.
Отговор в тема
Страница 292 от 436 ПървиПърви ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 276 до 7 300 от общо 10898
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Благодаря, галакси.

Значи почистването сутрин и вечер може да се състои от мицеларна вода + тоник? Записвам си за Аvene.
    Мицеларната вода и тоникът са едно и също нещо, за мен поне. И двете са ми втора стъпка от почистването (не ги ползвам едновременно де :д), първата винаги е гел или мляко. Нещата на Авен са супер, няма да сбъркаш..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Търся продукт против акне - става дума за малки, червени и безцветни пъпки по цялото лице, по-често без връх. Калпазанка препоръчва акнеаут, дали става за такива? Само лосионът ли ми трябва, или е добра цялата серия? Какви други продукти против акне можете да препоръчате?
    Препоръчвам ти да вземеш само лосиона. Продуктите не съдържат антибиотик, на практика резистентност не се развива и няма както му казвате вие *привикване*. Не е добре да ползваш повече от един изсушаващ продукт, обаче. Дори аз вече разредих употребата на лосиона и сведох до веднъж седмично.

Мицеларни води има доста. Ползвам за почистване на грима от очите. Конкретно съм с лизалфа на SVR. Тук обаче ще трябва да търся заместител, а има само лореал и гарниер. Не ми харесва да нямам избор, но... какво да се прави. Ще споделям отзиви.

Околоочен- Фитокод С четири ръце и още толкова крака Натурален и с изчистен състав. Иначе досега си карах с Деклеор подарък към списание Грация. Не ти пречи да инвестираш и във Филорга, но аз си докарах акне с техните продукти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мицеларната вода и тоникът са едно и също нещо, за мен поне.
    всъщност е така, аз нещо се замотах

калпазанке,
    Грешки
    При заявката ви се появиха следните грешки
    kalpazanka сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място.

Град
    пространството на Дисе
    Прощавай, ей сега трия.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    Калпазанке, къде си се преместила?

Ох, да взема и аз да се огледам за околоочен, че чукнах 20...

Мега фен Аватара на draid
    ^ Пенсия !

Град
    пространството на Дисе
    Калпазанке, къде си се преместила?

Ох, да взема и аз да се огледам за околоочен, че чукнах 20...
    Южно от тебе, пантер
    Иначе за околоочен избирай между деклеор /разлика не видях преди и след, ма аз още нямам навършена хилядолетка, де/, Филорга и натуралните бъркочи. На мен ми попаднаха тестери на louis widmer, обаче не се сработихме. Специално околоочният мазнее стабилно.

Едитвам се, да не звуча прекалено категорично- поне при мен околоочният на widmer не попива като хората, иначе консистенцията е една такава богата, а ароматът е неустоим <3 Докато Деклеор попива бързо, но ако прекалиш и по някое време се потъркаш с пръсти, има кир ефект. Иначе ролончето е много освежаващо с тези топченца, а ароматът е лимонен, свежарски и лек.
    http://3.bp.blogspot.com/-r-eoT-IbxQ...0/DSC02747.JPG
    Много ми е мъчно, че не накарах да ми купят и още едно списание с тва ролонче
    Последно редактирано от kalpazanka : 08-11-2014 на 18:32

anonymous708973
    Guest
    Това на Деклеор какви пари е?
    Предполагам, че за тоя тип козметика ще трябва да се поизръся. Някак съм сноб и няма да ползвам околоочни за по 3-4-5 лв

Иначе честито за преместването! Страшно смело решение е, дано не ти е (прекалено) мъчно за родината.
    С немския как се оправяте?

Има ли ефект от хумата ? За косата и лицето ?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Благодаря ви

Анджи, на ниво предложения цената няма значение. Предпочитам за цялостна грижа - пъпчиците са дребни и много.

Засега мисля да взема лосиона акне аут и вероятно този околоочен, за който са всички крайници на калпазанка. Не ми трябва мицеларната вода, щом е аналогична на тоник. Ще видя дали Авен имат гел за почистване и как са му съставките. Такааа.

Калпазанка, честито ново начало! Трайно ли си се преместила?

а ти къде си не каза

Супер фен Аватара на Deadlock
    Тайна!

;/

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Благодаря ви

Анджи, на ниво предложения цената няма значение. Предпочитам за цялостна грижа - пъпчиците са дребни и много.

Ще видя дали Авен имат гел за почистване и как са му съставките. Такааа.
    имат гел за почистване
    преди няколко дни дерматоложката ме насочи към него и успокояващия хидратант
    използвам и термалната вода(пак на Авен)

Термалната вода на Авене много ще ти помогне.
    Аз с пъпките се справих благодарение на нея и маска с мед и канела изчистиха ми се за отрицателно време.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ама лосионът на Акнеаут доста изсушава кожата, според мен не е добра идея да се пропуска крема към него. Аз преди ги ползвах, много помагат, но е добре да се ползват и двете неща.
    I`m trying to make your dreams come true...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Make me Виж мнението
    Термалната вода на Авене много ще ти помогне.
    Аз с пъпките се справих благодарение на нея и маска с мед и канела изчистиха ми се за отрицателно време.
    Я сподели. Имам я термалната на Авен, но я ползвам, когато ми стане топло или си чувствам лицето... несвежо :Д
    И каква е тази маска?

Ами просто пръскам вечер, примерно.
    А маската си я правех през ден 1 чаена лъжица мед и отново толкова канела, смесвам ги, нанасям и стоя 30 минути.

Град
    пространството на Дисе
    Това на Деклеор какви пари е?
    Предполагам, че за тоя тип козметика ще трябва да се поизръся. Някак съм сноб и няма да ползвам околоочни за по 3-4-5 лв

Иначе честито за преместването! Страшно смело решение е, дано не ти е (прекалено) мъчно за родината.
    С немския как се оправяте?
    Това на Деклеор го взех за 7.95 лева със списание Грация. Яд ме е, че не взех още едно, както и не купих броеве с ружа на Шисейдо и едно оранжевко червилце Ланком /ама то нормално акълът да идва по-късно /
    Аз съм си стипца и не искам да затварям пари в нещо, което не е ясно как ще ми понесе, затова залагам на тестери и такива "прИмоции"

За местенето- мерси, мерси. Мъчно не мъчно, трябваше да го направя.
    Колкото до езика- моля ги да ми говорят на хохдойч.

ще се взима някой от тези, които калпазанка предложи :д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ох,не знам какво съм правила тази година,но имам неравномерен тен (отзад съм по-тъмна,
    отколкото отпред) и също на лицето ми се е получило малко бяло петънце
    на едната буза (пак от това предполагам).Как мога да се оправя?Ще си изсветлее
    постепенно нали ?

Доволни ли сте от микроолиото за бързо потъмняване на Каротен? Наистина ли се почернява от него и тенът хубав ли е, смисъл златисто кафяв или цигански?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Препоръчаите ми добра марка хининова вода?

разрови се на предната страница и ще откриеш отговора си, мързел безподобен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си