- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Абе разбираш ти. Кога си ходила на маникюр, лепиш маникюрите от левчето с капчица, та пушек се вдига. Момичето има курсове завършени, не просто маникюрист, тя е Хай Енд От Котюр Нейл Терапи Артист, просто явно това е написан от нея нов учебник с работно заглавие Библията на ноктите, където пише така, а ние простосмъртните все още не сме запознати.
Ще пукна.
За тея, които ми се чудят на заяждането за Ориндж Фитнес и защо аджеба не е фитнес - Ориндж Фитнес е най-лъскавият спортен клуб във Варна, където освен фитнес, има всевъзможни курсове, където най-добрите професионалисти те тренират и ти помагат, като посещенията във всички възможни курсове, фитнеси, басейни и каквото още се сетиш на комплекса става с карта за целия комплекс - няма карта само за фитнеса и ако ще ходиш само на фитнес, някакси не е рентабилно да даваш около 150 лв за картата, имайки предвид, че нормалните карти за фитнес са 30-40 лв. Ама госпожицата чула-недочула някой да споменава, че в Ориндж фитнес е лъскавичко и хайде, нека се покажем, че ние там ходим.
Whatever.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мале, колко злоба.Дори не мисля да се обяснявам.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Въобще не съм злобна, само се подигравам.
Хайде, темата приключи. Край на сеира.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не, честно казано. Дори не съм сигурна какво да търся в състава, за да знам, че няма глутен, трябва да проуча. Би било добре да не ми се налага да купувам био хляб по 3 евро :д
За млечните продукти е напълно нормално - аз се старая да ги ограничавам също, ям йогурт и моцарела + пия си кафето веднъж дневно с мляко + чат-пат прихапвам разни сирена.
и пълнозърнестите неща имат глутен...не трябва хлябът да е био, просто трябва да е безглутенов...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
E, да де, въпросът е, че безглутенов ще открия в биомагазините, не в Алди или Лидл.
При вас няма ли бе? Тук почти всеки малък магазин има доста голям био кът, да не говорим за големите супермаркети където всичко се продава и в био вариант, при това не много по-скъп.
Въпреки, че глутенът си е биологичен продукт и няма логика да отстътва и в био хлябовете. Биото по-скоро отговаря на даден стандарт при отглеждането на растението.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ох, аз не мога да откажа сиренето ..... хапвам си средно килограм сирене седмичнои сериозно количество кисело мляко :Д
не ям бял хляб от много години и мога да кажа, че има видим ефект, но не знам дали има глутен .... сигурно има :Д
лимецът няма глутен, нали?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Каква е драмата с глутена? Освен ако нямаш алергия или непоносимост към него както при цьолиакията не виждам какво може да му е вредно. Не се филмирайте излишно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
това е идеята - че май става въпрос за непоносимост![]()
Какво сухо време?
Иначе за мъжа ми не се бой, добре си е момчето![]()
и аз искам да знам
дали шото си ледена и злобна
или шото не се мокриш
па дано е трети вариант ;д
Е, сетих се, ама не вярвам да си толкова проста.
Днес проверих - в близкия до мен Карфур ги няма тея продукти. Може да е по-мъничък от другите и затова.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Казах, че баба ми я правеше едно време и нямам идея какво е :Д знам, че включва жълт кантарион и зехтин :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Знам , че е мега тъп въпроса, ама на тва момиче защо са и така циците ;д
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...ae&oe=54990F2F
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...0b&oe=5498F2DF
Магазин за евтини(но прилични) дрехи в Слатина или около хотел Плиска?
Препоръчайте ми нещо за нацъфтели краища - маска , серум , балсам...Аз попринцип доста често използвам преса..Иначе косата ми е склонна към омазняване...