.
Отговор в тема
Страница 323 от 436 ПървиПърви ... 223273313319320321322323324325326327333373423 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 051 до 8 075 от общо 10898
    Аз пак да попитам за сухия шампоан на Batiste. От къде мога да го купя и горе-долу колко струва?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Някой?
    Моят е този http://2.bp.blogspot.com/-nmWwPH7vcT...0/IMG_0426.JPG , доволна съм. Цената му лично на мен ми се стори множко предвид количеството, но го ползвам абсолютно всеки ден от февруари насам (10 месеца) и още има.. определено си оправда парите и като свърши обмислям пак да го взема

Фифи
    Guest
    Да не правя нова тема, а да питам тук.. ползвали ли сте този измиващ гел http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...lady_teas1.jpg ? Искам да почиства добре кожата от замърсявания и коректор/фдт, ако не, чакам предложения

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Да, измивно. Аз нещо не се спогаждам с мицеларните води, всякакви пробвах и ми оставят доста неприятно усещане.
    Мислех утре да мина през Ив Роше да разгледам какво прдлагат, но аз задължително държа да е гел/пяна. Много е неприятно с такава кожа, която от почти едната крайност, минава в другата. :Д
    Аз съм много доволна от лосиона за почистване на Desert Essence, винаги си търся нещо, което съдържа краставица, а в този лосион има и алое вера. Щом кожата ти се изсушава, препоръчвам ти да го пробваш, идеално хидратира и кожата става много мека.
    Nothing Last Forever

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Взех си на Ив Роше гела и лосиона. Засега ги чувствам добре, ама ще видим дългосрочно как ще е.

Да, то наистина си е важно дали ще се запази действието и занапред. Да кажеш после
    Nothing Last Forever

zdraveite moq problem e che imam golqma chervena papka na nosa tochno nad varha ta pitam kakvo znachi tova (chela sam v internet che tova znachi che nqkoi te haresva molq vi iskajete si mnenieto

anonymous708973
    Guest
    Абе, я ме светнете:
    https://www.facebook.com/profile.php...ef=lhc.friends

Тая девойка не се ли казваше Боряна с никнейм the-нещо-си-1707

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, я ме светнете:
    https://www.facebook.com/profile.php...ef=lhc.friends

Тая девойка не се ли казваше Боряна с никнейм the-нещо-си-1707
    Дам, това е Буба. :Д Използват и просто снимките.

anonymous708973
    Guest
    E, eбати фейка е тая, даже си е написала, че учи в Германия и членува в няколко групи по темата о.О

Мега фен Аватара на Dagichka
    къде под ягодите в софия мога да намеря такъв тип ръкавички ? :с обиколих графа, пиротска и там разни малки магазинчета, ама единствените които намерих са някакви детски (демек всеки пръст е различен цвят или с котешки уши и тн ;д)

Смейте се, но си мисля поне от 5 минути как може някой да има голяма червена папка на носа... Наистина дълго се чудех!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    тъкмо навреме за коледа и се е появила

Супер фен Аватара на girl91
    Ще си поръчвам две неща от един търговец в Ebay. Как става това да ги прати двете наведнъж? Последно бях поръчала две неща от един търговец, едното дойде бързо, другото дойде 5 дена преди изтиачне на срока, даже го бях отписала вече

По принцип, ако ти дава да ги добавиш в кошницата, така ги плащаш заедно и ще бъдат пратени заедно. Ако не показва опцията (защото не на всички продавачи я дава) пишеш съобщение на продавача да ги прати заедно. Ако има отстъпка в доставката при два или повече продукта му пиши преди това да се разберете за плащатането, но най-лесно е май да платиш и двете доставки и после да си получиш refund с отстъпката. Поне аз така направих скоро.

anonymous708973
    Guest
    След като си купих страаааахотна маска от Yves Rocher срещу пъпки и черни точки, която убива всичко възможно по лицето ми за 3 минути, се нуждая и от последен продукт от грижата ми за лице (с което стъпките за почистване ще станат 4 ) - търся си почистващ продукт, който чисти и грим, тоест не просто измивен . Мееега хидратацията не ми е приоритет, защото след това идва почистващ продукт, който хидратира, и крем, но все пак не искам да изсушава и опъва.

Загледах пяната на Кико - какво мислите за състава?http://www.codecheck.info/kosmetik_k...nsing_foam.pro

Другият ми избор би бил Hydrabio Mousse на Bioderma. Състав:
    WATER (AQUA), GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, RHAMNOSE, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, NIACINAMIDE, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Супер фен Аватара на girl91
    Благодаря за отговора, Hayashi. Няма опция за добавяне в кошницата, но пък и едното нещо, което си харесах, е изчерпано (даже и при другите търговци - някъде го има, но показва, че е на цена 50-100 долара, при положение, че нещото струваше под 2 долара ). Иначе няма намаление на доставката, защото е с безплатна такава.
    Последно редактирано от girl91 : 11-21-2014 на 08:25

^ Обикновено когато показва такава безумна сума значи, че изчерпано. xD

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    След като си купих страаааахотна маска от Yves Rocher срещу пъпки и черни точки, която убива всичко възможно по лицето ми за 3 минути,
    Я, сподели как се нарича тази магия :Д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Препоръчайте ми сешоар. Марка, модел, каквото и да е. Някакъв по-щадящ косата, но все пак силен. Мерси : )

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Я, сподели как се нарича тази магия :Д
    http://www.yves-rocher.de/control/pr...cmSrc=Category

Ползвала съм я само веднъж, но наистина забелязах промяна, след като нанесох и избърсах хидратиращата маска - необходима ще ти е определено. Това чудо наистина изсушава и пари. Не я нанасяй в областта около носа или бузите!

Град
    София, България
    Изнуди ме да си я купя :Д

Аз препоръчвам Clean&Clear на Johnson&Johnson. Маска е, против черни точки и като човек, на когото се появяваха навсякъде по лицето, заявявам искрено, че наистина си струва. От две ползвания черните точки изключително, значително много намаляха и спряха да излизат толкова често и по много :Д

anonymous708973
    Guest
    Ама кое от всичките? Тоник ли е, маска ли е, бла-бла? Срещу черни точки и аз ще се радвам, на мен и лентичките не ми помагат.

Едит: Изнудила съм я била... гледай колко ти е слаб ангелът
    (точно колкото моя очевидно )

Град
    София, България
    Маска е Седиш, стяга, и отмиваш.

П.С. хах, нямаш си и представа :Д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Препоръчайте ми капчици за изсушаване на лак, бях много доволна от тези на еssence, но сега нещо не мога да ги намеря и си взех на перфект- за нищо не стават, та...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си