадово масло (поне вечер)?
Между другото, в последните дни пробвах трите стъпки на клиник от тестерчета и хич не ме грабнаха. Два от продуктите смърдят на алкохол и ми се струват агресивни, а кремчето не знам, сигурно е окей.
за акнето, пилинг вечер
знам, че авокадовото масло е подходящо за белези
мицеларната вода е почистващ и успокояващ нежен лосион, подходяща за чувствителна кожа
на avene е хубава, за други не зная, в едни аптеки често ги пускаха намалени, ама не се сещам за името сега, после като се присетя ще кажа, ако се инт
братовчедка ми си беша взела на mixa, че е по-евтина, обаче не беше толкова доволна, колкото от avene и се чудя и аз за още мнения относно mixa-та
от околоочен и аз се интересувам, засега си се мажа с нивеа софт и вечер понякога някакво хубаво масло, каквото имаме, ставащо и за кулинарни цели, хвърлила съм око на yves rocher
удачно е да, стига да не ти е мазна кожата
за клиник не зная
Благодаря, галакси.
Значи почистването сутрин и вечер може да се състои от мицеларна вода + тоник? Записвам си за Аvene.
правете секс, а не война
дам, може
довечера ще кажа за аптеката
Мен лично не ме интересува аптеката, защото не съм в България, но да, кажи я за някой друг. :Р