.
Отговор в тема
Страница 303 от 436 ПървиПърви ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 551 до 7 575 от общо 10898
    Някой ползвал ли е Скинорен, avene cleanance почистващ и матиращ лосион и avene cleanance почистващ гел? Бях на дерматолог, нямам нищо сериозно, но ми ги изписа ей така за грижа. Гледам не са много евтини и Скинорена май е главно за акне?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Щом ти пречи, значи е достатъчно сериозно. В Германия не получаваш ли безплатна здравна грижа като студентка? Очевидно не де, но съм изненадана.
    ЕЗОК покрива само спешни случаи

sometimes, какви витамини пиеш? И от колко време? Те трябва да се понатрупат в организма, нали знаеш?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Някой ползвал ли е Скинорен, avene cleanance почистващ и матиращ лосион и avene cleanance почистващ гел? Бях на дерматолог, нямам нищо сериозно, но ми ги изписа ей така за грижа. Гледам не са много евтини и Скинорена май е главно за акне?
    Аз съм използвала почистващия гел на Авен. Хубав е, като текстура е приятен един такъв :д, но нищо повече. Обикновен почистващ гел. Според мен няма чааак толкова голямо значение с какво ще си измиеш лицето, а продуктите след това. Така че според мен не си заслужава парите.

Какви впечатления имате от продуктите за коса на Orzene? По-специално маските ме интересуват.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз съм използвала почистващия гел на Авен. Хубав е, като текстура е приятен един такъв :д, но нищо повече. Обикновен почистващ гел. Според мен няма чааак толкова голямо значение с какво ще си измиеш лицето, а продуктите след това. Така че според мен не си заслужава парите.
    Благодаря, и аз така си мислех.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    Какви впечатления имате от продуктите за коса на Orzene? По-специално маските ме интересуват.
    Ами аз ползвах шампоана и нещо не ми подейства добре. Но може би защото имах друг проблем. Иначе чувам добри отзиви за марката. Може на теб да ти подействат добре.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    За маските не знам, но съм ползвала техен шампоан и останах доста доволна

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ми, хубаво, ходи си с пожълтели нокти или олюпен и без блясък лак тогава.
    нямам такива проблеми
    но ти и двеста пласта да сложиш, все ще лъхаш на калахари

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Speedz Виж мнението
    Скинорен е с пилинг ефект и е за лечение на акне, да.
    Авен ми беше най-лошата покупка евър. Никога повече!

PinkPan7her, тогава остава вариантът да свършиш тая работа, като се прибереш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Скинорен е с пилинг ефект и е за лечение на акне, да.
    Авен ми беше най-лошата покупка евър. Никога повече!

PinkPan7her, тогава остава вариантът да свършиш тая работа, като се прибереш.
    Заслужава ли си да го взема, дори да нямам акне? Трябва ми нещо за сваляне на мъртвата кожа, че имам чувството че имам някакъв вековен слой кожа, която е замърсена/загрубяла и тн. А не е като да не се грижа чак толкова за кожата си.

Град
    пространството на Дисе
    Тогава просто си купи пилинг продукт.
    И се ориентирай към нещо различно от Авен.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Какъв пилинг си търсиш? За мен най-доброто такова средство са AHA/BHA киселините, защото са много нежни, а наистина излющват мръсна мъртва кожа. Аз си обичам зелената ябълка на Tony Moly Appletox Smooth Peeling Massage.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на wiiwa
    Ще попитам набързичко тук, да не пълня форума с излишни теми. Къде в Пловдив има хубави дънки? Кой магазин бихте ми препоръчали?

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Ще попитам набързичко тук, да не пълня форума с излишни теми. Къде в Пловдив има хубави дънки? Кой магазин бихте ми препоръчали?
    Малко като кифла ще прозвуча, обаче в Мол Пловдив в H&M има жестоки дънки, както и в New Yorker.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Какъв пилинг си търсиш? За мен най-доброто такова средство са AHA/BHA киселините, защото са много нежни, а наистина излющват мръсна мъртва кожа. Аз си обичам зелената ябълка на Tony Moly Appletox Smooth Peeling Massage.
    Сега погледнах ябълката, супер достъпна е. Аз откъм пилинги съм много неинформирана, ползвала съм разни произволни. Ще си помисля за ябълката, като се замисля винаги като искам мнение за продукт търся твои мнения във форума. Като наръчник си.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ооо, да, сетих се, че могат да се набавят от iherb
    За до към 10 долара

