.
Отговор в тема
Страница 294 от 436 ПървиПърви ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 326 до 7 350 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Абе хора, от къде мога да си купя масло от репей?
    http://domashna-kozmetika.com/bg/-ma...slo-repei.html

Искам да се възползвам от създадената тема и да задам един въпрос Тъй като искам да превърна хобито си в работа и си търся някакви курсове за маникюристи. Някоя може ли да ми препоръча къде по-точно мога да изкарам такъв курс, защото навсякъде намирам изключително объркана информация особено за цените и искам да ми препоръчате някакъв салон, който предлага подобно обучение. Ще ви бъда много благодарна

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ellyto Виж мнението
    Искам да се възползвам от създадената тема и да задам един въпрос Тъй като искам да превърна хобито си в работа и си търся някакви курсове за маникюристи. Някоя може ли да ми препоръча къде по-точно мога да изкарам такъв курс, защото навсякъде намирам изключително объркана информация особено за цените и искам да ми препоръчате някакъв салон, който предлага подобно обучение. Ще ви бъда много благодарна
    Според мен първо помисли дали искаш това да ти е основна работа или хоби. Помисли какво искаш да ти е развитието в тази сфера, защото е важно. Курсовете не са малко пари, отнемат време, а да вложиш в този бизнес, повярвай ми 3000 лв. не ти мърдат. Тъй като аз съм завършила курс маникюр, педикюр и ноктопластика гел мога да ти кажа. Не знам дали зависи от града. Аз като цяло не съжалявам, че го изкарах, бях в най - добрият салон с най - добрият преподавател. Ако си от Варна мога да ти кажа по - подробно. Курса маникюр специално струваше 200 лв. и е 5 дни. 3 дни някъде теория май беше и 2 практика на модели, които ти си избираш. Определено научих много неща, които преди ми се струваха маловажни и беше интересно. Работата е доходоносна, но най - важното, на което ни научиха беше да си ценим труда. Да работиш маникюрист далеч не е лесно и не е важно само да можеш да правиш цветя по ноктите.

Едит: Курсовете ги карах към Интеркозметика. Обучение има в големите градове и в голяма част от малките. Можеш да влезеш в сайта и да провериш в кои салони в градовете се предлагат.
    Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 08-21-2014 на 13:48
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Някоя от вас ползва ли минерална козметика и от къде си я купувате? Намерих някои сайтове, но искам мнения.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Т.е. за да работиш като маникюрист-педикюрист, специално за тези курсове: http://kursove.dir.bg/_wm/catalog/?df=14 трябва да се изкараш всички изброени степени една по една за да получиш 3та степен и да можеш да работиш по специалността или мога да изкарам само 1вия вариант? От София съм, за там ме интересува. Въпроса ми е ако трябва да изкарам всички варианти, значи се губи смисъла и не си заслужава, колкото и добро да е заплащането на лицата от дадената длъжност, ако разбира се успеят да си намерят работа по специалността.

Град
    Варна
    Малко съмнително ми са тези курсове тук. Препоръчвам ти да ги изкараш към Интеркозметика. В София има поне 3 учебни центъра. Там можеш да изкараш само за един компонент по избор и съответно държиш изпит и вземаш сертификат само за него.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    и не е важно само да можеш да правиш цветя по ноктите.
    Ама не го казвай все едно е лесно, щото някои от нас сме сакати и дори това не можем да направим

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама не го казвай все едно е лесно, щото някои от нас сме сакати и дори това не можем да направим
    Важното е да се пробва!

Относно тези курсове в Интеркозметика, достатъчно ли е да изкараш ниво 1 (начинаещи), за да можеш да работиш като маникюрист-педикюрист или трябва да изкараш и другите нива, съответно професионална, майсторска и експертна програма? И къде в страницата на Интеркозметика мога да намеря ценоразписа

Град
    Варна
    Там не се разделят на нива. Има си курс маникюр, курс педикюр, курс ноктопластика гел и курс ноктопластика акрил. Както и курс за отделни за тенденции, за шилак и т.н Можеш да ги комбинираш, можеш и да изкараш само един. За да работиш маникюрист-педикюрист ти трябват курс Маникюр и курс Педикюр, не може само един. Т.е в Интеркозметика е така, както казах може да се комбинират. Поне тук във Варна е така. Проучи за София как стоят нещата. Виж центровете и салоните, където се предлагат тези курсове и се обади да питаш за ценоразпис.

