- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ами, аз доста пъти пробвах да платя, даже веднъж пробвах май и с нещо, за което май нямаше достатъчно пари в картата (не бях сметнала правилно колко пари са ми останали в картата) ... Най-вероятно наистина са я блокирали. Ще питам.
момичета, хелп! дайте съвет за справяне с адски, аааадски болезнена менструация. след това, което преживях днес, направо ме хваща страх при мисълта какво може да ме очаква следващия месец. болкоуспокояващи избягвам да пия, но ако се налага и до това ще прибягна. мерси ( :
мастика/узо/анасонови капки, още ли не си разбрала за действието на анасона :д
ноп ( :
това последното какво представлява и откъде да го взема? а и как се пие /бр капки предполагам/? мастиката и узото не са ми вариант, щото никак не ги харесвам, но може и до тях да прибегна. те как се пият, смис какво количество, на какво време и тн?
миси ( :
вълшебно е :д
в аптеките предполагам ги има капките, ама не мисля, че вкусът им ще е по-приятен
иначе за тях не знам какво количество, хаяши да каже, тя ги разбира :д
аз лично си взех 200 мл мастика, глътнах си около 30 мл и за 30 мин ми подейства, ако не мине, гълташ още и си я настаних в хладилника за спешни случаи :д
то и на мен не ми харесва вкуса, ама предпочитам алкохол пред хапове, а с капките е скучно ;/
ем, тогава отивам за алкохол, че ако ме хване пак тва нещо, този път окончателно ще умра! ;д
Мастика и узо се пият когато те боли - 30-40 мл са достатъчни. Обикновено минава за поне 4-5 часа. Самият алкохол в толкова минимално количество също отпуска мускулите. И със сигурност е по-малко токсично от хапчетата, които ми се налага да пия в промишлени количества.
А аз днес получих анасонови капки и анасон на прах от България, когато стане на зор ще се ползват. Миришат отвратително, също като алкохола. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Здравейте!
Спешно търся един разказ "Зимна нощ", но не знам кой му е авторът.
Разказва се за един геолог, който се хвали на приятелите си за успехите си в улова и се хваща на бас, че до три часа ще донесе убита лисица.
Заедно с един от тези приятели отиват в една гора и изведнъж се появява един рогач, който по-късно бива убит от два чакала и общо-взето главният момент е това.
Не знам колко добре пресъздадох най-общото, но както казах, спешно ми трябва (до утре), а никъде не го намирам.
Ако някой се е сетил за какво говоря, моля поне да ми назове автора!
Благодаря предварително!
Разказът е "Зимна нощ" на Дончо Цонев, но го няма в интернет. Отне ми малко време да го издиря, но бях убедена, че съм го чела.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
в кварталния магазин имаше само мастика, взех си 200мл. вкусът е...бляяя, разредих я с портокалов сок. надявам се да подейства ;д
спах прекрасно. сякаш ми нямаше нищо. мисля, че подейства ( :
Извинете, ако повтарям някого, но бихте ли ми препоръчали сайт за дрехи, в който не продават боклуци като Кокетна и Ивет.бг....
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
https://www.google.bg/search?q=max+f...B0%D0%BC%D0%B0 Някой знае ли някакъв по-бюджетен вариант на този цвят? И такава трайност да има ще е перфектно ;d
Последно редактирано от sweet__potion : 11-26-2014 на 04:21
здравейте, хора.
можете ли да ми препоръчате кадърна, с добра хигиена, козметичка в Пловдив?
много ще съм благодарна.
здрасти, пак съм аз ;д
днес ходих да си търся почистващ гел и аптекарката ми даде един куп тестери, за да избера ;д
харесах си, но може ли да кажете дали съставът му бива:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). WATER (AQUA). SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE. ZINC COCETH SULFATE. POLYSORBATE 20. SODIUM COCOAMPHOACETATE. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. GREEN 5 (CI 61570). CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM SULFATE. YELLOW 5 (CI 19140). ZINC GLUCONATE.
и някой ползвал ли е термалната вода на авен ;д
хубава е термалната вода
ама не е за почистване ;о
Последно редактирано от galaxy29 : 11-25-2014 на 18:26
момичета този Beauline за след кола маска наистина ли намалява разтежа на косама?
Оххх.... чак сега виждам какво всъщност съм дала![]()
![]()
![]()
![]()
ужас, даже не знам какво съм цъкнала та ми дава тоя линк.......... Та лака е на макс фактор 110 , едно класическо червено
ако някой знае подобен нека да сподели, че имам два и единия е по-тъмен, а др. е по-светъл, а искам такъв г/д ;d
Стремя се към "тежка" визия за бала (което за мен ще рече нещо изчистено и много стилно, а не бонбонено) и ще се радвам ако ми дадете някакви идеи![]()