.
Отговор в тема
Страница 317 от 436 ПървиПърви ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 901 до 7 925 от общо 10898
    Мега фен Аватара на galaxy29
    а мен кога ще отразиш ;/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    През пейпал направо пускай dispute. MUA са уникални тъпаци, толкова съм им бясна, че смятам да ги отразя в блога. На мен още не са ми отговорили на disputе-а, който пуснах миналия четвъртък и ако не го направят до петък, направо го ескалирам до claim. Познайте автоматично кой ще го спечели при положение, че тези малоумници дори не си правят труда да отговарят на клиентите си.

Надявам се да не получиш и ти празна кутия или с липсващи продукти, защото орангутани да бачкаха там, по-коректно щеше да им е обслужването.
    Хич не съм наясно как стават тия неща в пейпал, давам им време до 9 ноември - 1 месец от поръчката, и тогава ще те питам какво да правя :дд

оф, хаяши ти си говорила за други неща, че не трябва от китайски, а не за моето elisha coy always nuddy bb 24
    много съм отнесена
    имам и друг въпрос
    моето бб има spf, нали? :д

Това е със SPF 15/PA+. И то също не трябва да е китайско, но Elisha са по-неизвестна марка и силно ме съмняват да им правят ментета. На Skin и на Missha наистина има много, в интернет има доста снимки на сравнения между менте и оригинал.
    Извинявай, ако съм те пропуснала.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Абе, някоя да е чувала за жабуркане с кокосово олио или някакво такова с цел избелване??

Получих си нещата от МУА, всичко е 6. Червилата изглеждат кремести, четката е възголемичка, миглите мисля да си ги закача още в събота, сенките и ружовете изглеждат доста пигментирани^^
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-22-2014 на 10:28

питах те и дали корейските пристигат по-бързо

а пък за подобно избелване с кулинарни продукти, се сещам за обелки от банан, които се разтъркват по зъбките :д
    аз понякога го правя и се чувствам като пълна откачалка ;/

Лимонът избелва, но и съсипва емайла на зъбите.
    Иначе корейските пристигат доста бързо. За 10 дена обикновено са при мен. Китайските, особено ако не са от Шанхай или Хонг Конг, месец не им мърда. Ако са от някоя дълбока провинция им отнема 2 седмици само, за да излязат от Китай.

значи ми е корейско, точно за около 10 дни дойде ^^
    данке шууууун

а с лимон е лошо, ако прекалиш само си мисля

Ама то в ebay пише от къде е изпратено, шматарочке. Като си натиснеи върху продукта и има location. xD

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Препоръчайте ми СПЕШНО крем за лице. Да е лек и хидратиращ най-важното и да е за нормална към мазна кожа ии да не ми излизат пъпки от него. СПЕШНО, моя свършва :Д
    МОЛЯЯЯЯ

anonymous708973
    Guest
    За какви пари ориентировъчно? Аз съм ползвала това - http://bionat.bg/bg/m-asam/aqua-inte...0%D0%B5%D0%BC/. Много е готин, отговаря ти на всички изисквания - е, за пъпки не гарантирам, все пак е до кожа. Скъп е обаче.
    Този също съм ползвала и съм доволна, дойде ми лек по едно време, така че подозирам, че ще ти е добре - https://shop.bionat.bg/bg/m-asam/vin...D%D0%BE%D1%89/. По-бюджетен вариант е.

В момента съм с 8%-глицериновия на Микса, но той е далеч от лек, подходящ е за кожи, които са сухи през зимата.
    Сигурна ли си, че ти е комбинирана кожата? Ама съвсем сигурна?

http://www.yves-rocher.de/control/ge...cmSrc=Category - Eто това ми е следващото, което чака ред.

Ползвала съм и червения на Гарние - след 3 опаковки реших да стана кървавочервена от него и го спрях.

Досега какво си ползвала?