Благодаря много

Мега фен Аватара на Зайче..
    Преди няколко дни си боядисах косата (по-светла). Стана доста сладурски цвят (от нюансите на оранжевото е, но ми отива много :Д) и сега, след минутката реклама и похвала, да си задам въпроса. Колко често ще е нормално да си бояидвам косата? Аз и преди съм се боядисвала, но от дъжд на вятър (което ще рече веднъж на 3-4 месеца и защото цветовете никога не са се отличавали много от моя естествения), обаче сега ще трябва да е по-често. Знам, че ще трябва да е като ми израснат корените, но колко трябва да израснат и трябва ли постоянно да си я боядисвам цялата? Аз искам да я исветля още малко, което само по себе си говори, че ще трябва да я боядисам цялата още няколко пъти, но постоянно ли трябва да бъде това?
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Преди няколко дни си боядисах косата (по-светла). Стана доста сладурски цвят (от нюансите на оранжевото е, но ми отива много :Д) и сега, след минутката реклама и похвала, да си задам въпроса. Колко често ще е нормално да си бояидвам косата? Аз и преди съм се боядисвала, но от дъжд на вятър (което ще рече веднъж на 3-4 месеца и защото цветовете никога не са се отличавали много от моя естествения), обаче сега ще трябва да е по-често. Знам, че ще трябва да е като ми израснат корените, но колко трябва да израснат и трябва ли постоянно да си я боядисвам цялата? Аз искам да я исветля още малко, което само по себе си говори, че ще трябва да я боядисам цялата още няколко пъти, но постоянно ли трябва да бъде това?
    Докато я изсветлиш до желания цвят си я боядисвай цялата, а след това само в корените.
    Като започнат да си личат повече тогава ги боядисвай, ти тогава ще видиш и ще прецениш ама горе- долу на около месец.

Ползвах лореалското желе за изсветляване на косата и въпроса ми е дали оттук нататък трябва да използвам продукти за боядисана коса?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Там не се разделят на нива. Има си курс маникюр, курс педикюр, курс ноктопластика гел и курс ноктопластика акрил. Както и курс за отделни за тенденции, за шилак и т.н Можеш да ги комбинираш, можеш и да изкараш само един. За да работиш маникюрист-педикюрист ти трябват курс Маникюр и курс Педикюр, не може само един. Т.е в Интеркозметика е така, както казах може да се комбинират. Поне тук във Варна е така. Проучи за София как стоят нещата. Виж центровете и салоните, където се предлагат тези курсове и се обади да питаш за ценоразпис.
    Според мен един курс за Shellac е просто задължителен.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Според мен един курс за Shellac е просто задължителен.
    По принцип да, но той пък не е абсолютно нищо особено. Ако отидеш на курс декорации, ще е много по ефективно. Аз моя сертификат за Шилак го вземах безплатно, беше ми включен в курса и траеше 2 часа. А отделно курса струва 200 лв. за 4 - 8 часа, а дори нямаш и практика там. Въобще не си заслужава. Да не говорим, че в студиата дори не ти го искат.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Стелки за маратонки-откъде да си купя? Продават ли се по обикновените магазини за обувки?

И също-някой да е гледал готино клипче за DIY боядисване? Че рових в youtube, ама не мога да намеря нещо добре обяснено
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    На девойката, която питаше за курсове за маникюр в София препоръчвам Star Nails. Курсът е нещо от порядъка на 700-800 лв., но напълно си заслужава. Продължава 4 или 5 седмици по 5 дни, като покрива всички видове маникюр и педикюр, обучаваш се с качествени продукти и добри ъм... машини, не знам как се нарича техниката :д Издават си и сертификат и всичко. Една позната го изкара и беше много доволна, но действително, ако искаш да се занимаваш с това ти трябва една солидна инвестиция в началото.

//ето линк http://www.starnails.bg/bg/home/show...9D%D0%98%D0%95
    Последно редактирано от Ewok : 08-23-2014 на 13:15

Някой може ли да ми препоръча хубави кристали за коса?

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dirty Version. Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча хубави кристали за коса?
    yves rocher
    а да и elixir 79 на eks
    Последно редактирано от galaxy29 : 08-24-2014 на 16:01

Някой може ли да ми даде линк на клип как най лесно да си направим тази плитка : http://hairhomecare.ru/wp-content/up...2013/11/31.jpg

Една приятелка ме направи вчера, но много ми хареса и искам като се изкъпя пак така да се направя, но не мога да намеря нищо точно за такава

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^Потърси в YouTube.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^Потърси в YouTube.
    Точно за тази немога да намеря

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Точно за тази немога да намеря
    https://www.youtube.com/watch?v=OMgxqR2Yqvs

Може да се смеете, но вчера ме е ухапала някаква комарка-стръвница по крака и ми се поду страшно много, стана една гигантска бабуна от 3 см в диаметър. Последно такова нещо ми се случи в България, цялата ми ръка се беше подула и го мазах с някакви лекарства цяла седмица докато мине. Сега го мажа с един крем с хидрокортизон и ликокаин, но пише да се маже по 3-4 пъти на ден, а на мен ми минава само за час. Какво домашно мазило да му сложа, за да спре да ме сърби? Направо ми идва да си отрежа крака.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на babity
    Махни крема и издънкай един алергозан. А ако ти се ходи при лекар, може да те боднат няколко пъти и да забравиш за случилото се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си