.
Отговор в тема
Страница 310 от 436 ПървиПърви ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 726 до 7 750 от общо 10898
    Супер фен Аватара на psych0
    мнения за козметиката на Ив Роше ?
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Някой да е срещал из магазините в Пловдив изчистени дамски дънки без джобове отзад? :/ Търся си от доста време, но без успех...
    от h&m си бях взимала аз преди време

а на ив роше козметиката е божествена

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Магазинът с главно "м" за дънки в Пловдив е онзи, който беше дървен и след като горя три пъти, му сложиха алуминиева дограма :д
    Намира се от дясната страна на главната (посока пощата - Джумаята) някъде след Хеликон, чешмичката и т.н.
    Много благодаря! Още утре ще ида да разгледам.
    Благодарско и на galaxy29, там е втората ми спирка. ^^

Ииии още една питанка:
    Смятам да си взема от На Тъмно тази боя за коса: http://www.natamno.com/products/%D0%...%AF%D0%A2.html
    А цвета, който искам да получа е нещо подобно:
    http://taracole.weebly.com/uploads/2...76371_orig.jpg ииии http://taracole.weebly.com/uploads/2...53070_orig.jpg Та се чудя ако нанеса горепосочената боя на моята тъмно кестенява коса дали изобщо ще се получи нещо?
    Последно редактирано от Bukuuu : 09-30-2014 на 16:00

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Горепосочената боя изобщо не хваща на неизрусена коса. Аз с тъмно лилаво на Stargazer изрусено тъмно русо не успях да боядисам като хората. Задължително трябва да се изруси до бяло, ако ти е тъмна косата като моята трябват 2 изрусявания за това. А този цвят, който показваш е Alpine Green на Directions, който аз бях показала в другата тема, че тъкмо получих.
    Ще се боядисвам, а преди това изрусявам повторно този петък и ще видим дали ще хване добре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на bubaduc
    препоръчайте ми тоник за мазна кожа, не много скъп, моля ви
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от baybay Виж мнението
    Имам нужда от съвет. Ще си взимам нова преса и попаднах на тази тук http://www.aliexpress.com/item/Free-...493192005.html . Цената в магазините е 160лв. , а ако я поръчам от този сайт излиза около 40лв., което си е направо без пари. Някой знае ли защо е толкова евтина тук и дали да си я поръчам, защото ми е малко съмнително. Какво мислите?
    Щом е от алиекспресс 100% е менте. Твърде хубаво е, за да е истина

Не е въпросът от кой сайт е. Просто не си купувайте нещо, което се включва в мрежата и не е произведено за европейския пазар.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Горепосочената боя изобщо не хваща на неизрусена коса. Аз с тъмно лилаво на Stargazer изрусено тъмно русо не успях да боядисам като хората. Задължително трябва да се изруси до бяло, ако ти е тъмна косата като моята трябват 2 изрусявания за това. А този цвят, който показваш е Alpine Green на Directions, който аз бях показала в другата тема, че тъкмо получих.
    Ще се боядисвам, а преди това изрусявам повторно този петък и ще видим дали ще хване добре.
    Веднъж пробвах със синя боя да си направя един кичур и ми се получи тъмно син, почти черен. Мислех си, че ако пробвам със зелената ще се получи пак нещо такова...
    Може ли после да ми пуснеш една снимка на лс, за да видя как ти се е получило?

