- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Препоръчайте ми ексфолиант за лице? Четох мнения, че някакъв на Регал бил хубав? 2 пъти седмично ли се ползва?
Както и някакъв дневен крем ми трябва (не много скъп) за нормална (и чувствителна) към мазна кожа, макар че сега зимата не се омазнява толкова.. Какво мислите за кремовете на Билка например?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Препоръчвам ти Хималая. Имам този ексфолиант: http://imbbpullzone.laedukreationpvt...m-scrub-02.png
Много съм доволна, нежен, не изсушава прекалено, евтин.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На Елеа имаше някакви ексфолиантчета, иначе за крем аз си ползвам най-обикновения на Нивеа, но само зимата, че лятото ми е тежък и ми омазнява прекалено, а сега всичко попива.
На мен ми подариха преди време един комплект на Регал , в който имаше ексфолиант и кремове. Кремовете не съм ги барвала, но пробвах ексфолианта и не е кой знае какво. Ако си се насочила към Регал по - добре се откажи. Иначе преди ползвах един на Виши от Normaderm серията им и много ми хареса.
ХАЯШИ, имах менструални болки и си взех 200 мл мастика, преди 30 мин си глътнах и вече няма и следа от болка, бог да те богослови ахахах
майка ми ми пилеше на главата, задето не искам да пия хапчета и не вярваше, че анасонът ще помогне, ама... :д
Питах и в друга тема, но ще рискувам да се повторяНякой ползвал ли е шампоана с кофеин на Кройтерхоф и дали наистина действа?
От къде мога да си взема такива ръкавици http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...d7316d3883.jpg само че женски :Р
4XCOKИ
Щтруди не си мажи сода за хляб по лицето. Содата е основна и прецаква pH-то на кожата и я изсушава зверски.
Иначе ексфолиант аз не ползвам, затова не мога да препоръчам.
galaxy радвам се, че съм помогнала! От съвсем мъничко минава (20-30 мл) и то супер бързо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мисля маска с мед и канела да си направя тези дни.
А за дневен крем какво можеш да предложиш? :33
Имам Нивеа (понеже се спомена), но сякаш ми е много мазен..
Искам да е и такъв, който изравнява тена (много магия настана, но..)
Ползвам и тоника на Билка с краставица и пъпеш и съм доволна, но искам и нещо друго измиващо/почистващо, затова питах за ексфолиант..
4XCOKИ
Аз казах за Нивеата, мазен е и го ползвам нощем, а иначе искаш нещо измиващо - измиващият гел на Билка с краставица и пъпеш е хубав пак, но не е ексфолиант. Пробвай да си направиш домашен, ама май за лице няма да е много подходящо, ддз...
ЗДРАВЕЙТЕ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ОТ КОЙ САЙТ МОГА ДА НАМЕРЯ ЕВТИНИ НО КАЧЕСТВЕНИ ПЕЧАТИ ЗА НОКТИ
В ebay има всичкооо! И моля те, изключи си caps-а.
http://konsultantka-gliwice.blogspot...diant-vip.html
това е единственото, което ми изравнява тена, има едни 3-4 години, откакто го използвам, да не са и повече, но напоследък за зимата го оставих, за лятото мазничък ми идва и го смених с https://www.douglas.at/douglas/NIVEA...x_b034007.html това, което обожавам
търся коментар за съдържание на шампоан и друг крем за лице
шампоан: Sodium Laureth Sulfate, Cocamodopropyl Ketaine, Sodium Chloride, Sodium Cocoamphoacetate, Cocoglucoside, Glycol Distearate, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Amber Extract, Citric Acid, Hydroxyproryl, Quarhydropropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-11, Dicaprylyl Ether, Lauryl Alcohol, Rosmarinium Officianalis Leaf Extract, Disodium Edta, Tocopherol, Diethylhexyl Succinate, Butylene Glycol, Propilene Glycol, C12-13 Alkyl Lactate, Methylisothazolinone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Methylchlorosothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Cl 14720
Много ми харесва шампоанът, ама май не е читав като състав, познатите ми и не-страшни съставки не съм ги слагала, професионален е и искам цялата серия да купувам, затова мнение ми трябва...
кремче: Aloe Barbadensis Leaf Water, Trehalose, Hydroxethyl Urea, Thermus Thermophillis Ferment, Sorbitol, Oleth-10, Tromethamine, Caffeine, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Capryl Yl Glicol, Glyceryl Polymethacrylate, PEG-8, VP Copolymer, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Carbomer, Hexylene Glycol, Disodium Edta, Phenoxyethanol, RED-4
Кремчето го купих за майка ми като подарък /45+/, но никъде няма споменато да е за зряла кожа, пък в момента моята има спешна нужда от солидна хидратация, пък няма да ми се отрази добре на бюджета и за мен да вземам...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Шампоанът ми се струва съвсем обикновен като състав. Не виждам нищо специално, което да го отличава от рандом шампоан в супермаркета.
А кремът изглежда страхотно! Съставът е чудесен и наистина би бил подходящ за зряла кожа, но това не пречи да се отрази добре и на млада суха или дехидратирана кожа. Не знам дали пише на опаковката, но съдържа tocopheryl acetate, което витамен Е, а той е доста фотонестабилен, така че се ползва само вечер. През деня след контакт със слънцето може да докара пигменти пента.
Някой да ми препоръча хубав шампоан против косопад?
Хора, препоръчайте ми хубав коректор. Ползвам го предимно за кръгове под очите и тук-там за някоя пъпка.
И другият въпрос, някой ползвал ли е катранен шампоан против омазняване? Има ли ефект? Остава ли миризма? Косата слепва ли се (бях попаднала на такова мнение)?
Не използвай толкова силен продукт против омазняване - колкото повече изсушаваш косата си, толговя повече ще се омазнява тя.
а катраненият шампоан (освен че съм на път да се задуша всеки път в тая тясна душ кабина) изсушавя зверски. Още при изплакването усищаш как ти се къса косата - моята на клечки не стои, но аз й слагам балсам под душа, после Macadamia healing oil и пак се скубе и опъва, като я реша. И мирише до следващото къпане, да, и то осезаемо.
изобщо...купи си сух шампоан. Ако толкова държиш на катрановия, не по-често от веднъж в седмицата.
Някой да знае от къде мога да си намеря подобни обеци http://www.redcarpet-fashionawards.c...g-Earrings.jpg ? Да вървят нагоре по ухото. ^^
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Страхотни много красиви тенекийки има в buy in coins и ebay, за смешни цени.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...rring&_sacat=0
Не знам дали искаш точно същите, но има доста подобни.
Мацки, спешен въпрос - до довечера ми трябва отговор:
Събрах си утайка от кафе от 2 кафеварки, казвайте как да я употребя като пилинг. Ако е самостоятелно, май ще е доста суха и ще се ръси и ще похабя половината. Със зехтин ли да я смеся, с душ-гела ли, да се изкъпя, после да я нанеса с лосион и пак да вляза да се изплакна ли, как?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Утайката от кафе я смесвах със зехтин и с една лъжица захар.
Пускам си и тук питането за издръжлива боя в кестеняви тонове, но без Иноа :/
На Клорана му се прецака пръскалцето след втората употреба и не можах да преценя, но в момента съм сигурно на трета туба Batiste, страшно съм доволна! Взех си за тъмна коса, така че проблемът с белите следи - респективно сивееща в корените коса - не съществува, това ми е спасението, щото няма как 5 пъти седмично - след всяка тренировка - да мия коса.
Недей се отказва толкова бързо, наистина помагат. Сега... не е като прясно измита коса, но определено спасяват положението за ден.