- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
мнения за козметиката на Ив Роше ?
![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Много благодаря! Още утре ще ида да разгледам.
Благодарско и на galaxy29, там е втората ми спирка. ^^
Ииии още една питанка:
Смятам да си взема от На Тъмно тази боя за коса: http://www.natamno.com/products/%D0%...%AF%D0%A2.html
А цвета, който искам да получа е нещо подобно:
http://taracole.weebly.com/uploads/2...76371_orig.jpg ииии http://taracole.weebly.com/uploads/2...53070_orig.jpg Та се чудя ако нанеса горепосочената боя на моята тъмно кестенява коса дали изобщо ще се получи нещо?
Последно редактирано от Bukuuu : 09-30-2014 на 16:00
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Горепосочената боя изобщо не хваща на неизрусена коса. Аз с тъмно лилаво на Stargazer изрусено тъмно русо не успях да боядисам като хората. Задължително трябва да се изруси до бяло, ако ти е тъмна косата като моята трябват 2 изрусявания за това. А този цвят, който показваш е Alpine Green на Directions, който аз бях показала в другата тема, че тъкмо получих.
Ще се боядисвам, а преди това изрусявам повторно този петък и ще видим дали ще хване добре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
препоръчайте ми тоник за мазна кожа, не много скъп, моля ви![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Не е въпросът от кой сайт е. Просто не си купувайте нещо, което се включва в мрежата и не е произведено за европейския пазар.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Търси се измивен продукт за лице под формата на пяна (препоръчително) или гел като втора или трета стъпка от почистването. Да не е агресивен и в никакъв случай да не изсушава - за сравнение, гелът на Билка ми идва адски изсушаващ за зимата.
Хвърлила съм око на Nuxe Eau de Mousse Miccelaire aux 3 Roses, но ще се радвам на нещо по-бюджетно.
Другата ми опция е Аlverde.
Имам един въпрос - как се познава естествения велур и как се поддържат боти от естествен велур? Например от кожа (ест. или изкуствена) знам, но от велур не знам как да ги почиствам и поддържам, а и имало някакво спрейче дето след време като се позахабят или поизносят се пръскало с него. Това добре, ама как да ги поддържам до тогава? ;d
И още един въпрос: Как да проверявам съставки на продукти? :д Кое е алергенно, кое запушва пори, бла-бла?
cosdna![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
MUA имат 1£ доставка за цял свят в момента. Кодът е NEWSEU1014. Аз вече пуснах една поръчка с един руж, едно червило и прочутата Undressed палитра.
Последно редактирано от Hayashi : 10-03-2014 на 15:59
Препоръчайте ми хубав нощен крем (хидратиращ и регенериращ) за млада кожа, серум, тоник и продукт за третиране на пъпки локално от Ибей за до 10 долара единия продукт, че ми свършва крема за лице, тоник и серум нямам изобщо, а авокадовото масло ми идва малко тежко за всяка нощ, та ще разредя на веднъж или два пъти в седмицата.
Hayashi, би ли ми препоръчала някаква ежедневна пяна за лице - да е лекичка, да не изсушава много и да пристига бързоПомня, че някъде назад из темите беше хвалила няколко, но не мога да намеря.
И въпрос - универсалният крем на Нивеа става ли за мазане нощем или не се препоръчва за лице?
Не си мажи нищо универсално по лицето!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От Корея всичко пристига бързо. Не би трябвало и 2 седмици да чакаш. Иначе лекичко - Etude House I'm Blooming Moisture Cleansing Foam, тази серия им е с много приличен състав за цените си. И другата, която ми хареса много напоследък е Innisfree Olive Real Cleansing Foam. Ако ще поръчваш само един продукт, поръчай от eBay от продавач в Корея. Ако са няколко от RoseRoseShop.
Кремът на Niveа е с основна съставка течен парафин, не бих си го намазала по цялото лице, какво остава да спя с него.
Търся си нещо bubbly, гел си имам ама ми е неприятна самата консистенция. И от половин година го мъча всекидневно и още дори не е на средатаЩе поразгледам и ако си харесам нещо конкретно пак ще се допитам
А за крема - нямах нищо под ръка, а ми беше адски суха кожата след едно измиване и си го мацнах, колкото да не е без нищо. Не попи бързо, но на сутринта кожата ми беше суууупер мекичка. Какво ще ми препоръчате като заместител и задължителен ли е изобщо нощния крем на тази възраст?
Тези и двете се пенят. Особено ако се ползва четка.
Кои марки предлагат размери XXS? Успях да си намеря дънки само в Теранова, за Pull&Bear знам, че има размер 22, Tally също имат XXS, но има ли и други, защото вече ми е мъка да търся?
^ Kenvelo също имат, мисля. Ужасно е да си търсиш дрехи XXS.![]()
Последно когато съм ходела за дънки имаха 24- размер, а за дрехи XS.
Иначе много мило ме препращат всички към детската секция![]()
Търся си бронзър, който да не е оранжев! Мисля, че съм със студен подтон (нали е студен, когато вените са сини и лилави?) и ще го ползвам за контуриране.
П.П. Няма връзка с питането ми, но да кажа за тези, които са фенове на Манго... скоро ще отварят магазин в мол София.
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
В H&M аз нося XS, а аз съм далеч от XS по принцип :ДДДДДД
сините вени мисля, че значат топъл подтон.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На H&M аз съм им нося номер 12 от детската серия. xD
Сините вени са точно студен розов подтон.