.
Отговор в тема
Страница 307 от 436 ПървиПърви ... 207257297303304305306307308309310311317357407 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 651 до 7 675 от общо 10898
    Много обичам царевичен хляб, но той не се ли слага в някакъв процент към обикновеното брашно. Тук не съм срещала из магазините, но аз и толкова съм търсила.

А на тази мацка във фейсбук какво ѝ е? Освен, може би, че аз изглеждам по-слаба и по-стегната без да си мърдам много д-то.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    бтв пантерата, нали искаше изгодни алтернативи на безглутенов хляб
    царевичното брашно не съдържа глутен и много лесно и бързо се прави питка с него, пък и разни сладкиши и е ужасно вкусно и полезно
    иначе, ако си купуваш, трябва да гледаш в съдържанието да не е примесен с пшеница
    и някой беше питал за лимеца
    той си е пшеница и си съдържа глутен, но съдържанието му е ниско и уж не влияел зле на тези с непоносимост
    обаче лимецът не спада към нискобюджетните ;/
    Ооо, благодаря, не знаех, че в царевичното няма глутен. Точно до уни имам био магазин, ще мина да си купя. По спомени обаче царевичният хляб изсъхваше много бързо и като цяло беше суперсуров.

Е, Хаяши, повярвай ми, ако не си мърдаш д-то, такъв мускул няма да направиш :д

Мега фен Аватара на galaxy29
    хаяши, нещата от царевично брашно се получават по-ронливи и затова се добавя и пшеничено, но не е задължително
    именно затова споменах да гледа съдържанието на нещото за примеси
    иначе може и на суров да си попаднала, но те като цяло царевичните питки (примерно) са едни влажни :д
    и точно затова не мисля, че изсъхва бързо, по-скоро пшениченият съхне и сиг е бил примесен с повече пшеница и с малка доза от царевичното
    а пък ти нали обичаш да си носиш в библиотеката, не ти препоръчвам да носиш такъв хляб там, защото ще трябва да пускаш кокошки след теб :д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Сори ,че връщам темата за Петя, ама и разгледах страницата. Ок, супер за постоянството, евала.
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...18&oe=54C50DC9
    Обаче това според вас красиво ли е?
    И също така , тези фитнес маниачките, там по разни конкурси и прочие не знам как са облечени ,обаче снимка по прашки и сутиен не цели само да покаже мускулите, ами и да привлече повече лайкове. За мен това е пошло.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...d7df440369517a

И имам въпрос, имам татус на 2 месеца и малко, боли ме от няколко дни, мазах пак с бепантен, но не помага. Не е зачервен, не е разранена кожата, нищо му няма на пръв поглед ,но при допир боли ужасно. Съвети?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Що бе, няма лошо, мен ме бърка само това, че прашките и сутиенът не са в един цвят

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Сори ,че връщам темата за Петя, ама и разгледах страницата. Ок, супер за постоянството, евала.
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...18&oe=54C50DC9
    Обаче това според вас красиво ли е?
    И също така , тези фитнес маниачките, там по разни конкурси и прочие не знам как са облечени ,обаче снимка по прашки и сутиен не цели само да покаже мускулите, ами и да привлече повече лайкове. За мен това е пошло.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...d7df440369517a

И имам въпрос, имам татус на 2 месеца и малко, боли ме от няколко дни, мазах пак с бепантен, но не помага. Не е зачервен, не е разранена кожата, нищо му няма на пръв поглед ,но при допир боли ужасно. Съвети?
    Ходи на лекар.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Пак съм аз :3
    Този път искам да ви попитам за някои достоверни онлайн магазини за обувки? Или дори чужди магазини, които имат доставка до БГ? Благодаря предварително <3

Не искам да правя нова тема, затова питам тук. Според вас какъв тип и цвят зимни обувки ще отиват на това яке: http://prikachi.com/images.php?images/866/7625866x.jpg

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    Не искам да правя нова тема, затова питам тук. Според вас какъв тип и цвят зимни обувки ще отиват на това яке: http://prikachi.com/images.php?images/866/7625866x.jpg
    Случайно да си германка?

Бежови.
    Бордо и кафяво също, ама аз съм консерва и не бих ги сложила

Мега фен Аватара на draid
    Бордо ? Не, не не.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Бордо ? Не, не не.
    мда и аз това си казах :д

rofl

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Пак съм аз :3
    Този път искам да ви попитам за някои достоверни онлайн магазини за обувки? Или дори чужди магазини, които имат доставка до БГ? Благодаря предварително <3
    obufki.com
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Много си отиват с бордо даже, видях една мацка баш по тоя начин. Обединяващият елемент беше ефирна бяла блуза с едри шарки (май цветя) в това зелено и бордо.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Как ползвате чистото арганово масло?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Как ползвате чистото арганово масло?
    Мажа го на краищата на косата след баня.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер, и с какъв резултат?
    Омазнява ли косата по-малко в сравнение с например бадемово?
    Някой ползва ли го за лице? Чудя се дали ще е вълшебно като авокадовото.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    искам да питам разбиращите дали този състав е добър за измиващ гел, понеже го свърших, доволна съм от него и искам да го взема пак, но .. знам ли все пак :

Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Sodium Chloride

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Много мекичка ми става косата. Не се омазнява, защото го слагам само в краищата.
    Я обясни за авокадовото масло, че ми стана интересно.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Ползвам го за лице и ръце. Хидратира прекрасно. Че притежава други вълшебни свойства, не твърдя, само намеквам :Д

Предвид цената на аргановото масло... май е най-скъпото, което съм виждала, трябва да си е магийка в бутилка. Чакам с нетърпение някой по-богат период, за да се сдобия с едно шишенце.
    Авокадовото от друга страна е доста по-достъпно и има куп прекрасни свойства. Струва си, отвсякъде! Аз го ползвам като серум за лице и последна стъпка вечер. Много помага за всякакви раздразнения.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Моля да ми препоръчате, боя за коса, която не изтощава много косата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Много си отиват с бордо даже, видях една мацка баш по тоя начин. Обединяващият елемент беше ефирна бяла блуза с едри шарки (май цветя) в това зелено и бордо.
    звучи ужасно
    това описание скицира в ума ми развлечена циганска блуза тип "курбан байрам"

Не си купувайте арганово масло.
    Като горд собственик на цяла бутилка ви го казвам.
    Прекрасно е за лице, за коса омазнява УЖАСНО МНОГО и няма достатъчно малко количество, което да не омазни. Така че ако не ви омазнява, е заради добавен силикон. Тоест не истинско. Виждала съм на стотици бутилчици гръмки надписи био арганово масло, а обръщаш и съставът е на 8 реда Менделеев - това на Victoria Beauty.
    Nashi също не е био арганово масло, нито Macadamia, нито Marrocconoin, нито някакво на Ейвън, в което вместо арганово масло има масло от неизвестен за мен зарзават, за което разучих, че се ползва като промишлен лубрикант в заводи.
    Освен това бутилката ми арганово масло 250 мл струваше 37 лв, в момента същото в същия магазин е 58, като никое друго масло не е поскъпнало. Просто хората виждат, че се харчи. Освен това не мирише като Наши, или който и да е друг продукт, претендиращ да бъде арганово масло - миризмата наподобява зехтин.
    След няколко опита открих, че е напълно невъзможно да се намаже след баня върху коса, а да го добавя в маска, която да отмия, ми се вижда твърде скъпо :Д но за лице е наистина прекрасно - една нощ да преспя с него и кожата ми на другия ден е видимо по-прекрасна.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове