.
Отговор в тема
Страница 298 от 436 ПървиПърви ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 426 до 7 450 от общо 10898
    Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    нда, 48 долара за 30мл
    не ми е толкова скъпо лицето :/

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Кремчето е John Masters Organics mandarin maximum moisture. Имам мострички само.
    Уф, ебати депресираната цена. Защо органикът е толкова скъп? >w<
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    хаяши, сега пък ми приличаш на boxxy :d

http://www.ebay.com/itm/BC2U-Safe-As...item20e181816a
    Т'ва дали ще успее да ми пробие ухото или само ще ми направи рана и ще се разпадне? В града ми 10 лв е да ми пробие само едното ухо, не ми се дават толкова пари. Някой пробвал ли го е това?

Двоен пост, сори.

O_O 48$ за тази цена очаквам крема сам да се нанася. Сега погледнах кремчетата на Алверде- състава се доближава доста, но не е толкова богат на гликопротеини. Все пак може да минат за дооста по-евтина алтернатива

Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Здравейте девойки Препоръчайте ми някакъв хубав и не ужасно скъп крем за ръце, че напоследък са страшно сухи и ги усещам като шкурка. Мерси предварително
    Glysolid. Една приятелка от година ми мрънка да го опитам, най-накрая случайно се оказа пред мен в Елитис и това нещо е страхотно. :Д

Аз си търся пък камуфлажен коректор, но в малко по-тъмен цвят от тези на Катрис

nIkEnCeTy_bE фитнесът на Ориндж фитнес е отворен за свободни посещения само веднъж седмично

lisi4ety в Инстаграм множество различни профили предлагат разнообразни реплики на тая чанта

galaxy29 излекувах изгаряне от преса с Нежна грижа на Орифлейм. Също едно време баба ми правеше някаква отвара от жълт кантарион за белези - по-добре действащо нещо не съм виждала :Д

Някой може ли да ми обясни разликата между хидратиращ и подхранващ крем за лице? и кое би било по-подходящо за есен-зима?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-07-2014 на 13:31
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Няма разлика като наименование. Гледаш състава и трябва да си знаеш кое как ти действа. Ако си с нормална или суха кожа си вземи нещо за суха/много суха. Ако си с мазна, за нормална.
    И нали знаеш, моето любимо масло от авокадо също е прекрасно. Ако си с нормална или суха кожа ще ти се стори чудесно и няма да ти омазни. За мазна вече не знам.

Мамата си е загледала ей тая серия http://www.rosaimpex.com/?step=modul...ils&news_id=73 , но това, което я учуди като отидох да ги потърся, беше че нямат дневен и нощен крем, а "регенериращ хидратиращ" и "регенериращ подхранващ" , които явно са различни неща и са универсални за сутрин и вечер .. и са за всеки тип кожа.... нещо не ми вдъхва доверие
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Защо не? Аз имам кремчета на Yves Rocher, на които си пише, че са подходящи за дневен и за нощен. Проблемът е, че много дневни имат UV филтри, които естествено са абсолютно ненужни през нощта, а и някои от филтрите са тежички и могат да запушат пори. А пък някои нощни съдържат фоточувствителни съставки, например ретинол и е абсурд да се ползват през деня.

Аз имам доста кремове в момента (+ куп есенции, емулсии, гелове и серуми) и понякога си ги сменям. При нова придобивка някой крем може да стане за сутрешен от вечерен и обратното, важното е само съставът да го позволява.

Това на Regal изгелжда добре, най-вероятно са мултифункционални. Между другото не знам какво харесва майка ти, но доста жени на средна възраст са влюбени в кремовете с висок процент екстракт от охлювена слуз. Имам гелче и имах серумче на Mizon и са невероятни, в рамките на седмица се усеща как кожата се регенерира, ако има несъвършенства.

// Странична бележка - много ме дразни как твърде много марки не си качват състава в сайта си. Ебати, това е поне 80% от причината да си купя бяла козметика.

Тя много харесва други серии на Регал и беше любопитна да опита тези, тъй като са им най-най-лъскавата нова серия. :Д Търсим ефективен, но много нежен крем - без никакви киселини, за суха силно чувствителна кожа. Аз четох съставите и на пръв поглед ми харесаха, но може би сама трябва да си прецени.
    Очаквах обаче в сайта да пише състава и да го обсъдим вкъщи с нея и о, изненада, има само "активни съставки" :Д
    На мен такива мултифункционални неща не ми вдъхват доверие... крем за лице и тяло, шампоан 2в1, крем за всеки тип кожа :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За всеки тип кожа според мен винаги значи за нормална. xD Аз пък обичам мултифункционални неща. Реално, ако е с добър състав няма начин да не е мултифункционално. Имам едно гелче на Uriage, което е 3в1 за лице, тяло и коса. То е супер нежно и щом си мия лицето с него и не ми опъва, не виждам проблема да си измия и цялото тяло.
    Аз съм много любопитна да пробвам охлювената серия на Regal, която се скъсаха да показват в Етажна собственост. Може би ако си дойда в България за Коледа ще си взема нещо за проба.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Някакви отзиви? http://www.biocosmetics-cattier.com/

За всеки тип кожа ми звучи като нормален тип и непретенциозна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

как се прави таз отвара от жълт кантарион?

