- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Твоята сватба ще е на остров Бали и ще съм по бански.![]()
шампоан оцветител ще ми боядиса ли боядисаната преди 2-3м коса? или само в корените ще хване?
иу, аз не искам гъбички, така че
на моята сватба искам да има малко хора и то не някакви роднини, а приятелите. Искам хубава музика! Искам косата ми да вдигната, а мъжът ми да е с тъмно синя риза. Искам роклята да е по тялото, а не няква воалеста, но все пак да е изискана и секси. Искам да е на някое наистина красиво място, сега не се сещам за пример обаче...
Не искам сватба.
I`m trying to make your dreams come true...
хаха... като на Лили и Маршал искам ^^
и все пак бях червена иии си мисля за тъмно кестеняв
Помагайте. Събудих се и очите ми са дроб. Червени, парят и постоянно мигам и си поплаквам, сякаш имам нещо, 'дето ми боцка. Дайде идея за някой домашен илач да си облекча състоянието, че не се трае така.
Торбички с чай от лайка, например. Много помага!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
да!
аз правих на едни котенца такъв компрес и очетата им спряха да се слепват :д:д
моя дивак има конюнктивит в момента и му капвам от тези капки https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...40443956_o.jpg като преди това му трия гурелите с тампонче с топла вода/чай
^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Момичета,нещо за менструални болки? Много ми е спешно. Наблъсках се с аулин. В аптеката вече отказват да ми го продават. Там ми беше спасението. Инжектирах си no spa,но това не е вариант.
Държа да е нещо в течно/прахообразно състояние. Надявам се,че някой ще се отзове![]()
хаяши беше казала, че анасонът помага
горещ душ
нещо топло около кръста също
и се сгуши на топличко
а пък ако имаш котка си я вземи в леглото да се гуши до теб и да ти мърчи, големи са лечителки
чайче, горещ шоколад
Мастика/узо или анасонови капки. Не знам как и защо помага, но е супер ефикасно. Веднъж бях толкова зле, че ме носиха до вкъщи и след 20-30 мл мастика час по-късно заминах на басейн.
И аз съм като спагета по същата причина днес, а имам само хапчета.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Олеее,дано помогне. МНОГО ви благодаря. В много от случаите името си не мога да кажа.
Може ли някакви клипчета да ми покажете с тренировки за плосък корем (махане на любовни дръжки) и по-основно в долната част на корема, ама така че да не се образува онзи ужасен релеф отстрани и даже още повече да се оформят любовните дръжчици, но под формата на мускули.. не знам дали ме разбрахте..
Също така и за оформяне на дупе, но не стърчащо и огромно кръгло като на повечето, а просто стегнато и мъничко![]()
4XCOKИ
^ А аз се чудя дали ако си купя степер ще ми стегне краката и дупето :Д
момичета, какво мислите за тези евтините шампоани на Milva
като бях на общежитие, съквартирантката много ги хвалеше и понеже имаше хубава коса, се чудя дали да не ги пробвам
Ползвах този с хинина, но по-скоро като балсам, тоест миех си се с обикновен шампоан и после с него и бях доволна, но моята коса попринцип си расте бързо.
Препоръчайте ми СПЕШНО крем за лице. Да е лек и хидратиращ най-важното и да е за нормална към мазна кожа ии да не ми излизат пъпки от него. СПЕШНО, моя свършва :Д
^Съветвам те преди да купиш каквото и да било, да си вземеш тестери.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пълна загуба на време и пари. И пародия на упражнение.
Купи си гирички по 3-4-5 килограма, най-добре дъмбели, че там можеш да трупаш кг, и прави с тях напади + упражнения за дупе на земя.
Гарантирам ти мускулна треска.
За конкретни тренировик виж сайта www.dailyhiit.com и търси при WORKOUTS.
Пробвала съм този с хинина и този с копривата. И двата имат горе долу един и същ ефект, като при този с копривата имаш чувството, че докато се къпеш още и косата ти става на клечки и имаш чувството, че няма разплитане/разресване. После като изсъхне е горе долу ок, но според ме втвърдява косата по не особено хубав начин. Абее като цяло.. с противоречиви чувства съм, но пробвай, лев и нещо е, може да ти хареса.
4XCOKИ
Искам да си поръчам BB крем Missha oт Aliexpress но досега не съм поръчвала от там. Пише някакви 15-60 дена доставка, ама ако ще е 2 месеца нещо не ми се чака толкова. Някой поръчвал ли е от там?