- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Ама пък въпросите му правиха смисъл за мъж.![]()
"Имаха смисъл", Нели![]()
а пък аз превръзки ползвам само, докато спя, иначе тампонки
хаха, Ина, чак сега се усещам какво в изреченията ми не звучи добре като използвам "прави смисъл" :Д
то просто не се казва така на бг :/
Не, просто съм като Анархията и говоря 10 езика и в момента уча още 5. И на всичкото отгоре се готвя за магистратурата ми по МИО след 4 години. Трудно е да не се бъркам.![]()
Между другото, аз спя с тампони. Сменям го веднъж през вечерта, когато отида да пишкам, примерно. Спя по 5-6 часа и течението ми по принцип е слабо, а вечер е никакво направо. Случва се да извадя и чист тампон. :Д
Но да, дамските превръзки са ужасни и те цапат, запарват (дори и да са памучни) и дразнят чувствителната ми и нежна кожа. :д И на всичкото отгоре си се усеща мокро, колкото и да са попивни. :Д
А каот знам, че има жени, на които им е толкова обилен, че им прокапват и се омазват целите и не могат да ползват тампони, ми става толкова съчувствено..
Вчера разбрах, че като си в цикъл и пиеш алкохол течението ти става по-силно. Не знам дали е така, всеки път пия и всеки път течението ми е силно, тр да пробвам някой път без алкохол :д
А само с превръзка не мога да спя, особено първия ден. Супер мн се въртя и дори да ми е слабо пак има шанс за зацапване. Първите два дни задължително превръзка (нормална) и тампон, иначе не става. И да, обожавам тампоните, второто най-хубаво нещо, което открих, след като започнах да правя секс :д
такам, взех си термалната вода на авен. на пръв поглед мисля, че ми успокои кожата и лееекичко омекоти. искам да похваля покупките от днес ;д. започвам с измиващия крем uriage hyseac. не се пени особено много, почиства много нежно и същевременно ефективно + има приятен аромат. след като махнах мръсотията, сложих маската на yves rocher pure system. това нещо е наистина много силно, но мисля, че не е чак толкова агресивно. миризмата е прекрасна! после термалната вода на авен, от която вече споменах първи впечатления и крема на uriage от същата серия. изключително лек, хидратиращ и успокояващ. резултатът - мноого щастлива кожа. не че сте ме питали, но аз да си се похваля ;д
Боряна, същото важи и за аспирина. Имат съдоразширяващ ефект.
хахах тампон и превръзка заедно ;/
има по-големи и дебели превръзки, от тампоните няма такива огромни, ама пак и ако се сменят често, не мисля, че би било проблем, дори при силно течение и примерно, ако спиш може да си навиеш аларма за смяна :д
поне аз така се оправям в случай на по-силно течение, ама ддзн, всеки си знае :д
и нело, бе като спиш повечко без да ставаш, с ко искаш... такъв е животът, жените сме обречени да кървим, но поне се прочистваме :{
а пък това за алкохола и апсирина не го знаех, за второто не ме интересува, ама не мога да спра алкохола :{
Последно редактирано от galaxy29 : 11-27-2014 на 15:54
Две страници с историята на тампоните и никой не се сети да напишеш как са на вкус
Предвид, че аз пия стабилно мастика първите няколко дни, че иначе не мога да се вдигна от леглото, но не съм забелязала изобщо да ми тече повече. Ама то мен ме боли 100 пъти повече отколкото ми тече.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
е то е нормално да не се отразява при всеки и винаги
бтв и на мен ми е чудно как можеш да забравиш тампон за два дена, смисъл като пишкаш се изважда, поне при мен, пробвала съм, защото на упътването пише, че при пишкане може да не се сменя, защото нали от различни места идват двете течности, ама не ми се получи на мен :Д
иначе аз съм имала някакви нехигиенични моменти, но се радвам, че нищо не ми е станало :д
и е ужасно, че и аз открих тампоните късно и че майка ми не ми ги връчи, когато ми показваше как се слага превръзка на някакви гащички ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 11-27-2014 на 16:14
и винаги ми е било смешно как на упътването пише 'винаги поставяйте само по един тампон и не забравяйте да извадите последния в края на менструалния цикъл' хахахахха
ама всъщност добре са го написали, има доста малоумни ;/
Колкото и да е голяма превръзката пак може да се премести, смисъл, тва няма значение. А слагам по две, защото ми се е случвало на втория час тампонът да протече и не е яко. И аз не го знаех това за аспирина, но по принцип не пия.
А иначе ако е нещо мн сериозно не ми трябва аларма, сама си се будя :д
Преди спах с превръзки, ама сега си спя с тампон. Слагала съм си аларма, да. По-комфортно ми е просто.
Иначе на мен ми е безумно болезнен, течението ми е леко, алкохол пия винаги. :д Сега ще видим как ще е с противозачатъчните.
Аз тампони само мини ползвам, другите абсурд да ги вкарам, хаха. :д
Последно редактирано от Naive : 11-27-2014 на 16:39