- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Препоръчвам ти да вземеш само лосиона. Продуктите не съдържат антибиотик, на практика резистентност не се развива и няма както му казвате вие *привикване*. Не е добре да ползваш повече от един изсушаващ продукт, обаче. Дори аз вече разредих употребата на лосиона и сведох до веднъж седмично.
Мицеларни води има доста. Ползвам за почистване на грима от очите. Конкретно съм с лизалфа на SVR. Тук обаче ще трябва да търся заместител, а има само лореал и гарниер. Не ми харесва да нямам избор, но... какво да се прави. Ще споделям отзиви.
Околоочен- ФитокодС четири ръце и още толкова крака
Натурален и с изчистен състав. Иначе досега си карах с Деклеор подарък към списание Грация. Не ти пречи да инвестираш и във Филорга, но аз си докарах акне с техните продукти.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
калпазанке,
Грешки
При заявката ви се появиха следните грешки
kalpazanka сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.
:д
Прощавай, ей сега трия.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Калпазанке, къде си се преместила?
Ох, да взема и аз да се огледам за околоочен, че чукнах 20...
Южно от тебе, пантер
Иначе за околоочен избирай между деклеор /разлика не видях преди и след, ма аз още нямам навършена хилядолетка, де/, Филорга и натуралните бъркочи. На мен ми попаднаха тестери на louis widmer, обаче не се сработихме. Специално околоочният мазнее стабилно.
Едитвам се, да не звуча прекалено категорично- поне при мен околоочният на widmer не попива като хората, иначе консистенцията е една такава богата, а ароматът е неустоим <3 Докато Деклеор попива бързо, но ако прекалиш и по някое време се потъркаш с пръсти, има кир ефект. Иначе ролончето е много освежаващо с тези топченца, а ароматът е лимонен, свежарски и лек.
http://3.bp.blogspot.com/-r-eoT-IbxQ...0/DSC02747.JPG
Много ми е мъчно, че не накарах да ми купят и още едно списание с тва ролонче![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 08-11-2014 на 18:32
Това на Деклеор какви пари е?
Предполагам, че за тоя тип козметика ще трябва да се поизръся. Някак съм сноб и няма да ползвам околоочни за по 3-4-5 лв
Иначе честито за преместването! Страшно смело решение е, дано не ти е (прекалено) мъчно за родината.
С немския как се оправяте?
Благодаря ви
Анджи, на ниво предложения цената няма значение. Предпочитам за цялостна грижа - пъпчиците са дребни и много.
Засега мисля да взема лосиона акне аут и вероятно този околоочен, за който са всички крайници на калпазанка.Не ми трябва мицеларната вода, щом е аналогична на тоник. Ще видя дали Авен имат гел за почистване и как са му съставките. Такааа.
Калпазанка, честито ново начало! Трайно ли си се преместила?
Термалната вода на Авене много ще ти помогне.
Аз с пъпките се справих благодарение на нея и маска с мед и канела изчистиха ми се за отрицателно време.
Ама лосионът на Акнеаут доста изсушава кожата, според мен не е добра идея да се пропуска крема към него. Аз преди ги ползвах, много помагат, но е добре да се ползват и двете неща.
I`m trying to make your dreams come true...
Ами просто пръскам вечер, примерно.
А маската си я правех през ден 1 чаена лъжица мед и отново толкова канела, смесвам ги, нанасям и стоя 30 минути.
Това на Деклеор го взех за 7.95 лева със списание Грация. Яд ме е, че не взех още едно, както и не купих броеве с ружа на Шисейдо и едно оранжевко червилце Ланком /ама то нормално акълът да идва по-късно/
Аз съм си стипца и не искам да затварям пари в нещо, което не е ясно как ще ми понесе, затова залагам на тестери и такива "прИмоции"
За местенето- мерси, мерси. Мъчно не мъчно, трябваше да го направя.
Колкото до езика- моля ги да ми говорят на хохдойч.![]()
ще се взима някой от тези, които калпазанка предложи :д
Ох,не знам какво съм правила тази година,но имам неравномерен тен (отзад съм по-тъмна,
отколкото отпред) и също на лицето ми се е получило малко бяло петънце
на едната буза (пак от това предполагам).Как мога да се оправя?Ще си изсветлее
постепенно нали ?
Доволни ли сте от микроолиото за бързо потъмняване на Каротен? Наистина ли се почернява от него и тенът хубав ли е, смисъл златисто кафяв или цигански?![]()
Препоръчаите ми добра марка хининова вода?
разрови се на предната страница и ще откриеш отговора си, мързел безподобен