.
Отговор в тема
Страница 297 от 436 ПървиПърви ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 401 до 7 425 от общо 10898
    Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Essence stay natural коректора в течен вариант. Стика също е мноого добър, но само когато имаш някаква по-мазна база отдолу (крем или фон дьо тен/ бб крем) защото иначе не стои естествено и като цяло стика не го препоръчвам. Течния е много добър. Покривен е, лесно се размазва, не си личи после, не се променя цвета, не се трие, даже мисля, че може и на плаж ако имаш пъпка да си сложиш и няма да се отмие. И е 5 лв. ;д
    Имам го и не ми харесва

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Essence stay natural коректора в течен вариант. Стика също е мноого добър, но само когато имаш някаква по-мазна база отдолу (крем или фон дьо тен/ бб крем) защото иначе не стои естествено и като цяло стика не го препоръчвам. Течния е много добър. Покривен е, лесно се размазва, не си личи после, не се променя цвета, не се трие, даже мисля, че може и на плаж ако имаш пъпка да си сложиш и няма да се отмие. И е 5 лв. ;д
    И аз подкрепям за този коректор! Ползвала съм го, и останах много доволна, но ми трябваше нещо с по-силно покритие и си взех на Catrice camouflage cream. Този на Essence е по-скоро със средно покритие, за прикриване на тъмни кръгове под очите.

пс. ей преварихте ме

За коректор мога препоръчам стик ФДТ на Golden rose в цвят 03. Доста светъл, с розов подтон, има много добра покривност и се разнася лесно. Не е сух и не се събира в линийките на окото.

Hidden89
    Guest
    zlatit0o за коректор виж течния на Арт деко, Revlon colorstay течен коректор, афинитон на мейбълин и Лореал тру мач също не е зле, зависи какво търсиш.

Аз най- накрая се решин на фон дьо тена на Ревлон калърстей. Но не знам кой точно 150 или 180 ? Светла съм с розов подтон. Със сигурност ще пробвам, но искам да знам преди това.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Най-вероятно 150. Той е доста по-светъл, а 180 жълтее доста. Аз го ползвам сега лятото, когато имам малко тен, после ще ги смесвам а зимата направо минавам на 150. )

Здравейте. Момичета, търся си готино място, където да посещавам каланетика, пилатес, нещо такова. Става дума за София, най-добре е центъра. Искам вътрешна информация, така да се каже. Разгледах някои места, които намерих в интернет, но искам някой, който посещава такива занимания да ми препоръча.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Някой може ли да ми препоръча фитнес във Варна?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Всички предполагам сте виждали реплики на Майкъл Корс по магазините.. аз обаче си търся реплика на Селин Бостън тоут-а и не ми се иска много да я взимам през интернет, затова ако някоя знае/е виждала в София някъде да продават такива моля моля моля да ми каже <3

ps
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Препоръчайте нещо за предотвратяване и премахване на пъпки.
    ще ти препоръчам очевидното - дерматолог, който да ти даде кремчета ;3

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    да ми препоръчате някоя добра до 15-20лв. условието ми е да е без спирт и ако може да е кремова текстура.
    Аз използвам спрея на Syoss и съм много доволна + около 10лв е
    Последно редактирано от lisi4ety : 09-05-2014 на 08:11

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DidKa* Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча фитнес във Варна?
    Някой на ТИМ, Ориндж фитнес или в Мол Варна фитнеса.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Благодаря

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Всички предполагам сте виждали реплики на Майкъл Корс по магазините.. аз обаче си търся реплика на Селин Бостън тоут-а и не ми се иска много да я взимам през интернет, затова ако някоя знае/е виждала в София някъде да продават такива моля моля моля да ми каже <3
    в onyx съм виждала,но беше преди 1-2 месеца и не погледнах за цена,
    ако искаш все пак погледни там

Мега фен Аватара на galaxy29
    хора ще ми препоръчате ли нещо за заздравяване (по-бързо) на изгаряне от горещ чай и против белези, не искам да ми останат, имам рана на ръката и гърдата ;/////
    взех си дефламол и се мажа с него, препоръчаха ми и едно скъпо, ама тогава нямах възможност, а сега му забравих името, беше 15 лева, ако някой се сеща :д
    и алтернативна медицина не отказвам, аз четох, че медът помагал и ще се мажа и с мед и знам, че морето помага за такива неща :д

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    хора ще ми препоръчате ли нещо за заздравяване (по-бързо) на изгаряне от горещ чай и против белези, не искам да ми останат, имам рана на ръката и гърдата ;/////
    взех си дефламол и се мажа с него, препоръчаха ми и едно скъпо, ама тогава нямах възможност, а сега му забравих името, беше 15 лева, ако някой се сеща :д
    и алтернативна медицина не отказвам, аз четох, че медът помагал и ще се мажа и с мед и знам, че морето помага за такива неща :д
    Аз се сещам за Контратубекс. То струва около 15лв.

