.
Отговор в тема
Страница 295 от 436 ПървиПърви ... 195245285291292293294295296297298299305345395 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 351 до 7 375 от общо 10898
    Супер фен Аватара на Deadlock
    Да похваля Акне аут лосиона! Откакто се мажа (само няколко дни), не са ми излизали нови пъпчици, а старите се смаляват, изсушават и изглеждат сломени. :Д Дано да продължава така. Не очаквах да е толкова лесно.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ох, ще взема и аз най-накрая да си го купя!

поомощ, преди месец някъде се събудих с адски подута долна устна, имаше нещо като пъпчица под устната, но лекарката го отдаде на алергична реакция към нищо конкретно, та пих 3 дни противоалергични и спадна, но пъпката си остана. осъзнах, че не е пъпка, ами херпес, които и до днес си стои, а на всичкото отгоре сега и на горната устна в края ми излиза същото. как да го моря тва чудо? всяка нощ спя с паста за зъби, мажа с гентамицин понякгоа през деня, ама не помага

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението

поомощ, преди месец някъде се събудих с адски подута долна устна, имаше нещо като пъпчица под устната, но лекарката го отдаде на алергична реакция към нищо конкретно, та пих 3 дни противоалергични и спадна, но пъпката си остана. осъзнах, че не е пъпка, ами херпес, които и до днес си стои, а на всичкото отгоре сега и на горната устна в края ми излиза същото. как да го моря тва чудо? всяка нощ спя с паста за зъби, мажа с гентамицин понякгоа през деня, ама не помага
    И на мен ми излизат херпеси поне 4 пъти в годината и то по няколко наведнъж. Цаката е да го хванеш още в началото, когато участъкът е леко зачервен и сърби, тоест да го мажеш с крем или да пиеш хапченца. На мен най-много ми помагат Ацикловир таблетки и крем и Зовиракс.
    Поне при мен след като излезе херпеса вече нищо не ми действа, колкото и да се мажа. И един съвет, не го чопли, защото по-бавно зараства и остават гадни белези.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Дагичке, вземай лосиона, заслужава си всеки лев. Жалко, че късно ме светнаха за него.

Някой, който да се е боядисвал с Essensity Color?

Град
    ..в близката далечина..
    Carmex може ли да се намери някъде в България?

Мега фен Аватара на Dagichka
    мерси zlatit0o нямам много финанси и отидох в аптеката и питах за най-евтиното кремче Ациклостад ми дадоха, дано помогне

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Някоя може ли да помогне с домашно средство за изсветляване на боядисана коса?
    Пробвах с витамин Ц и шампоан, и то няколко пъти, обаче ефект не видях, а въобще не се боядисвах често. Косата ми е кестеняво, боядисвах в тъмно такова.

Помагайте, че ми писна с тоя цвят :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Някой да е ползвал топлата кола маска на Veet easy wax?

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Carmex може ли да се намери някъде в България?
    Определено не!
    Приятелка обърна почти всички аптеки във Варна и София,успех никакъв..

Магазин за бански в Сливен освен двата на ларгото?

danbalan
    Guest
    Здравейте.Имам един въпрос Момче съм,в смисъл не съм някой грозник :д ,но искам лицето ми да изглежда някак си по хубаво и още по привлекателно.Чудя се дали да не отида на козметик и той вече да си свърши работата.

п.с.Не съм някоя "мека китка",просто мисля че няма нищо лошо да се поддържаш

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от danbalan Виж мнението
    Здравейте.Имам един въпрос Момче съм,в смисъл не съм някой грозник :д ,но искам лицето ми да изглежда някак си по хубаво и още по привлекателно.Чудя се дали да не отида на козметик и той вече да си свърши работата.

