.
Отговор в тема
Страница 309 от 436 ПървиПърви ... 209259299305306307308309310311312313319359409 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 701 до 7 725 от общо 10898
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Добре, защо ми предлагате някакви магазини за втора употреба и пазари? хД Какво и има на блузата? Пфууу, да не бях питала.

Мега фен Аватара на galaxy29
    аз ня бях иронична
    в манията наистина можеш да си намериш хубава и изгодна

к

Голям фен Аватара на Lourenço
    Ти пък..H&M ти идва скъпо, а се цупиш на другите опции :Д

Добре, явно само на мен 60лв за напълно обикновена черна блуза ми се струва скъпо. Както и да е.

Мега фен Аватара на galaxy29
    бях сериозна за бога ;/

Мега фен Аватара на ameli
    Наистина във втората употреба има доста H&M дреши, че и по-маркови.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Така е! В Мания съм виждала подобни,просто отиди и разгледай - нищо не ти коства.

Имам едно доста смешно питане Значи, кожата ми е лъскава. Не разбирайте мазна - дори идеално измита, просто е някак си.. опъната и изглежда лъскава, особено при директна светлина.. С уж матиращ крем ефектът е същия, а за пудра не знам каква и как би ми подействала Предложения?

Може ли да ми препоръчате някаква маска за лице? /кожата ми клони към омазняване/

Малко не е за този раздел, но може на някой да му хрумне идея. Клавиатурата на лаптопа ми е прецакана от много време, обаче днес вече започна да ми прави пълни дивотии като да ми отваря рандом програми и да ми трие файлове. Наложи се направо да я откача. Най-накрая си намерих китайче от eBay и го поръчах обаче като им знам доставката ще отнеме поне месец. Според вас ще му стане ли нещо да стои без вътрешна клавиатура? В момента съм сложила външната отгоре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    преди бяха хит <3
    от лъки бой ми се падаха (не съм мъжкарана, просто нямаше лъки гърл тогава ;/)
    аз пък доброволно си купувах лъки бой понякога
    никой ли не знае къде се продават такивааа :с гледах DIY клипчета, ама пък ми трябва няква magic string, такова разтегателно, дето също нямам идея откъде да намеря :д

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...oker+&_sacat=0

В eBay са по 2 долара с доставката тези герданчета.

Мега фен Аватара на Dagichka
    видях, ама аз съм неандарталец и никога не съм поръчвала оттам, нито карта имам :д

https://www.youtube.com/watch?v=5bDbJJeDRP0

А някой виждал ли е това? Коректора ме интересува най-вече, защото изглежда много добре и достатъчно светъл. Не съм сигурна дали го има има в Европа или е Asia exclusive.

anonymous708973
    Guest
    Хаяши, орехово олио ще ми свърши ли работа?

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Ти пък..H&M ти идва скъпо, а се цупиш на другите опции :Д
    Ще ме извиняваш, ама в магазин "Дика" в Пловдив ще си намери такава блуза за два пъти по-малко пари и 10 пъти по-добро качество. Същото за Етере, Стилна жена и Манго, ако още съществуваше.
    Блузка от H&M за 60 лв (и то жарсена/жерсена - не го знам как се пише!) не знам кой нормален човек ще си купи.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Имам едно доста смешно питане Значи, кожата ми е лъскава. Не разбирайте мазна - дори идеално измита, просто е някак си.. опъната и изглежда лъскава, особено при директна светлина.. С уж матиращ крем ефектът е същия, а за пудра не знам каква и как би ми подействала Предложения?
    Втори опит.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на 102
    ако засвети можеш да кандидатстваш за вампир в здрач

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Някой да е срещал из магазините в Пловдив изчистени дамски дънки без джобове отзад? :/ Търся си от доста време, но без успех...

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Ще ме извиняваш, ама в магазин "Дика" в Пловдив ще си намери такава блуза за два пъти по-малко пари и 10 пъти по-добро качество. Същото за Етере, Стилна жена и Манго, ако още съществуваше.
    Блузка от H&M за 60 лв (и то жарсена/жерсена - не го знам как се пише!) не знам кой нормален човек ще си купи.
    Естествено. Но не ти ли идва скъпо, със зехтин или слънчогледово излиза доста по-евтино.

anonymous708973
    Guest
    Не ми се иска да е зехтин, нещо не ме грабва ароматът, тежък ми идва за козметика.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Някой да е срещал из магазините в Пловдив изчистени дамски дънки без джобове отзад? :/ Търся си от доста време, но без успех...
    Магазинът с главно "м" за дънки в Пловдив е онзи, който беше дървен и след като горя три пъти, му сложиха алуминиева дограма :д
    Намира се от дясната страна на главната (посока пощата - Джумаята) някъде след Хеликон, чешмичката и т.н.

Имам нужда от съвет. Ще си взимам нова преса и попаднах на тази тук http://www.aliexpress.com/item/Free-...493192005.html . Цената в магазините е 160лв. , а ако я поръчам от този сайт излиза около 40лв., което си е направо без пари. Някой знае ли защо е толкова евтина тук и дали да си я поръчам, защото ми е малко съмнително. Какво мислите?

Не си купувай техника от такива съмнителни сайтове, особено пък неевропейски. Привърженик съм на братята китайци, но не и за това. Купи си по-прост модел на Ремингтън от нашите магазини, не са никак лоши.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Благодаря ти, ще проверя! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си