може и това да е :д

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    може и това да е :д
    Един съвет, колкото по-пресен е белега, толкова по-ефикасно ще е всяко средство с което се мажеш. Късмет и дано се оправиш бързо.

благодаря, то още раничките не са зараснали :д

слагах обикновени лепенки, без мехлемче в тях и задуших белите кръвни телца и забавих действието им и на едната раничка и се развали коричката хахахха

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Отворена рана не се маже нито с дефламол, нито с контратубекс...успокояваш кожата с нещо мазно - каквото и да е масло, ако щеш и от хладилника, но не слагаш тези неща...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    И аз си търся, така че моля някой да каже, ако е виждал.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Deadlock
    Как е това за хидратиращ крем?

ingredients
    Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, populus tremuloides (aspen) bark extract, reticulata blanco var. unshiu (citrus unshiu) peel extract, glycoproteins, glycerin*, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, caprylic/capric triglyceride, cetearyl olivate, sorbitan olivate, butyrospermum parkii (shea) butter*, sodium hyaluronate, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, tilia cordata (linden) flower extract*, sambucus nigra (elder) flower extract*, hypericum perforatum (st. john's wort) extract*, aniba roseodora (rosewood) wood extract, tilia cordata (linden) blossom oil*, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, bisabolol, xanthan gum, rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, potassium sorbate

Доста добър състав. Няма петролатум и минерално масло, доволно количество естествени масла, а комбинацията от алое и шеа е супер хидратираща. Предполагам това е био-козметика?

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Как е това за хидратиращ крем?

ingredients
    Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, populus tremuloides (aspen) bark extract, reticulata blanco var. unshiu (citrus unshiu) peel extract, glycoproteins, glycerin*, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, caprylic/capric triglyceride, cetearyl olivate, sorbitan olivate, butyrospermum parkii (shea) butter*, sodium hyaluronate, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, tilia cordata (linden) flower extract*, sambucus nigra (elder) flower extract*, hypericum perforatum (st. john's wort) extract*, aniba roseodora (rosewood) wood extract, tilia cordata (linden) blossom oil*, cananga odorata (ylang ylang) flower oil*, bisabolol, xanthan gum, rosmarinus officinalis (rosemary) extract*, potassium sorbate
    Чудно! Само cetearyl alcohol би могъл да ти прави проблем, особено ако имаш склонна към акне кожа. Иначе, сподели го този крем. Искам и аз такъв!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    в onyx съм виждала,но беше преди 1-2 месеца и не погледнах за цена,
    ако искаш все пак погледни там
    благодаря ти ^_^

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Отворена рана не се маже нито с дефламол, нито с контратубекс...успокояваш кожата с нещо мазно - каквото и да е масло, ако щеш и от хладилника, но не слагаш тези неща...
    това ме подсети да кажа, че като се изгорих, веднага минах със студена вода и после намазах със зехтин и с краставичка разтривах, въпреки, че май картофът е по-сполучлив, ама все тая :д
    а пък за контратубекс знам, той си е за белези, но една позната фармацевтка ми каза, че не бил ефикасен и ми препоръча белекс, когато ми зарасне
    и потвръди това за морето и хубавото влияние на слънцето :д
    гентамицин щеше да ми даде, но каза първо да отида да ми го видят болното място и утре ше ходя при една лекарка, дето като малки ни биеше инжекции и й имам доверие, та ще видим тя какво ще каже
    иначе дефламол ми казаха, че за моя случай става, но мен почна да ме сърби, а това е към нежеланите реакции в листовката и го спрях
    тази вечер ще ползвам само някакви домашни нещица до утре и така

не искам да ми остават белези и внуците ми да ме питат дали с динозаврите съм се била ;/

Супер фен Аватара на Deadlock
    Кремчето е John Masters Organics mandarin maximum moisture. Имам мострички само.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си