- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Лепнаха ми тестер от нея... Ползвам си я като пътувам някъде, ама нещо не чисти много добре грима. Очната линия си е цяло мъчение за махане и ми се размазва под очите. Имай в предвид, че аз не ползвам тирмална вода обикновено и хал хабер си нямам дали по принцип не са такива.
Хора, някакъв крем за лице за сутрин и вечер подходящ за зимата? Казвали са ми, че хидратиращите не са добри за студените месеци и се чудя какво да ползвам. Кожата ми е мазна и склонна към акне.
https://www.youtube.com/watch?v=7O0VggAwjdg
Аз ли съм единствената, която просто отказва да повярва, че това нещо е удобно, че дори мога да спя с него... а за това, че съм саката и колко грозна картинка ще стане, дори няма да споменавам.
Споко, истинска демонстрация не прави.![]()
:Д:Д лигльо
това изглежда ужастно, а тая сигурно се казва Дебила ;/
Мдам, това е ужасно. Не мисля, че е по-добро от тампоните, които за нищо на света не бих заменила с друго. :Д
Термалната вода на Avène смалява пъпкииии! Пробвайте!
А менструалната чашка ми се вижда също толкова притеснителна колкото и тампоните. Може би ме избива на хипохондрия, но след втория час започвам доста да се притеснявам.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Била усещала тампоните таз мацка. Дрънци, кой усеща тампон, ако е кадърно поставен и не е в най-последния ден от цикъла.
А аз ги открих чак на 17. Лелееееей, егати загубата.
Абе как се забравя тампон 2 дни? Това ми е непонятно. Тя не се ли къпе, тази връв не стърчи ли? :Д
Е, използвала съм. Само това използвам. И точно защото съм, знам, че няма как да го забравя там. Не го усещам, ама все като се къпя ще ми направи впечатление. оО
Течението ми не е силно и няма да протече, но все пак съм категорична, че няма как да го забравя. :Д
Е, то е ясно, че не си виси свободно, но не влиза навътре, т.е. при подмиване няма как да не я видиш/пипнеш. :/
сигурна ли си че не влиза навътре /че не може да влезе/
я си помисли
Ако не я вкараш сама, няма как да влезе, а не виждам защо да го правиш. :д
Аз да го оставя 2 дни няма как да ми се случи, при положение, че на третия час вече съм издивяла. Но съм карала няколко инфекции и предпочитам да се пазя отколкото после месец да съм на антибиотик. А памучен тампон във влажна и топла среда си е развъдник на бактерии, ако се остави за по-дълго.
Иначе Batiste си купувам от супермаркета, но е редно да се отбележи, че съм във Франция.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en