.
Отговор в тема
Страница 31 от 436 ПървиПърви ... 212728293031323334354181131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 10898
    Голям фен Аватара на Colombia
    Активния ти трябва.Ето снимка и информация:

http://apteka.framar.bg/30007500/%D0...-%D0%BC%D0%BB-

А като допълнение,можеш да си вземеш и сапуна и при къпане да се минаваш с него най-вече по проблемните зони,като преди това отново ексфолираш добре.

http://apteka.framar.bg/30016167/%D0...-%D0%B3%D1%80-

За тая цел добро решение е
    Нарича се гъба Луфа.Можеш да си я купиш от повечето магазини за козметика,даже и в левчето ги продават.Няма да ти струва повече от 2лв.Само гледай плетката да е такава,като на горната снимка,а не от този вид:

щото тази втората много драска и не е толкова нежна.

Това е от мен.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на girl91
    Мерси за информацията. Точно в сайта на Фрамар го гледах лосиона. Иначе за ексфолиацията - редовно се ексфолирам, но не точно с такива ръкавици.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    мнения за :
    http://static1.framar.bg/product/maxi-balm.jpg
    http://beautycosmetic.biz/images/MavScientifique.jpg
    някой,който ги е ползвал ? мнения от ваши познати ? всичко ще ми е от полза особено за 2рото щото не е малко парички
    Аз имам Макси сигурно от година. Кожичките веднага омекват дори понякога сами падат (колкото и да е странно), ноктите ми растат по - бързо и не се чупят. Позната от класа ми също го използва и тя казва, че ноктите ѝ спрели да се чупят толкова.

Супер фен Аватара на tonssy
    мнения за :
    http://static1.framar.bg/product/maxi-balm.jpg
    http://beautycosmetic.biz/images/MavScientifique.jpg
    някой,който ги е ползвал ? мнения от ваши познати ? всичко ще ми е от полза особено за 2рото щото не е малко парички
    Имам на Мавала заздравителя. Мога да кажа, че има подобрение и наистина действа, но някакви голеееми промени не очаквай. В смисъл, когато съм си без лак, пак все някой нокът ще ми се счупи..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението
    Аз имам Макси сигурно от година. Кожичките веднага омекват дори понякога сами падат (колкото и да е странно), ноктите ми растат по - бързо и не се чупят. Позната от класа ми също го използва и тя казва, че ноктите ѝ спрели да се чупят толкова.
    мерси.. аз нямам проблеми с кожичките,но за сметка на това с ноктите..........

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Имам на Мавала заздравителя. Мога да кажа, че има подобрение и наистина действа, но някакви голеееми промени не очаквай. В смисъл, когато съм си без лак, пак все някой нокът ще ми се счупи..
    ясно... а аз като четох в бг мама го изкараха златен.. явно не трябва да давам 25 лв. за тоя заздравител .. мерси

ясно... а аз като четох в бг мама го изкараха златен.. явно не трябва да давам 25 лв. за тоя заздравител .. мерси
    Моля То си е и до нокти де. Но от други теми в раздела знам, че са ти доста проблемни, та ако си го купиш да не се ядосваш после..

ДВАЙСЕ И ПЕТ ЛЕВА?!?!?!???!??!?!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Моля То си е и до нокти де. Но от други теми в раздела знам, че са ти доста проблемни, та ако си го купиш да не се ядосваш после..
    ндам.. мн се ядосвам и все правя опити за хубав маникюр щото мога да рисувам и декорации на нокти правя много добри и на приятелки правя,а на собствените си нокти не мога понеже са ужасни ... да,знам, че си е до нокти ама като четях го изкараха така все едно го ползваш 2 седмици и ноктите ти стават супер здрави,нечупливи,твърди и т.н. даже в един сайт прочетох '' внимавайте да не слагате твърде често,за да не станат ноктите ви прекалено твърди и да имате затруднения с изрязването им''

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    22-28 .. зависи от сайта ама и доставка 5/7 като сложиш и то за 5мл. за това се допитах до форума

все едно го ползваш 2 седмици и ноктите ти стават супер здрави,нечупливи,твърди и т.н. даже в един сайт прочетох '' внимавайте да не слагате твърде често,за да не станат ноктите ви прекалено твърди и да имате затруднения с изрязването им''
    Ахахаххах, на това само мога да се изсмея.. Да, станаха ми една идея по-здрави, но в момента например 2 са ми счупени, 3-ти е на път (ползвам го редовно, не пропускам). Пак ще ги изравнявам с пилата..

