- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Сега и аз се запалих да пускам поръчка от Ив Роше, но фирмата ми посредник вече не работи и си търся друга. Някакви препоръки?
На ейвън има един спрей за изсушаване, сега даже е намален на 3,90 от 9лв. Аз си го поръчах, питах няколко приятелки дали са го ползвали казаха, че е добър и става.
Препоръчайте ми нещо за премахване на грим, но да е като водичкадемек без млека, гелове..
^ Ама в кръглата бутилка, не в плоската!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защото другата не чисти толкова хубаво и изсушава.
чакай да си запиша, че за авен много парички хвърчат, ако не е на промоция :д
всъщност тази ли http://4.bp.blogspot.com/-FohlpAyN8t...SC08712gmg.jpg и предполагам си я има в бг?
Тази не съм я виждала тук. Иначе тези, които има тук и чух, че има в България (защото някой се беше похвалил, че е купил), с в точно такива шишета, но етикетите са розови, сини и зелени в зависимост типа кожа.
Хора, помагайте. Искам да поръчам от Ибей нещо, нямам пари в пейпала, имам в картата. Веднъж стана да платя директно от картата, но сега не става. Натискам да поръчам и като се стигне до плащане като потвърдя пише We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-7007. This happened because it has been denied by the card issuer. Моля за помощ, спешно трябва да го поръчам това нещо, искам да пристигне до коледа за подарък...
Препоръчайте ми сайт за боти и ботуши от естествена кожа (равни, не на ток), но произведени в България /Пещера например/, защото не мога да си намеря.
Arise с две ръце!
Привет !Бихте ли ми препоръчали някакъв хидратиращ крем за лице , за чувствителна кожа ?
Проблемът е в банката ти, говори директно с консултанта си.
Има ли някаква възможност сега да не мога да ги изтегля тия пари и от банкомата? И аз лично няма как да говоря, защото нямам 18 и картата е на името на майка ми и трябва тя да ходи да се разправя, а на нея изобщо не и се занимава.
На мен същия ми надпис се е появявал, когато картата не е била активирана. Хаяши, обаче, също е права. И в двата случая, обаче, (мисля) че няма да имаш възможност да изтеглиш пари, защото в нея има проблем. Свърши се с банката и попитай какъв е проблемът.
Оф, тия в ОББ са много смотани, сега и с това трябва да се разправяме. Ок, мерси.![]()
Здравейте ! :S
За утре ми трябва да напиша домашно по Java за оценка. Моля за домашното и за обяснение всеки ред какво прави.
Задачата гласи :"Да се състави тримерен масив чиито размери се въвеждат от потребителя и програмата изкарва само четните числа"
Благодаря предварително!![]()
Ако картата ти е механично повредена не би имала проблем да платиш по интернет. На една приятелка ѝ се беше повредил нещо чипа и половината банкомати и пост-терминали ѝ отказваха плащанията, но в интернет можеше да поръчва, защото и трябваха само двата кода.
На мен ми се случи веднъж да се мъча да поръчам през френския The Body Shop, които нямат плащане с пейпал, а се плаща директно. Е не само, че не платих, ами и банката ми блокира картата за една седмица, защото е сметнала сайта им за несигурен. Още съм им и бясна и няма да пазарувам при тях никога!
Имам съмнения, че при теб може би е станало същото и заради някоя транзакция са ти блокирали картата, по принцип я отблокират за седмица... Ако не работи и през банкомат и пост-терминал със сигурност е блокирана от банката. Но не знам дали и в тази банка ще се отблокира сама или трябва да се обадиш. Така или иначе, може да се обадиш по телефона от името на майката ти, не е необходимо да ходи тя лично.
А до човека с Java-та, тук е козметика и диети, едва ли някой ще може да ти помогне.