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

anonymous708973
    Guest
    Търси се измивен продукт за лице под формата на пяна (препоръчително) или гел като втора или трета стъпка от почистването. Да не е агресивен и в никакъв случай да не изсушава - за сравнение, гелът на Билка ми идва адски изсушаващ за зимата.
    Хвърлила съм око на Nuxe Eau de Mousse Miccelaire aux 3 Roses, но ще се радвам на нещо по-бюджетно.
    Другата ми опция е Аlverde.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Имам един въпрос - как се познава естествения велур и как се поддържат боти от естествен велур? Например от кожа (ест. или изкуствена) знам, но от велур не знам как да ги почиствам и поддържам, а и имало някакво спрейче дето след време като се позахабят или поизносят се пръскало с него. Това добре, ама как да ги поддържам до тогава? ;d

anonymous708973
    Guest
    И още един въпрос: Как да проверявам съставки на продукти? :д Кое е алергенно, кое запушва пори, бла-бла?

cosdna
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

MUA имат 1£ доставка за цял свят в момента. Кодът е NEWSEU1014. Аз вече пуснах една поръчка с един руж, едно червило и прочутата Undressed палитра.
    Последно редактирано от Hayashi : 10-03-2014 на 15:59

Препоръчайте ми хубав нощен крем (хидратиращ и регенериращ) за млада кожа, серум, тоник и продукт за третиране на пъпки локално от Ибей за до 10 долара единия продукт, че ми свършва крема за лице, тоник и серум нямам изобщо, а авокадовото масло ми идва малко тежко за всяка нощ, та ще разредя на веднъж или два пъти в седмицата.

Мега фен Аватара на ameli
    Hayashi, би ли ми препоръчала някаква ежедневна пяна за лице - да е лекичка, да не изсушава много и да пристига бързо Помня, че някъде назад из темите беше хвалила няколко, но не мога да намеря.

И въпрос - универсалният крем на Нивеа става ли за мазане нощем или не се препоръчва за лице?

Не си мажи нищо универсално по лицето!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Hayashi, би ли ми препоръчала някаква ежедневна пяна за лице - да е лекичка, да не изсушава много и да пристига бързо Помня, че някъде назад из темите беше хвалила няколко, но не мога да намеря.

И въпрос - универсалният крем на Нивеа става ли за мазане нощем или не се препоръчва за лице?
    От Корея всичко пристига бързо. Не би трябвало и 2 седмици да чакаш. Иначе лекичко - Etude House I'm Blooming Moisture Cleansing Foam, тази серия им е с много приличен състав за цените си. И другата, която ми хареса много напоследък е Innisfree Olive Real Cleansing Foam. Ако ще поръчваш само един продукт, поръчай от eBay от продавач в Корея. Ако са няколко от RoseRoseShop.

Кремът на Niveа е с основна съставка течен парафин, не бих си го намазала по цялото лице, какво остава да спя с него.

Мега фен Аватара на ameli
    Търся си нещо bubbly, гел си имам ама ми е неприятна самата консистенция. И от половин година го мъча всекидневно и още дори не е на средата Ще поразгледам и ако си харесам нещо конкретно пак ще се допитам

А за крема - нямах нищо под ръка, а ми беше адски суха кожата след едно измиване и си го мацнах, колкото да не е без нищо. Не попи бързо, но на сутринта кожата ми беше суууупер мекичка. Какво ще ми препоръчате като заместител и задължителен ли е изобщо нощния крем на тази възраст?

Тези и двете се пенят. Особено ако се ползва четка.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Кои марки предлагат размери XXS? Успях да си намеря дънки само в Теранова, за Pull&Bear знам, че има размер 22, Tally също имат XXS, но има ли и други, защото вече ми е мъка да търся?

^ Kenvelo също имат, мисля. Ужасно е да си търсиш дрехи XXS.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Последно когато съм ходела за дънки имаха 24- размер, а за дрехи XS.
    Иначе много мило ме препращат всички към детската секция

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Търся си бронзър, който да не е оранжев! Мисля, че съм със студен подтон (нали е студен, когато вените са сини и лилави? ) и ще го ползвам за контуриране.

П.П. Няма връзка с питането ми, но да кажа за тези, които са фенове на Манго... скоро ще отварят магазин в мол София.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

В H&M аз нося XS, а аз съм далеч от XS по принцип :ДДДДДД

сините вени мисля, че значат топъл подтон.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

На H&M аз съм им нося номер 12 от детската серия. xD
    Сините вени са точно студен розов подтон.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си