- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Да похваля Акне аут лосиона! Откакто се мажа (само няколко дни), не са ми излизали нови пъпчици, а старите се смаляват, изсушават и изглеждат сломени. :Д Дано да продължава така. Не очаквах да е толкова лесно.
^ох, ще взема и аз най-накрая да си го купя!
поомощ, преди месец някъде се събудих с адски подута долна устна, имаше нещо като пъпчица под устната, но лекарката го отдаде на алергична реакция към нищо конкретно, та пих 3 дни противоалергични и спадна, но пъпката си остана. осъзнах, че не е пъпка, ами херпес, които и до днес си стои, а на всичкото отгоре сега и на горната устна в края ми излиза същото. как да го моря тва чудо? всяка нощ спя с паста за зъби, мажа с гентамицин понякгоа през деня, ама не помага
И на мен ми излизат херпеси поне 4 пъти в годината и то по няколко наведнъж. Цаката е да го хванеш още в началото, когато участъкът е леко зачервен и сърби, тоест да го мажеш с крем или да пиеш хапченца. На мен най-много ми помагат Ацикловир таблетки и крем и Зовиракс.
Поне при мен след като излезе херпеса вече нищо не ми действа, колкото и да се мажа. И един съвет, не го чопли, защото по-бавно зараства и остават гадни белези.
Дагичке, вземай лосиона, заслужава си всеки лев. Жалко, че късно ме светнаха за него.
Някой, който да се е боядисвал с Essensity Color?
Carmex може ли да се намери някъде в България?
![]()
мерси zlatit0oнямам много финанси и отидох в аптеката и питах за най-евтиното кремче
Ациклостад ми дадоха, дано помогне
Някоя може ли да помогне с домашно средство за изсветляване на боядисана коса?
Пробвах с витамин Ц и шампоан, и то няколко пъти, обаче ефект не видях, а въобще не се боядисвах често. Косата ми е кестеняво, боядисвах в тъмно такова.
Помагайте, че ми писна с тоя цвят :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Здравейте.Имам един въпросМомче съм,в смисъл не съм някой грозник :д ,но искам лицето ми да изглежда някак си по хубаво и още по привлекателно.Чудя се дали да не отида на козметик и той вече да си свърши работата.
п.с.Не съм някоя "мека китка",просто мисля че няма нищо лошо да се поддържаш![]()
Дефинирай по - хубаво и по - привлекателно? Козметичката може да ти почисти лицето от комедони и всякакви "мръсотии", натрупани през месеците или съответно жегите в летният сезон. Ако имаш акне или по - дълбоки пъпки, малко трудно да отидеш и да ти ги премахне. Това става с добра козметика и редовно поддържане на кожата. Козметичката не е пластичен хирург.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Прави маски с топъл зехтин, стоиш няколко часа и миеш. Фризьорката ми ми каза, че падал. Или да ти я обезцветят с химикали, ама за мен примерно не е опция това.
На една колежка и беше паднала кожата на краката от тая кола маска, аз не бих я използвала ..
Някой може ли да ме ориентира към червило с телесен цвят?
Хаяши, защо не правиш влогове?
малко out of the blue, но тъкмо чета блога :Д
Много хора ме питат този въпрос напоследък. Основната причина е, че нямам къде да снимам в момента, защото ми е много куца светлината вкъщи. А и не съм сигурна, че ще ми се занимава с видео обработката, която определено е по-тегава от обработката на снимки.
Друга моя си причина е, че не съм сигурна, че ще има интерес. Самата аз почти не гледам влогове освен клипчетата на 3-4 мацки виднъж - два пъти в месеца. А и си признавам, че българките ме дразнят по-един много специфичен начин с говоренето и движенията си.
Може би като се преместя в новата квартира ще направя някои от предизвикателствата, които са трудни/невъзможни да се направят в снимки. Но не се виждам как дрънкам 15 минути някакви глупости.![]()
А на мацката, която искаше Carmex с удоволствие бих ѝ го купила, но за съжаление няма да се прибирам скоро в България.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз наскоро сънувах, че правя видео за блога ;д
Ужас...
Но реално съм много странна и знам, че ще искам да го изпипам супер много, а не разбирам нищо от видео-обработка.
Леле адски мило от твоя страна![]()
Би било супер, много отдавна си мечтая за него.
Искам да се оплача, за пореден път ми офъкаха косата, пак беше нацъфтяла и това е заради сешоара с който си изправям косата. Яд ме е, че отдавна се каня да взема термозащита, все не знам каква да взема, но този път съм решена и ми се иска да ми препоръчате някоя добра до 15-20лв. условието ми е да е без спирт и ако може да е кремова текстура.
Последно редактирано от zlatit0o : 08-27-2014 на 16:13
Би трябвало да се прибирам за Коледа, така че ако още го искаш тогава ще ти го купя и ще ти го донеса. Даже, ако наистина си от Димитровград бих могла да ти го дам лично, за да не плащаш доставка на куриер.
http://www.ai-no-storia.com/
Заповядай! =w=
мерси боку, данке шуун
друг път ще дам мнение обаче, че не ми се чете сега
ама щом Deadlock го харесва, сиг е хубав
Препоръчайте нещо за предотвратяване и премахване на пъпки. Не съм с някакво тежко акне, а ми се появяват по няколко сравнително често. Предпочитам да е медицинска козметика... крем здраве не ми влияе по абсолютно никакъв начин. Иначе ще си взема и термалната вода на Авен за гадните подкожни пъпки.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