.
Отговор в тема
Страница 301 от 436 ПървиПърви ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 501 до 7 525 от общо 10898
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Naive, ще я пробвам и аз, звучи добре. (: Какъв беше резултатът при теб?
    Бих казала, че избегнах сезонния косопад. Не, че косата ми не капеше, но беше значително по-малко. И сега имам куп новопониклани косъмчета по главата, които вече са по-дълги. По-скоро има промяна в посока гъстота на косата, но това е чудесно, особено ако ти капе. На мен косата винаги ми е растяла бързо и съм нямала проблеми с пускането й, затова не съм забелязала промяна в скоростта на растежа.
    Но ти препоръчвам да имаш другарче, което да те маже само в корените, защото сам наистина е трудно и има вероятност да си омажеш и дължините доста. И смело намазвай цялата коса със зехтин и разни масла, измиването не е такъв ад, какъвто изглежда, стига шампоанът да не е безсулфатен, де. Аз първия път като я правих, я измих с безсулфатен шампоан и изразходих сигурно 150мл, за да я измия добре. Следващите пъти я миех със сулфатен и нямах ниакъв проблем.

А мен мат лаковете не ме кефят. Матирани са точно един ден, след това не виждам особена разлика с обикновените. :Д
    Последно редактирано от Naive : 09-09-2014 на 17:28

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Може ли някой да ми препоръча добър козметик за вежди, че нещо се боря от 2 години, но така и не мога да си ги оформя хубаво. Искам да отида някъде да ми ги оправят, но не искам да попадна на непохватна козметичка.

Град
    София
    От София ли си? Аз ходя при една - оформя ги с конец + пинсетка. Много е добра.
    Далия се казва - 087 766 2966

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    От София ли си? Аз ходя при една - оформя ги с конец + пинсетка. Много е добра.
    Далия се казва - 087 766 2966
    Да, от София съм. Много благодаря! Може ли само да ми кажеш в кой квартал е и дали взима скъпо?
    Последно редактирано от Hidayet : 09-09-2014 на 18:36

Град
    София
    Забравих точния адрес, но локацията е близо до мол София. Може би на 5-10 минути, сравнително централно място е. Някакъв трамвай минава оттам. :Д
    8лв взима, между другото.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Момичета,когато ходите на шивач,за да си шиете рокли(например),платът от ателието ли е? Или вие си го носите? Или според зависи от ателието?

Пантер,поддържаш ли още блога?

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    сега като заговорихте за лакове се сетих изведнъж :д по едно време беше голяма мания матираните лакове, ама аз така и не си купих.. къде ги продават още? че ако седна да чета на всеки лак етикета дали е такъв ще си отиде деня в магазина :д
    Вземай матиращия топ на Голдън роуз.Матира перфектно и не се гланцира при търкане,пък и при мен е доста по-издръжлив от други лакове.Този на Флормар също става,но трябва доста по прецизно нанасяне и много добре изсъхнал лак отдолу.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Момичета,когато ходите на шивач,за да си шиете рокли(например),платът от ателието ли е? Или вие си го носите? Или според зависи от ателието?
    в някои ателиета предлагат платове, в други не

не е въпрос, но може да е полезно за някого
    http://www.polinasofia.com/2013/10/blog-post_16.html
    започвам отново тази маска, пролетта направих един курс и останах очарована
    Можеш ли да ми кажеш малко по-добре как се слага маската? Просто в корените, така ли? Щото в статията пише да внимаваме да не омажем косата, пък това е невъзможно при положение, че мажем именно корените на тази коса. Или аз не схващам нещо?

Град
    София
    Мажеш кожата на главата. То е невъзможно да не се омажат и корените, въпросът е да не се намажат целите дължини.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    не е въпрос, но може да е полезно за някого
    http://www.polinasofia.com/2013/10/blog-post_16.html
    започвам отново тази маска, пролетта направих един курс и останах очарована
    о, това изглежда много яко, жалко, че си нямам приятелка да се мацотим, В. сигурно няма да се навие :/

пък как се разбира кой шампоан е сулфатен? тези белите ли? :д

Ewok Гледаш състава и ако някъде в него пише '... sulfate' значи е.. сулфатен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ама аз като казах бяло, говорех за чертичката :д
    основата наричам, тоз лак прозрачният
    оф добре, явно във френския основата е самата чертичка :Д
    1. Основа/Заздравител
    2. Бялата "чертичка"/"дъгичка", уотевър
    3. Два пласта от розовеещ лак за френски
    4. Топ лак

Аз го правя така, защото не обичам бялото да е суперискрящо и да боде очи от километри

Като говорим за сулфати, хайде да знаем, че има полезни и вредни. Правете разлика между Sodium Laureth Sulfate и Soduim Lauryl Sulfate.

Иначе... явно аз съм сбъркана, ама ме потриса идеята с "нямам приятелка, с която да се мажа". Добре де, ако ти се ходи до тоалетна и няма с кого да отидеш, няма да отидеш ли?!
    Главозамайващо нервираща ми е цялата работа с държането на ръчичка и правенето на всичко заедно. Разбирам, че явно маската е трудна за нанасяне, ама поне опитай. Пък и колко да е трудна, аз сама нанасям маска с мед, която си представяте колко е лепкава и гъста и как скубе...
    Офтопик, не държа на отговор.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-10-2014 на 08:50

Супер фен Аватара на Deadlock
    Naive, мерси!