п.с.Не съм някоя "мека китка",просто мисля че няма нищо лошо да се поддържаш
    Дефинирай по - хубаво и по - привлекателно? Козметичката може да ти почисти лицето от комедони и всякакви "мръсотии", натрупани през месеците или съответно жегите в летният сезон. Ако имаш акне или по - дълбоки пъпки, малко трудно да отидеш и да ти ги премахне. Това става с добра козметика и редовно поддържане на кожата. Козметичката не е пластичен хирург.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Някоя може ли да помогне с домашно средство за изсветляване на боядисана коса?
    Пробвах с витамин Ц и шампоан, и то няколко пъти, обаче ефект не видях, а въобще не се боядисвах често. Косата ми е кестеняво, боядисвах в тъмно такова.

Помагайте, че ми писна с тоя цвят :Д
    Прави маски с топъл зехтин, стоиш няколко часа и миеш. Фризьорката ми ми каза, че падал. Или да ти я обезцветят с химикали, ама за мен примерно не е опция това.

Цитирай Първоначално написано от takovataa Виж мнението
    Някой да е ползвал топлата кола маска на Veet easy wax?
    На една колежка и беше паднала кожата на краката от тая кола маска, аз не бих я използвала ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Тъкмо й се бях навила.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Някой може ли да ме ориентира към червило с телесен цвят?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Хаяши, защо не правиш влогове?
    малко out of the blue, но тъкмо чета блога :Д

Много хора ме питат този въпрос напоследък. Основната причина е, че нямам къде да снимам в момента, защото ми е много куца светлината вкъщи. А и не съм сигурна, че ще ми се занимава с видео обработката, която определено е по-тегава от обработката на снимки.
    Друга моя си причина е, че не съм сигурна, че ще има интерес. Самата аз почти не гледам влогове освен клипчетата на 3-4 мацки виднъж - два пъти в месеца. А и си признавам, че българките ме дразнят по-един много специфичен начин с говоренето и движенията си.
    Може би като се преместя в новата квартира ще направя някои от предизвикателствата, които са трудни/невъзможни да се направят в снимки. Но не се виждам как дрънкам 15 минути някакви глупости.

А на мацката, която искаше Carmex с удоволствие бих ѝ го купила, но за съжаление няма да се прибирам скоро в България.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Аз наскоро сънувах, че правя видео за блога ;д
    Ужас...
    Но реално съм много странна и знам, че ще искам да го изпипам супер много, а не разбирам нищо от видео-обработка.

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А на мацката, която искаше Carmex с удоволствие бих ѝ го купила, но за съжаление няма да се прибирам скоро в България.
    Леле адски мило от твоя страна Би било супер, много отдавна си мечтая за него.

Искам да се оплача, за пореден път ми офъкаха косата, пак беше нацъфтяла и това е заради сешоара с който си изправям косата. Яд ме е, че отдавна се каня да взема термозащита, все не знам каква да взема, но този път съм решена и ми се иска да ми препоръчате някоя добра до 15-20лв. условието ми е да е без спирт и ако може да е кремова текстура.
    Последно редактирано от zlatit0o : 08-27-2014 на 16:13

Би трябвало да се прибирам за Коледа, така че ако още го искаш тогава ще ти го купя и ще ти го донеса. Даже, ако наистина си от Димитровград бих могла да ти го дам лично, за да не плащаш доставка на куриер.

Мега фен Аватара на galaxy29
    хаяши, може ли линк за блога ти

http://www.ai-no-storia.com/

Заповядай! =w=

Мега фен Аватара на galaxy29
    мерси боку, данке шуун
    друг път ще дам мнение обаче, че не ми се чете сега
    ама щом Deadlock го харесва, сиг е хубав

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Препоръчайте нещо за предотвратяване и премахване на пъпки. Не съм с някакво тежко акне, а ми се появяват по няколко сравнително често. Предпочитам да е медицинска козметика... крем здраве не ми влияе по абсолютно никакъв начин. Иначе ще си взема и термалната вода на Авен за гадните подкожни пъпки.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Препоръчайте нещо за предотвратяване и премахване на пъпки. Не съм с някакво тежко акне, а ми се появяват по няколко сравнително често. Предпочитам да е медицинска козметика... крем здраве не ми влияе по абсолютно никакъв начин. Иначе ще си взема и термалната вода на Авен за гадните подкожни пъпки.
    По принцип аз харесвам продуктите на Bioderma или SVR.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си