- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой ползвал ли е Скинорен, avene cleanance почистващ и матиращ лосион и avene cleanance почистващ гел? Бях на дерматолог, нямам нищо сериозно, но ми ги изписа ей така за грижа. Гледам не са много евтини и Скинорена май е главно за акне?
Аз съм използвала почистващия гел на Авен. Хубав е, като текстура е приятен един такъв :д, но нищо повече. Обикновен почистващ гел. Според мен няма чааак толкова голямо значение с какво ще си измиеш лицето, а продуктите след това. Така че според мен не си заслужава парите.
Какви впечатления имате от продуктите за коса на Orzene? По-специално маските ме интересуват.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тогава просто си купи пилинг продукт.
И се ориентирай към нещо различно от Авен.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Какъв пилинг си търсиш? За мен най-доброто такова средство са AHA/BHA киселините, защото са много нежни, а наистина излющват мръсна мъртва кожа. Аз си обичам зелената ябълка на Tony Moly Appletox Smooth Peeling Massage.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ще попитам набързичко тук, да не пълня форума с излишни теми. Къде в Пловдив има хубави дънки? Кой магазин бихте ми препоръчали?
Здравейте, препоръчаха ми хининова вода за по-бърз растеж на косата и блясък.. Вие ползвали ли сте и какво Ви е мнението.. аз смятам, че изобщо няма да повлияе на косата.. И едно друго въпросче доволни ли сте от балсамите без отмиване?
Благодаря![]()
Истински маникюрист, какъвто претендираш да си, би знаел, че по правило първо се слага чертичката и след това върху целия нокът се нанася телесният или светло розов цвят. Аз също предпочитам да сложа чертичката отгоре, защото я харесвам искрящо бяла, но истинският вариант според дебелите книги е този. Just saying.
Тамии ..^^ тази розова вода не е розова водаточно това е боклукът, за който говорех да избягвате - вода, розов екстракт и там разни оцветители, ароматизатори и боклуци, за да го докара някак да мирише на розички.
PinkPan7her звучи интересно, една приятелка беше отказала млечните продукти и твърдеше, че се чувствала доста по-леко. Имаш ли представа дали черните, истинските черни пълнозърнести небоядисани хлябове имат глутен?
Hayashi моите вени са по-скоро зелени, но в никакъв случай не съм розовееща. Май и аз не знам какво съм.но винаги си избирам неутрални към жълтеникави фдт, защото мразя розовите бузки, или поне аз не се харесвам с такива.
Има хора, на които им стои супер.
sometimes_ Синап. И стриваш на прах. Това всъщност е "горчица на прах"
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2014 на 09:39
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хм, и аз като бях на маникюристка за бала и ми прави френски първо нанесе бялата чертичка, отгоре телесния цвят и най-отгоре топ лак
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Въпрос в духа на 15 септември- мога ли да си копирам вече изкарани снимки, но без да ги имам на диск/флашка, просто мъничка гланцирана снимка?
nIkEnCeTy_bE Никакво намерение нямам да го правя.Мисля, че точно ти преди няколко страници обясняваше на някого да ходи на фитнес в Ориндж Фитнес. :Д Явно и от нокти разбираш точно толкова, колкото от фитнес.
Hayashi така ли, аз разбрах, че зелените са за топъл подтон, а топъл аз асоциирам веднага с розово.Вече имам научно обяснение защо розовите фдт не ми отиват, а 95% са такива.
Сега ми стана интересно да видя майка ти. Какво значи маслинен подтон? Представям си красива смугла италианка с тъмна коса и очи.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И моята маникюристка наняса първо лентичката и след това телесният лак.Честно казано за пръв път чувам някой да го прави обратно![]()
Speedz доколкото знам, ако знаеш кога са ти направени снимките могат да ти ги намерят по дата и да ги изкарат отново.Аз като бях в гимназията помня, че беше практика в едно фото студио, но не знам дали всички предлагат услугата..