.
Отговор в тема
Страница 324 от 436 ПървиПърви ... 224274314320321322323324325326327328334374424 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 076 до 8 100 от общо 10898
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега и аз се запалих да пускам поръчка от Ив Роше, но фирмата ми посредник вече не работи и си търся друга. Някакви препоръки?

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    На ейвън има един спрей за изсушаване, сега даже е намален на 3,90 от 9лв. Аз си го поръчах, питах няколко приятелки дали са го ползвали казаха, че е добър и става.

Препоръчайте ми нещо за премахване на грим, но да е като водичка демек без млека, гелове..

Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от KaliP Виж мнението
    Препоръчайте ми нещо за премахване на грим, но да е като водичка демек без млека, гелове..
    на Mixa мицеларната вода. за цената си е злато в бутилка ;д
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

^ Ама в кръглата бутилка, не в плоската!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Препоръчайте ми капчици за изсушаване на лак, бях много доволна от тези на еssence, но сега нещо не мога да ги намеря и си взех на перфект- за нищо не стават, та...?
    Спреят на голдън роуз!!!!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Ама в кръглата бутилка, не в плоската!
    защо

Защото другата не чисти толкова хубаво и изсушава.

чакай да си запиша, че за авен много парички хвърчат, ако не е на промоция :д

всъщност тази ли http://4.bp.blogspot.com/-FohlpAyN8t...SC08712gmg.jpg и предполагам си я има в бг?

Тази не съм я виждала тук. Иначе тези, които има тук и чух, че има в България (защото някой се беше похвалил, че е купил), с в точно такива шишета, но етикетите са розови, сини и зелени в зависимост типа кожа.

супер, мерси

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Тази не съм я виждала тук. Иначе тези, които има тук и чух, че има в България (защото някой се беше похвалил, че е купил), с в точно такива шишета, но етикетите са розови, сини и зелени в зависимост типа кожа.
    Eто значи от коя мицеларна ще се запася с три бутилки. На Авен я имам, обаче имам чувството, че не трие толкова добре - а дори не я използвам като основно почистващо средство. А синята на Биодерма не я понасям - адски ми люти на очите.

Хора, помагайте. Искам да поръчам от Ибей нещо, нямам пари в пейпала, имам в картата. Веднъж стана да платя директно от картата, но сега не става. Натискам да поръчам и като се стигне до плащане като потвърдя пише We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-7007. This happened because it has been denied by the card issuer. Моля за помощ, спешно трябва да го поръчам това нещо, искам да пристигне до коледа за подарък...

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Препоръчайте ми сайт за боти и ботуши от естествена кожа (равни, не на ток), но произведени в България /Пещера например/, защото не мога да си намеря.

anonymous708973
    Guest
    Arise с две ръце!

Привет ! Бихте ли ми препоръчали някакъв хидратиращ крем за лице , за чувствителна кожа ?

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Хора, помагайте. Искам да поръчам от Ибей нещо, нямам пари в пейпала, имам в картата. Веднъж стана да платя директно от картата, но сега не става. Натискам да поръчам и като се стигне до плащане като потвърдя пише We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-7007. This happened because it has been denied by the card issuer. Моля за помощ, спешно трябва да го поръчам това нещо, искам да пристигне до коледа за подарък...
    Проблема не е в пейпал, а в картата ти. Сигурна ли си, че не и е изтекъл срока?

Проблемът е в банката ти, говори директно с консултанта си.

Има ли някаква възможност сега да не мога да ги изтегля тия пари и от банкомата? И аз лично няма как да говоря, защото нямам 18 и картата е на името на майка ми и трябва тя да ходи да се разправя, а на нея изобщо не и се занимава.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На мен същия ми надпис се е появявал, когато картата не е била активирана. Хаяши, обаче, също е права. И в двата случая, обаче, (мисля) че няма да имаш възможност да изтеглиш пари, защото в нея има проблем. Свърши се с банката и попитай какъв е проблемът.

Оф, тия в ОББ са много смотани, сега и с това трябва да се разправяме. Ок, мерси.

Здравейте ! :S
    За утре ми трябва да напиша домашно по Java за оценка. Моля за домашното и за обяснение всеки ред какво прави.

Задачата гласи :"Да се състави тримерен масив чиито размери се въвеждат от потребителя и програмата изкарва само четните числа"
    Благодаря предварително!

Ако картата ти е механично повредена не би имала проблем да платиш по интернет. На една приятелка ѝ се беше повредил нещо чипа и половината банкомати и пост-терминали ѝ отказваха плащанията, но в интернет можеше да поръчва, защото и трябваха само двата кода.
    На мен ми се случи веднъж да се мъча да поръчам през френския The Body Shop, които нямат плащане с пейпал, а се плаща директно. Е не само, че не платих, ами и банката ми блокира картата за една седмица, защото е сметнала сайта им за несигурен. Още съм им и бясна и няма да пазарувам при тях никога!

Имам съмнения, че при теб може би е станало същото и заради някоя транзакция са ти блокирали картата, по принцип я отблокират за седмица... Ако не работи и през банкомат и пост-терминал със сигурност е блокирана от банката. Но не знам дали и в тази банка ще се отблокира сама или трябва да се обадиш. Така или иначе, може да се обадиш по телефона от името на майката ти, не е необходимо да ходи тя лично.

А до човека с Java-та, тук е козметика и диети, едва ли някой ще може да ти помогне.

Мерси Hayashi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си