ако сте се притеснили за мен
    леличката, дето ходих в неделя при нея, ми каза да мина през поликлиниката в понеделник и аз си продължих със зехтин до днес
    та личната ми ме видя и с гентамицинчо ми каза да се мажа
    и много готино и звъни телефона "само левски, само левски, само левски шампион" :Д

Cara
    Guest

Question изправяне на коса

Здравейте искам да попитам каква преса за коса за изправяне бихте ми предложили. Аз имам една преса, но с нея не става хубаво изправяне. В смисъл такъв, че до 15 минути косата ми вече е начупена. Приятели са ме изправяли и се получава, но аз не мога. Би трябвало да е от пресата. Може ли да ми предложите някаква марка или някакви събети как да задържа косата си по-дълга изправена. Благодаря предварително.
    Това е хубаво изправяне за мен - https://33.media.tumblr.com/374428f7...prrio1_500.jpg
    с моята преса до такъв резултат не се достига дори и за 2 мин.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cara Виж мнението
    Здравейте искам да попитам каква преса за коса за изправяне бихте ми предложили. Аз имам една преса, но с нея не става хубаво изправяне. В смисъл такъв, че до 15 минути косата ми вече е начупена. Приятели са ме изправяли и се получава, но аз не мога. Би трябвало да е от пресата. Може ли да ми предложите някаква марка или някакви събети как да задържа косата си по-дълга изправена. Благодаря предварително.
    Това е хубаво изправяне за мен - https://33.media.tumblr.com/374428f7...prrio1_500.jpg
    с моята преса до такъв резултат не се достига дори и за 2 мин.
    Пресите на Бейбилис или Филипс. За мен това са най - добрите. Относно по - дългото стоене на косата изправена мисля, че си знаеш типичните неща като продукти за защита против топлина или кристали.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Cara
    Guest
    Косата си цяло лято не съм я горила (само със сешоар от време на време съм я сушила.) Когато я горя с нещо винаги се пръскам със защитни спрейове преди това. А кристали не използвам. Да ми препоръчате? А колкото до пресата още един въпрос - с каква мощност горе долу са ви пресите. Моята е 35 което ми се струва много слабо.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Моята е най-много до 210 градуса. Но я включвам на 180..

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    http://www.ebay.com/itm/BC2U-Safe-As...item20e181816a
    Т'ва дали ще успее да ми пробие ухото или само ще ми направи рана и ще се разпадне? В града ми 10 лв е да ми пробие само едното ухо, не ми се дават толкова пари. Някой пробвал ли го е това?
    С едно такова подобно (ако не е и същото, не си спомням добре) се пробива нос :Д за ухо, предполагам, че също става, но трябва да се натисне много рязко
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cara Виж мнението
    Косата си цяло лято не съм я горила (само със сешоар от време на време съм я сушила.) Когато я горя с нещо винаги се пръскам със защитни спрейове преди това. А кристали не използвам. Да ми препоръчате? А колкото до пресата още един въпрос - с каква мощност горе долу са ви пресите. Моята е 35 което ми се струва много слабо.
    Почти всички кристали са добри. Аз лично вече не използвам и сега реших да пробвам спрея на Тафт срещу топлина, да видим. Иначе моята коса също не я суша, от време на време я изправям. Моята преса е до 240 градуса, аз я включвам обикновено на 200, тъй като моята коса е чуплива.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    С едно такова подобно (ако не е и същото, не си спомням добре) се пробива нос :Д за ухо, предполагам, че също става, но трябва да се натисне много рязко
    Поръчах си две, че май са за еднократна употреба. Гледах в Youtube си пробиваха ушите със същото, та ще пробвам и ако става може да си поръчам още Поръчах си и още неща и нямам търпение да дойдат.. За първи път поръчвам сама.

да засипя и тази тема с два тъпи въпрости ;/
    за педикюр слагате ли основа?
    аз не слагам, защото... за какво ми е като не са ръце и не искам да поддържам дълги нокти там
    и върху тези домашните гел лакове слагате ли топ лак?
    аз понякога слагам, ама понякога не, защото са си издръжливи

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    да засипя и тази тема с два тъпи въпрости ;/
    за педикюр слагате ли основа?
    аз не слагам, защото... за какво ми е като не са ръце и не искам да поддържам дълги нокти там
    и върху тези домашните гел лакове слагате ли топ лак?
    аз понякога слагам, ама понякога не, защото са си издръжливи
    Е, това е все едно да си измиеш наполовина ръцете. Пък и основата не е за дълги нокти, т.е зависи, но не основно. Или си поддържаш ноктите изцяло или въобще. Трябва да се слага за по - дълга издръжливост на лака и ноктите, като цяло. А относно домашните гел лакове, никога не съм се занимавала да си правя, но по принцип след всеки гел лак се слага топ лак, просто задължително.

оф много си негативна
    да ми отговори някой, който мисли като мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си