Banned Мега фен
    Ахахаххах, на това само мога да се изсмея.. Да, станаха ми една идея по-здрави, но в момента например 2 са ми счупени, 3-ти е на път (ползвам го редовно, не пропускам). Пак ще ги изравнявам с пилата..
    ясно.. няма смисъл значи... мерси

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз винаги слагам крем преди матираща база.
    Иначе на мен за пъпчиците много ми помага розова вода.
    мерси! аз си взех матираща емулсия на Iwostin, защото си мислех, че става за лек матиращ крем, който да нанасям сутрин след измиване, но на места ми изсушава мнооого кожата (по принцип след измиване без хидратиращ крем ми е опъната на места, но иначе имам черни точки и носът ми понякога лъсва), та сега се чудя какъв крем да нанасям преди нея

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ти даваш 40-50 за арганово масло и отделно сумати пари за козметика, кво се учудваш толкова ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аргановото масло ми отиде над половин година за 40те лв и е 100 мл, а това е 5мл за 25лв. Аз си мажа арганово по ноктите по една мини-мини-мини-капчица като си изчистя лака и видя какви ми станаха ноктите. Има си полза като за 40те лв и ще ги дам пак.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Не отричам ,че има полза, но и не се знае ефекта от това какъв е.
    А за мл -то има кремове на Нивеа за 10 лева, които имат ефект и такива на Лиерак по 200 ,които не е сигурно колко действат, ама..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Еми нали не бил нещо особено. Нищо особено като за заздравител за мен е 2-3 лв :Д не 25 както и да е.
    п.с. освен това е в шишенце от лак и няма да изхабиш всичките 5мл, нали знаеш как винаги остава малко, което НЯМА как да се достигне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ползвала съм златния, на мен лично ароматът не ми харесва, но е изключително траен. Джордани Голд са качествената серия на Орифлейм и би трябвало да е хубав. Можеш да си поръчаш мостра, струва 50 стотинки.
    Даа,на Джордани имам козметика и са уникални..(h)
    Златния е тежък,то и сребърния не е от най-леките..Ще помисля още малко хихи..Май е по-добре нещо по-свежо за пролетта..
    Мерси за отг.

Момичета, нашите имат сребърна сватба (т.е. 25 годинки ;д) след десетина дни.. С брат ми ще изкараме снимка от сватбата им (големичка ще е) и ще я сложим в хубава рамка.. Може и други снимки от сватбата им да ги наредим отстрани с някоя програма, ама ще видим как ще стои и така ще преценим.. Мисълта ми е, това със сигурност го правим.. Обаче ми се струва, че е малко. Нашите са с доста различни характери, различни хобита, различни интереси.. А за сватба не искаме да им подаряваме отделни неща, а нещо общо.. Вие какво бихте подарили на вашите? Че нямам никакви идеи...
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Момичета, нашите имат сребърна сватба (т.е. 25 годинки ;д) след десетина дни.. С брат ми ще изкараме снимка от сватбата им (големичка ще е) и ще я сложим в хубава рамка.. Може и други снимки от сватбата им да ги наредим отстрани с някоя програма, ама ще видим как ще стои и така ще преценим.. Мисълта ми е, това със сигурност го правим.. Обаче ми се струва, че е малко. Нашите са с доста различни характери, различни хобита, различни интереси.. А за сватба не искаме да им подаряваме отделни неща, а нещо общо.. Вие какво бихте подарили на вашите? Че нямам никакви идеи...
    дигитална фоторамка?

Цитирай Първоначално написано от Addicted__ Виж мнението
    Даа,на Джордани имам козметика и са уникални..(h)
    Златния е тежък,то и сребърния не е от най-леките..Ще помисля още малко хихи..Май е по-добре нещо по-свежо за пролетта..
    Мерси за отг.
    Опитай Муза! Точно пролетен е. Много е готин. Даже в момента страничката му в каталога мирише, но тоя парфюм специално е един от тея, които най-много се различават на живо и на страницата, поне по мое мнение. На страницата не мирише особено хубаво, но като го усетиш върху някого е много добър. 22.90 е нормалната 50мл опаковка сега, има и едни малки, които пускат от време на време 30мл за 9.90, ама малките в тоя каталог ги няма
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Опитай Муза! Точно пролетен е. Много е готин. Даже в момента страничката му в каталога мирише, но тоя парфюм специално е един от тея, които най-много се различават на живо и на страницата, поне по мое мнение. На страницата не мирише особено хубаво, но като го усетиш върху някого е много добър. 22.90 е нормалната 50мл опаковка сега, има и едни малки, които пускат от време на време 30мл за 9.90, ама малките в тоя каталог ги няма
    Утре като отида на училище ще го видя,че вкъщи ги гледам на комп. каталозите Мерси многоо ))

А някой ползвал ли е козметиката My..в Билла дето е Аз само тампончетата са лице и са много удобни
    Но виждам,че има най-различни продукти и изглеждат много симпатично

Banned Мега фен
    то ти идва по изгодно с тия от 30 мл. така

Идва ти, ами. Аз имам един друг такъв 30-ка , кофтито е че на моя 50мл шишенцето е МНОГО готино, с една помпичка като на ретро филм :Д а 30ката въобще не е такова джиджи опаковката, ама на мен ми идва на 7.50 , така че ще пропусна ретро филм изпълнението :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    :Д аа да.. с едно такова като помпичка и аз преди имах такъв парфюм ама не беше от орифлейм/ейвън ами чичо ми ми го беше подарил.. помня че беше в бяло/кремаво шишенце и такова не лъскаво ами матирано ( както са тия матовите лакове на голдън роус - такова им е шишето) и беше супер траен и ми харесваше мн аромата.. ама не го намирам по обикновените магазини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си