Ами да, сигурна съм. В Т-зоната ми е страшно мазна, в останалата част от челото е лееко мазна, а по бузите покрай челюстта и като цяло по-голямата част от тях са ми нормални, не са мазни в никакъв случай, нико пък сухи, така че е смесена. Ползвам един на орифлейм, но няма откъде да го поръчам пак сега, а и не прави абсолютно нищо. Първите два, които ми предложи са ми доста скъпи, втория не е, но не знам къде във Видин да го намеря, може би в някоя аптека. Аз си мислех евентуално за някой на Ziaja http://goldenshop.bg/index.php?route...tegory&path=83 но още не съм решила. И 20-30 лв бих дала за крем, стига да знам, че наистина ще има ефект поне в нещо - или за омазняването, или за пъпките, но за сега мисля да се насоча към някой до 20 лв. Ако имаш още някакви предложения кажи.

http://www.koreadepart.com/data/ched...XuXGb4kBny.jpg

Този гел е прекрасен! Помага за супер бързото заздравяване на кожата и предлага съвсем лека хидратация. Със сигурност не мазнее. И освен това е само 5-6 долара с доставката. Чуден е и току що ми свърши втора опаковка от него и трябва да го поръчам пак.

http://www.koreadepart.com/data/ched...XuXGb4kBny.jpg

Този гел е прекрасен! Помага за супер бързото заздравяване на кожата и предлага съвсем лека хидратация. Със сигурност не мазнее. И освен това е само 5-6 долара с доставката. Чуден е и току що ми свърши втора опаковка от него и трябва да го поръчам пак.
    Ползва се като крем, нали? В ибей има ли го?
    П.П. В картата ми има 6 и нещо, а в paypal-a към 3-4 долара. Как да ги комбинирам за да го поръчам?
    П.П.2 Оправих се и го поръчах. Много благодаря! Междувременно ще си взема Ziaja за докато пристигне този.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 10-22-2014 на 18:56

Ама то в ebay пише от къде е изпратено, шматарочке. Като си натиснеи върху продукта и има location. xD
    поръчвах си от на братовчед ми картата и рег, пък докато ми отг ще мине век
    добре де, не се бях и сетила за този начин ;/
    бтв нямам търпение да си имам моя си картушка и рег
    и като взема да си изваждам, ще ти пиша пак, ти нали нещо беше казвала, нещо специфично :д

Ставам досадна, ама да питам още нещо. Избрах си упражнения за корем, крака и дупе. Въпроса ми всеки ден ли да ги правя или през ден? Иии също всеки път ли да правя и трите?

anonymous708973
    Guest
    А за ръце и гръб?
    А кардио?

Ако упражненията ти за крака са ок, не би следвало да можеш всеки ден

Искам за сега да се фокусирам върху крака, дупе и корем, а може би след това ще започна цялостни.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Препоръчайте ми епилатор до 50-60лв. Ориентирала съм се към Браун и Филипс някой от дисковите, но не знам, някой ако има такъв в този ценови диапазон да сподели мнение,или препоръчайте някой друг?

anonymous708973
    Guest
    Искам за сега да се фокусирам върху крака, дупе и корем, а може би след това ще започна цялостни.
    Без кардио/high intensity training няма да ти се получи стягането

Можеш да наблягаш на конкретни проблемни зони, но не и да елиминираш другите части на тялото. Прави упражнения за цяло тяло. Не пропускай и кардиото, както каза Ина.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами те упражненията като цяло обхващат всичко, то аз искам да тренирам корема, краката и дупето и то остават само ръцете, но упражненията включват и тях.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Хора, за първи път поръчах от алиекспрес някви кейсове,които струваха центове.. имате ли няква представа дали може да ми дръпне повече пари, че ми липсват маалко повечко в картата, а не помня да съм теглила ? :/ *отчаяно*

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Препоръчайте ми епилатор до 50-60лв. Ориентирала съм се към Браун и Филипс някой от дисковите, но не знам, някой ако има такъв в този ценови диапазон да сподели мнение,или препоръчайте някой друг?
    Лятото като счупих предишния и много спешно трябваше да си взема друг, на първо време избрах този http://www.emag.bg/epilator-philips-...&recid=SIMILAR

Доволна съм, с дискове е (което за мен е по-добрия вариант), има приставка за чувствителни зони, която наистина до някаква степен намалява болката. Можеш да го намериш и в по-големите магазини за техника,ако не ти се поръчва онлайн )

Мега фен Аватара на Colouring
    Искам от тъмно кестенява коса да премина към тъмно червена. Съвети за бои?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си