Голям фен Аватара на YoAnA_kiiss
    Здравейте, препоръчаха ми хининова вода за по-бърз растеж на косата и блясък.. Вие ползвали ли сте и какво Ви е мнението.. аз смятам, че изобщо няма да повлияе на косата.. И едно друго въпросче доволни ли сте от балсамите без отмиване?
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Върви в тези стъпки:

1. основа /под основа имам предвид заздравител/база или там каквото си слагаш, което е прозрачно задължително/
    2. светло розов лак, нанесен 1 или 2 пъти по желание
    3. бялата чертичка
    4. топ лак
    Истински маникюрист, какъвто претендираш да си, би знаел, че по правило първо се слага чертичката и след това върху целия нокът се нанася телесният или светло розов цвят. Аз също предпочитам да сложа чертичката отгоре, защото я харесвам искрящо бяла, но истинският вариант според дебелите книги е този. Just saying.

Тамии ..^^ тази розова вода не е розова вода точно това е боклукът, за който говорех да избягвате - вода, розов екстракт и там разни оцветители, ароматизатори и боклуци, за да го докара някак да мирише на розички.

PinkPan7her звучи интересно, една приятелка беше отказала млечните продукти и твърдеше, че се чувствала доста по-леко. Имаш ли представа дали черните, истинските черни пълнозърнести небоядисани хлябове имат глутен?

Hayashi моите вени са по-скоро зелени, но в никакъв случай не съм розовееща. Май и аз не знам какво съм. но винаги си избирам неутрални към жълтеникави фдт, защото мразя розовите бузки, или поне аз не се харесвам с такива. Има хора, на които им стои супер.

sometimes_ Синап. И стриваш на прах. Това всъщност е "горчица на прах"
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-14-2014 на 09:39
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Dagichka
    хм, и аз като бях на маникюристка за бала и ми прави френски първо нанесе бялата чертичка, отгоре телесния цвят и най-отгоре топ лак

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Истински маникюрист, какъвто претендираш да си, би знаел, че по правило първо се слага чертичката и след това върху целия нокът се нанася телесният или светло розов цвят. Аз също предпочитам да сложа чертичката отгоре, защото я харесвам искрящо бяла, но истинският вариант според дебелите книги е този. Just saying.

Тамии ..^^ тази розова вода не е розова вода точно това е боклукът, за който говорех да избягвате - вода, розов екстракт и там разни оцветители, ароматизатори и боклуци, за да го докара някак да мирише на розички.

PinkPan7her звучи интересно, една приятелка беше отказала млечните продукти и твърдеше, че се чувствала доста по-леко. Имаш ли представа дали черните, истинските черни пълнозърнести небоядисани хлябове имат глутен?

Hayashi моите вени са по-скоро зелени, но в никакъв случай не съм розовееща. Май и аз не знам какво съм. но винаги си избирам неутрални към жълтеникави фдт, защото мразя розовите бузки, или поне аз не се харесвам с такива. Има хора, на които им стои супер.

sometimes_ Синап. И стриваш на прах. Това всъщност е "горчица на прах"
    Зелени са за жълтеникав подтон. Макар, че има още един, за който много рядко се говори, защото се среща само по Средиземноморието и в Азия. Мисля, че му казваха маслинен подтон. Никой друг освен мама не съм виждала с такъв на живо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Въпрос в духа на 15 септември- мога ли да си копирам вече изкарани снимки, но без да ги имам на диск/флашка, просто мъничка гланцирана снимка?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А като изкараш курс, пак ще си говорим.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

nIkEnCeTy_bE Никакво намерение нямам да го правя. Мисля, че точно ти преди няколко страници обясняваше на някого да ходи на фитнес в Ориндж Фитнес. :Д Явно и от нокти разбираш точно толкова, колкото от фитнес.

Hayashi така ли, аз разбрах, че зелените са за топъл подтон, а топъл аз асоциирам веднага с розово. Вече имам научно обяснение защо розовите фдт не ми отиват, а 95% са такива. Сега ми стана интересно да видя майка ти. Какво значи маслинен подтон? Представям си красива смугла италианка с тъмна коса и очи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

И моята маникюристка наняса първо лентичката и след това телесният лак.Честно казано за пръв път чувам някой да го прави обратно

Speedz доколкото знам, ако знаеш кога са ти направени снимките могат да ти ги намерят по дата и да ги изкарат отново.Аз като бях в гимназията помня, че беше практика в едно фото студио, но не знам дали всички предлагат услугата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си