Бтв, аз искам да похваля авокадовото масло. Мажа си лицето с него преди лягане и кожата ми на сутринта изглежда видимо по-добре отколкото с нощен крем. Чудя се дали да пробвам арганово по същия начин.

И въпрос - след намазване с лосиона акнеаут ме наболяват някои участъци от кожата. Слагам хидратиращ крем и се успокоява за 5-10 минути. Чудя се дали е окей това или трябва да разредя мазанията?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението

Пантер,поддържаш ли още блога?
    Аз пак да попитам

anonymous708973
    Guest
    Анджи, не съм писала от... февруари май.
    Имам две готови публикации, на които им трябват снимки, но мисля да пусна един ъпдейт преди това. И няма да е строго козметичен вече

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Анджи, не съм писала от... февруари май.
    Имам две готови публикации, на които им трябват снимки, но мисля да пусна един ъпдейт преди това. И няма да е строго козметичен вече
    Да ми го пратиш на лично?
    Желаеш ли?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Момичета, понеже бях споделяла отзиви в темата за Decleor околоочен ролон, наминавам да ви светна, че в октомврийския брой на Грация подарък ще е хиалуронова маска на бранда 50 мл.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor

Като говорим за сулфати, хайде да знаем, че има полезни и вредни. Правете разлика между Sodium Laureth Sulfate и Soduim Lauryl Sulfate.

Иначе... явно аз съм сбъркана, ама ме потриса идеята с "нямам приятелка, с която да се мажа". Добре де, ако ти се ходи до тоалетна и няма с кого да отидеш, няма да отидеш ли?!
    Главозамайващо нервираща ми е цялата работа с държането на ръчичка и правенето на всичко заедно. Разбирам, че явно маската е трудна за нанасяне, ама поне опитай. Пък и колко да е трудна, аз сама нанасям маска с мед, която си представяте колко е лепкава и гъста и как скубе...
    Ама защото там пише, че не можеш сам, а и Нели така каза, а аз не съм много сръчна и затова. Иначе нямам проблем да правя неща сама/без приятелка. Даже вчера в юзитколорс жената се учуди, че нямам нищо против да съм сама на бригада, ако моето другарче не успее.

Усещам предизвикателството. Тези дни ще ходя до руския и ще попитам за такава горчица, надявам се да не усмърди всичко. Аз се боядисвам сама, та една маска ли няма да успея да си нанеса сама в корените. Ако съм се справила първата седмица, даже имам приятелка на която ще я предложа, защото знам че и тя си пада по такива мазила.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София

Абе, изказваш се без да си чела.

Първо, не сме засягали темата за вредата или ползата на сулфатите. Просто казах с кой се измива по-лесно и е по-икономично. Защото един безсулфатен шампоан в БГ е ~30лв, не е добра идея да го изхарчиш на едно къпане.
    Второ, маската с мед не ти гори дължините на косата, нали? Горчицата има силно загряващ ефект, не е препоръчително да си омажеш дължините на косата, а да не говорим, че трябва да се нанася и енергично, защото пак казвам, ефектът е загряващ и първия път може да не издържиш повече от 5-10мин (включваме намазването в това време).

Боряна, ако си толкова навита да я правиш, може да измислим нещо.

Едит: Аз бтв намерих супер бюджетни шампоани без SLS. Около 18лв са, 400мл. Натура Сиберика е марката, вече и в България ги има.
    http://explorecosmetics.blogspot.com/
    Последно редактирано от Naive : 09-10-2014 на 11:33

anonymous708973
    Guest
    Ох, кой не четял после...
    Както и да е.

Да се оплача - АртДеко са си махнали зеления коректор от камуфлажната серия, така имах мерак да си купя от него. Сложили са някакъв под формата на стик, ама не искам такова, бе. Оф.
    И си търся коректор за под очите...
    И исках светъл фон-дьо-тен с жълт подтон. Е, Н-Я-М-А! Всичко светло е с явен розов подтон! Сега трябва да ползвам Мейбълин Fit Me 220, който е много жълт и тъмен за зимата, и някакъв друг, за да го изсветли малко.

1. Основа/Заздравител
    2. Бялата "чертичка"/"дъгичка", уотевър
    3. Два пласта от розовеещ лак за френски
    4. Топ лак

Аз го правя така, защото не обичам бялото да е суперискрящо и да боде очи от километри
    за теб е нормално да ползваш двеста пласта лак
    ти си си префърцуруртунена

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ а на теб как ти е бойната рана бре? :*

благодаря за отзивите за мат лаковете, след седмица-две като вляза в ритъм ще се поразходя да си купя :д

много си загрижена
    ами и мен започна да ме сърби и да хваща коричка, но и на мен казаха, че сърбенето е добър признак хахах :д
    но е ужасно грозно това изгорено, приличам на крастава жаба ;/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си