- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Активния ти трябва.Ето снимка и информация:
http://apteka.framar.bg/30007500/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
А като допълнение,можеш да си вземеш и сапуна и при къпане да се минаваш с него най-вече по проблемните зони,като преди това отново ексфолираш добре.
http://apteka.framar.bg/30016167/%D0...-%D0%B3%D1%80-
За тая цел добро решение е
Нарича се гъба Луфа.Можеш да си я купиш от повечето магазини за козметика,даже и в левчето ги продават.Няма да ти струва повече от 2лв.Само гледай плетката да е такава,като на горната снимка,а не от този вид:
щото тази втората много драска и не е толкова нежна.
Това е от мен.![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мерси за информацията. Точно в сайта на Фрамар го гледах лосиона. Иначе за ексфолиацията - редовно се ексфолирам, но не точно с такива ръкавици.
ДВАЙСЕ И ПЕТ ЛЕВА?!?!?!???!??!?!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ндам.. мн се ядосвам и все правя опити за хубав маникюр щото мога да рисувам и декорации на нокти правя много добри и на приятелки правя,а на собствените си нокти не мога понеже са ужасни... да,знам, че си е до нокти ама като четях го изкараха така все едно го ползваш 2 седмици и ноктите ти стават супер здрави,нечупливи,твърди и т.н. даже в един сайт прочетох '' внимавайте да не слагате твърде често,за да не станат ноктите ви прекалено твърди и да имате затруднения с изрязването им''
мерси! аз си взех матираща емулсия на Iwostin, защото си мислех, че става за лек матиращ крем, който да нанасям сутрин след измиване, но на места ми изсушава мнооого кожата (по принцип след измиване без хидратиращ крем ми е опъната на места, но иначе имам черни точки и носът ми понякога лъсва), та сега се чудя какъв крем да нанасям преди нея
Аргановото масло ми отиде над половин година за 40те лв и е 100 мл, а това е 5мл за 25лв. Аз си мажа арганово по ноктите по една мини-мини-мини-капчица като си изчистя лака и видя какви ми станаха ноктите. Има си полза като за 40те лв и ще ги дам пак.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Еми нали не бил нещо особено. Нищо особено като за заздравител за мен е 2-3 лв :Д не 25както и да е.
п.с. освен това е в шишенце от лак и няма да изхабиш всичките 5мл, нали знаеш как винаги остава малко, което НЯМА как да се достигне.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, нашите имат сребърна сватба (т.е. 25 годинки ;д) след десетина дни.. С брат ми ще изкараме снимка от сватбата им (големичка ще е) и ще я сложим в хубава рамка.. Може и други снимки от сватбата им да ги наредим отстрани с някоя програма, ама ще видим как ще стои и така ще преценим.. Мисълта ми е, това със сигурност го правим.. Обаче ми се струва, че е малко. Нашите са с доста различни характери, различни хобита, различни интереси.. А за сватба не искаме да им подаряваме отделни неща, а нещо общо.. Вие какво бихте подарили на вашите? Че нямам никакви идеи...
Момиче ^^
Опитай Муза!Точно пролетен е. Много е готин. Даже в момента страничката му в каталога мирише, но тоя парфюм специално е един от тея, които най-много се различават на живо и на страницата, поне по мое мнение. На страницата не мирише особено хубаво, но като го усетиш върху някого е много добър. 22.90 е нормалната 50мл опаковка сега, има и едни малки, които пускат от време на време 30мл за 9.90, ама малките в тоя каталог ги няма
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Идва ти, ами.Аз имам един друг такъв 30-ка , кофтито е че на моя 50мл шишенцето е МНОГО готино, с една помпичка като на ретро филм :Д а 30ката въобще не е такова джиджи опаковката, ама на мен ми идва на 7.50 , така че ще пропусна ретро филм изпълнението :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
:Д аа да.. с едно такова като помпичкаи аз преди имах такъв парфюм ама не беше от орифлейм/ейвън ами чичо ми ми го беше подарил.. помня че беше в бяло/кремаво шишенце и такова не лъскаво ами матирано ( както са тия матовите лакове на голдън роус - такова им е шишето) и беше супер траен и ми харесваше мн аромата.. ама не го намирам по обикновените магазини