.
Отговор в тема
Страница 325 от 436 ПървиПърви ... 225275315321322323324325326327328329335375425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 101 до 8 125 от общо 10898
    Ами, аз доста пъти пробвах да платя, даже веднъж пробвах май и с нещо, за което май нямаше достатъчно пари в картата (не бях сметнала правилно колко пари са ми останали в картата) ... Най-вероятно наистина са я блокирали. Ще питам.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    момичета, хелп! дайте съвет за справяне с адски, аааадски болезнена менструация. след това, което преживях днес, направо ме хваща страх при мисълта какво може да ме очаква следващия месец. болкоуспокояващи избягвам да пия, но ако се налага и до това ще прибягна. мерси ( :

Мега фен Аватара на galaxy29
    мастика/узо/анасонови капки, още ли не си разбрала за действието на анасона :д

ноп ( :
    това последното какво представлява и откъде да го взема? а и как се пие /бр капки предполагам/? мастиката и узото не са ми вариант, щото никак не ги харесвам, но може и до тях да прибегна. те как се пият, смис какво количество, на какво време и тн?
    миси ( :

вълшебно е :д
    в аптеките предполагам ги има капките, ама не мисля, че вкусът им ще е по-приятен
    иначе за тях не знам какво количество, хаяши да каже, тя ги разбира :д
    аз лично си взех 200 мл мастика, глътнах си около 30 мл и за 30 мин ми подейства, ако не мине, гълташ още и си я настаних в хладилника за спешни случаи :д
    то и на мен не ми харесва вкуса, ама предпочитам алкохол пред хапове, а с капките е скучно ;/

ем, тогава отивам за алкохол, че ако ме хване пак тва нещо, този път окончателно ще умра! ;д

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А до човека с Java-та, тук е козметика и диети, едва ли някой ще може да ти помогне.
    ако си бях учила уроците по информатика и не давах на разни хора да ми правят задачите, щях да мога ;/

Мастика и узо се пият когато те боли - 30-40 мл са достатъчни. Обикновено минава за поне 4-5 часа. Самият алкохол в толкова минимално количество също отпуска мускулите. И със сигурност е по-малко токсично от хапчетата, които ми се налага да пия в промишлени количества.
    А аз днес получих анасонови капки и анасон на прах от България, когато стане на зор ще се ползват. Миришат отвратително, също като алкохола. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Здравейте!
    Спешно търся един разказ "Зимна нощ", но не знам кой му е авторът.

Разказва се за един геолог, който се хвали на приятелите си за успехите си в улова и се хваща на бас, че до три часа ще донесе убита лисица.
    Заедно с един от тези приятели отиват в една гора и изведнъж се появява един рогач, който по-късно бива убит от два чакала и общо-взето главният момент е това.

Не знам колко добре пресъздадох най-общото, но както казах, спешно ми трябва (до утре), а никъде не го намирам.
    Ако някой се е сетил за какво говоря, моля поне да ми назове автора!

Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    вълшебно е :д
    в аптеките предполагам ги има капките, ама не мисля, че вкусът им ще е по-приятен
    иначе за тях не знам какво количество, хаяши да каже, тя ги разбира :д
    аз лично си взех 200 мл мастика, глътнах си около 30 мл и за 30 мин ми подейства, ако не мине, гълташ още и си я настаних в хладилника за спешни случаи :д
    то и на мен не ми харесва вкуса, ама предпочитам алкохол пред хапове, а с капките е скучно ;/
    оф, павлето, миналия път като писа, че си пила мастика прочетох 200 мл и реших, че г/д толкова трябват, за да ми мине и изпих цели 100 мл узо, чудейки се как ти си погълнала 200 -.-
    беше ужасно, но наистина помогна за 2-3 часа

Разказът е "Зимна нощ" на Дончо Цонев, но го няма в интернет. Отне ми малко време да го издиря, но бях убедена, че съм го чела.

в кварталния магазин имаше само мастика, взех си 200мл. вкусът е...бляяя, разредих я с портокалов сок. надявам се да подейства ;д

ко стана, подейства ли

спах прекрасно. сякаш ми нямаше нищо. мисля, че подейства ( :

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Извинете, ако повтарям някого, но бихте ли ми препоръчали сайт за дрехи, в който не продават боклуци като Кокетна и Ивет.бг....
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    https://www.google.bg/search?q=max+f...B0%D0%BC%D0%B0 Някой знае ли някакъв по-бюджетен вариант на този цвят? И такава трайност да има ще е перфектно ;d
    Последно редактирано от sweet__potion : 11-26-2014 на 04:21

Голям фен Аватара на one
    здравейте, хора.
    можете ли да ми препоръчате кадърна, с добра хигиена, козметичка в Пловдив?
    много ще съм благодарна.

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    http://pressadaily.bg/publication/61...B0%D0%BC%D0%B0 Някой знае ли някакъв по-бюджетен вариант на този цвят? И такава трайност да има ще е перфектно ;d
    Убедена съм, че си сбъркала линка.

здрасти, пак съм аз ;д
    днес ходих да си търся почистващ гел и аптекарката ми даде един куп тестери, за да избера ;д
    харесах си, но може ли да кажете дали съставът му бива:
    AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). WATER (AQUA). SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE. ZINC COCETH SULFATE. POLYSORBATE 20. SODIUM COCOAMPHOACETATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. GREEN 5 (CI 61570). CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SULFATE. YELLOW 5 (CI 19140). ZINC GLUCONATE.

и някой ползвал ли е термалната вода на авен ;д

хубава е термалната вода
    ама не е за почистване ;о
    Последно редактирано от galaxy29 : 11-25-2014 на 18:26

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

и някой ползвал ли е термалната вода на авен ;д
    Ивче,убихме се да я хвалим

Мега фен Аватара на Rabalka
    момичета този Beauline за след кола маска наистина ли намалява разтежа на косама?

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Убедена съм, че си сбъркала линка.
    Оххх.... чак сега виждам какво всъщност съм дала ужас, даже не знам какво съм цъкнала та ми дава тоя линк.......... Та лака е на макс фактор 110 , едно класическо червено ако някой знае подобен нека да сподели, че имам два и единия е по-тъмен, а др. е по-светъл, а искам такъв г/д ;d

Мега фен Аватара на ameli
    Стремя се към "тежка" визия за бала (което за мен ще рече нещо изчистено и много стилно, а не бонбонено) и ще се радвам ако ми дадете някакви идеи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си