.
Отговор в тема
Страница 311 от 436 ПървиПърви ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 751 до 7 775 от общо 10898
    е нали на мен ми каза, че зелените и те са студен?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    не бе зелените са топъл,пууу :Д

Аз съм всичко друго, но не и топла.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Ох, това да търсиш ХХС е като да си търсиш ХУБАВИ обувки 41 номер ;д so hard

В Ню Йоркър също има, мисля.

Мега фен Аватара на Dagichka
    уф, от седмица използвам акне аут лосиона, маже се по веднъж-дваж на ден, ефект засега не виждам :д освен че започва да ми се бели кожата.. та препоръчайте ми някакво хидратиращо кремче или там каквото трябва да мажа, въпреки че попринцип кожата ми е мазна?

Аз питам с какво се лекуват белези от акне, не самото акне?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Искам да попитам нещо за ампулите на Seri Bioproten за въстановяване (онези сините), дали пада боята от тях и също така пада ли боята от маската Miosotis?! Кажете ми как да се грижа за боядисана коса, колко често да се боядисвам и много ли ще ми се увреди косата (ще се боядисвам с безамонячни бои) и кои според вас са най качествените бои и най щадящи косата?! Аз се боядисах с Casting на Loreal

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от gabrielatod. Виж мнението
    Искам да попитам нещо за ампулите на Seri Bioproten за въстановяване (онези сините), дали пада боята от тях и също така пада ли боята от маската Miosotis?! Кажете ми как да се грижа за боядисана коса, колко често да се боядисвам и много ли ще ми се увреди косата (ще се боядисвам с безамонячни бои) и кои според вас са най качествените бои и най щадящи косата?! Аз се боядисах с Casting на Loreal
    Безамонячните бои са по-добрия вариант ако си щадиш косата, просто не са толкова трайни. Колко често- сама преценяваш.Като си излязат корените по принцип, ако ще е русо и косата ти е тъмна ще си личи доста, като израсте твоята, но ако е някои близък цвят можеш по-рядко да се боядисваш. Също така е хубаво да си избереш един цвят и боя и след това да боядисваш само корените, за да не гориш всеки път цялата коса.
    С балсами за боядсана коса и маски можеш да се грижиш за косата си, за ампулите нищо не мога да кажа,не съм ползвала.

Реших да си взема продукти на марката Макадамия. Мисля да си взема шампоан 300ml и балсам 100ml, но сега се чудя балсама или маската да взема кое е по добрия вариант? И шампоана за колко време ще ми свърши работа?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    и тук ли да ти го напиша

едно благодаря можеше да кажеш на Dollie

Не съм искала да се заяждаш! А искам мнение

Цитирай Първоначално написано от gabrielatod. Виж мнението
    Реших да си взема продукти на марката Макадамия. Мисля да си взема шампоан 300ml и балсам 100ml, но сега се чудя балсама или маската да взема кое е по добрия вариант? И шампоана за колко време ще ми свърши работа?
    Според мен маската е по-добър вариант. А и е прекрасна, много добре хидратира и възстановява косата. Иначе за шампоана зависи каква ти е косата, колко дълга. Аз обичам да слагам много шампоан и всички ми свършват бързо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз питам с какво се лекуват белези от акне, не самото акне?
    AHA & BHA киселини. Има една серия на Mizon, от която много мацки са във възгорг. Аз не съм я ползвала. Обаче при всякакъв такъв по-интензивен пилинг трябва много да се внимава и да слага фактор 50 слънцезащита дори вкъщи, ако стоиш на светло, защото иначе се получава хиперпигментация.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

А маската е за много увредена коса нали? Защото на мен ми трябва такава която да въстанови косата ми, че напоследък всеки ден се изправях с преса а и преди няколко дни се боядисах и......

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    СПЕШНО
    Направих си гел на ноктите, обикновен си гел, не ноктопластика и не гелиш.
    Обаче много бързо почна да ми расте изведнъж и да ми се бели. Колко време ви издържа нормално и да ми препоръчате маникюристка в района на Гео Милев, Студентски, Лозенец, Оборище? Максимум давам 25 лева при положение ,че искам да ми издържа поне 2 седмици. Този е на 5 дни и почна да се разваля.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

На мен ми издържа 3 седмици и аз го свалих сама на третата.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    уф, от седмица използвам акне аут лосиона, маже се по веднъж-дваж на ден, ефект засега не виждам :д освен че започва да ми се бели кожата.. та препоръчайте ми някакво хидратиращо кремче или там каквото трябва да мажа, въпреки че попринцип кожата ми е мазна?
    Към лосиона Акне Аут има и крем. Най-добре е да си вземеш него. Преди време, когато имах проблем с акнето, само тази серия (червената) ми помогна. Но трябва да ги ползваш и двете, защото лосионът е много агресивен и без кремчето след това, наистина се бели кожата, а и няма чак такъв голям ефект сякаш.
    I`m trying to make your dreams come true...

Искам да питам, дали хапчетата orgametril са подходящи за момиче на 15 годишна възраст (искам да позабавя менструацията си)

Мега фен Аватара на ameli
    Харесах си една четка от МУА ама я нямат в наличност Къде другаде мога да потърся за нея или някаква подобна алтернатива или кога ще я заредят или искам яя

Голям фен Аватара на Lourenço
    ^ Покажи ни я де :д

Какво ще кажете за професионалните маски на Лореал и сой са най-хубавите? Ще има ли проблем да използвам маска на Лореал+ шампоана на Макадамия или трябва да си взема и маската Макадамия?

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    ^ Покажи ни я де :д
    Е3 се казва, за преливане на сенки и опушен ефект ;д

Голям фен Аватара на Lourenço
    Интересуваш ли се от копия на MAC и Ecotools? Ако искаш ще ти дам линк, поръчвала съм и двата комплекта и съм много доволна.

E3 на MUA е прекрасна четка! Имам 2 броя от нея и определено без проблем се класира като една от най-ползваните ми и най-любими четки. Прелива чудесно.

Цитирай Първоначално написано от shapka_78 Виж мнението
    Искам да питам, дали хапчетата orgametril са подходящи за момиче на 15 годишна възраст (искам да позабавя менструацията си)
    Недей да пиеш хормони ей така. Консултирай се с лекар.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си