- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
На Syoss тъмно червеното и на Palette сме ги пробвали върху мама (която е с почти черна коса като мен) и хващат без да се изрусява предварително, но става наистина тъмно винено червено. Ако ти е леко третирана косата ще ти хванат повечето бои според мен, но за по-ярък цвят трябва леко за изсветлиш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Освен ако е нямало някаква такса за превалутиране няма как да стане.
http://olx.bg/promotsiya-apreski-adi...u-38-i56617386
Колко % е шанса да са оригинални. Явно са се изчерпали преди доста време, защото ги намирам само в ибей.
Не мога да си намеря зимни обувки. Или ще са прекалено елегантни за мен, или ще са боти, които ще се напълнят със сняг.
Здравейте! Обезкосмявам се с кола маска на интимните части от доста време. С приятелят ми сме заедно около 5 месеца. Всичко е супер. Имам само няколко въпроса. С колата маска ми държи седмица и половина без никакви косъмчета. Какво да правя през времето, през което растат косъмчетата до определена дължина, за да мога да отида на козметик.. тоест искам да правим секс, в настроение сме, но не се чувствам уверена в себе си, когато съм окосмена
Та ако има някое момиче, а аз съм сигурна, че има, което също се обезкосмява с кола маска и има този проблем, нека каже какво прави докато станат достатъчно дълги
А не ми е вариант да се бръсна, само колата маска одобрявам
Надявам се можах да ви обясня проблема си правилно
Hayashi заинтригува ме с гелчето с охлюва. ;д
Интересно ми е само как мирише, защото съм малко чувствителна на тази тема, особено за лицето.
И кога го ползваш ти?
Каза, че помага за заздравяване, за пъпчици ли имаш предвид?
Малко се олях с въпросите, извинявай. ;д
Мисля, че цялата серия е без аромати и не мирише на нищо. Аз го ползвах между емулсията и маслото (или sleeping pack-а). И помага за заздравяването на всякакви раздразнени - пъпчизи, зачервявания, изгорено даже.
хубаво е първо да се изрусите за да хване добре последващата боя
да знаете момичета
блондор рулз
от много време търся чай за пушене но не обикновен мисля че има по смартшопове търся да си взема от нета или зелени билки чая се продава в пликове нз по колко грама най-малко 20 а билките нз продаваха по едно време в софия до една метадонова програма на пиротска употребява се на много малки количества зашото е много силен и е доста по различен от тревата ще се радвам ако ми помогнете да намеря
Много ли са вредни парабените (въпрос към хаяши, харесах си няколко пяни най-накрая, ама все по 1-2 има).
+ Афинитон или Бетър скин?
Affinitone е гаден. И оксидира много с времето.
Парабените изобщо не ги гледам и не ме притесняват. При измивните продукти за лице за мен най-важно е да нямат сулфати и да не са с pH 12. Най-добре да е под 7 pH-то, но такива супер рядко се намират, та се примирявам и с 8.
Някой ползвал ли е шампоан на Dove ? или Pantene?
Момичета, препоръчайте ми нещо ефикасно против черни точки, защото вече се побърквам. И нещо за подкожни пъпки, както и дребни такива, защото ми излизат точно преди цикъл и ме дразнят ужасяващо много. Благодаря! :Д
^Продукт с бензоил пероксид, кака. Българският вариант е Акне аут активен лосион- няма привикване, няма резистентност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някой ползвал ли е кремовете за лице на Balea?Изглеждат ми добре от опаковката и описанието,и съм много доволна от останалите продукти на марката,които съм ползвала-за тяло и коса,но сега се колебая дали да пробвам.
Hayashi, пристигна гел-крема, и то за 5 дни! Въпроса ми е дали трябва да го ползвам самостоятелно или да слагам и крем отгоре, защото като сложих само нето лицето ми изобщо не беше меко и хидратирано, та сложих и крем отгоре, може ли така?
Аз така го ползвам, но за хората с мазна кожа казват, че им е достатъчен. Освен, че слагам крем отгоре преди това мажа и тоник и емулсия де.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5