- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
е нали на мен ми каза, че зелените и те са студен?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм всичко друго, но не и топла.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, това да търсиш ХХС е като да си търсиш ХУБАВИ обувки 41 номер ;д so hard
В Ню Йоркър също има, мисля.
уф, от седмица използвам акне аут лосиона, маже се по веднъж-дваж на ден, ефект засега не виждам :д освен че започва да ми се бели кожата.. та препоръчайте ми някакво хидратиращо кремче или там каквото трябва да мажа, въпреки че попринцип кожата ми е мазна?
Аз питам с какво се лекуват белези от акне, не самото акне?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Искам да попитам нещо за ампулите на Seri Bioproten за въстановяване (онези сините), дали пада боята от тях и също така пада ли боята от маската Miosotis?! Кажете ми как да се грижа за боядисана коса, колко често да се боядисвам и много ли ще ми се увреди косата (ще се боядисвам с безамонячни бои) и кои според вас са най качествените бои и най щадящи косата?! Аз се боядисах с Casting на Loreal![]()
Безамонячните бои са по-добрия вариант ако си щадиш косата, просто не са толкова трайни. Колко често- сама преценяваш.Като си излязат корените по принцип, ако ще е русо и косата ти е тъмна ще си личи доста, като израсте твоята, но ако е някои близък цвят можеш по-рядко да се боядисваш. Също така е хубаво да си избереш един цвят и боя и след това да боядисваш само корените, за да не гориш всеки път цялата коса.
С балсами за боядсана коса и маски можеш да се грижиш за косата си, за ампулите нищо не мога да кажа,не съм ползвала.![]()
Реших да си взема продукти на марката Макадамия. Мисля да си взема шампоан 300ml и балсам 100ml, но сега се чудя балсама или маската да взема кое е по добрия вариант? И шампоана за колко време ще ми свърши работа?
и тук ли да ти го напиша
едно благодаря можеше да кажеш на Dollie
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
AHA & BHA киселини. Има една серия на Mizon, от която много мацки са във възгорг. Аз не съм я ползвала. Обаче при всякакъв такъв по-интензивен пилинг трябва много да се внимава и да слага фактор 50 слънцезащита дори вкъщи, ако стоиш на светло, защото иначе се получава хиперпигментация.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
А маската е за много увредена коса нали? Защото на мен ми трябва такава която да въстанови косата ми, че напоследък всеки ден се изправях с преса а и преди няколко дни се боядисах и......![]()
![]()
СПЕШНО
Направих си гел на ноктите, обикновен си гел, не ноктопластика и не гелиш.
Обаче много бързо почна да ми расте изведнъж и да ми се бели. Колко време ви издържа нормално и да ми препоръчате маникюристка в района на Гео Милев, Студентски, Лозенец, Оборище? Максимум давам 25 лева при положение ,че искам да ми издържа поне 2 седмици. Този е на 5 дни и почна да се разваля.
На мен ми издържа 3 седмици и аз го свалих сама на третата.
Към лосиона Акне Аут има и крем. Най-добре е да си вземеш него. Преди време, когато имах проблем с акнето, само тази серия (червената) ми помогна. Но трябва да ги ползваш и двете, защото лосионът е много агресивен и без кремчето след това, наистина се бели кожата, а и няма чак такъв голям ефект сякаш.
I`m trying to make your dreams come true...
Искам да питам, дали хапчетата orgametril са подходящи за момиче на 15 годишна възраст (искам да позабавя менструацията си)
Харесах си една четка от МУА ама я нямат в наличностКъде другаде мога да потърся за нея или някаква подобна алтернатива или кога ще я заредят или искам яя
![]()
Какво ще кажете за професионалните маски на Лореал и сой са най-хубавите? Ще има ли проблем да използвам маска на Лореал+ шампоана на Макадамия или трябва да си взема и маската Макадамия?![]()
Интересуваш ли се от копия на MAC и Ecotools? Ако искаш ще ти дам линк, поръчвала съм и двата комплекта и съм много доволна.
E3 на MUA е прекрасна четка! Имам 2 броя от нея и определено без проблем се класира като една от най-ползваните ми и най-любими четки. Прелива чудесно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5