.
Отговор в тема
Страница 328 от 436 ПървиПърви ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 176 до 8 200 от общо 10898
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Трудно ще му е, хаха.
    Иначе целта на алармата не е, за да ти алармира кога ще протече, а за да те събуди да го смениш на третия час. Моя и 8 часа сигурно няма да потече, ама.. не, мерси.

Мега фен Аватара на galaxy29
    аз нямам проблем с местенето, пък и от гащичките зависи :д

а това с буденето е мн яко, аз сама никога не мога да се събудя, ако не съм се наспала, даже понякога и да съм се наспала ми трябва аларма, че да не преспя :д трябва да поработя в/у самоконтрола си ;/

иначе на мен понякога ми е болезнен, понякога не :д

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Абе как се забравя тампон 2 дни? Това ми е непонятно. Тя не се ли къпе, тази връв не стърчи ли? :Д
    Не знам тая връвчица къде е отишла, но до колкото разбрах тампонът е бил мнооого навътре, едвам го е извадила. И къпе се, гарантирам!

Hayashi, мерси все пак. Аз се чудех в БГ мога ли да го намеря?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ами тъпотията върши чудеса

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Пипи чак се сърди, че майка и не и е дала да ползва тампони на 12 години
    има тампони за девствени -.-

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Не те ли е срам на 12 да си още девствена ?

П.П.
    На тампоните за девствени им викат превръзки

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Аз като бях девствена не можех да си сложа тампон. Дори от найнай малките.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    Н-я-м-а такова нещо. Не съществува. Не знам откъде тръгна тая простотия.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Н-я-м-а такова нещо. Не съществува. Не знам откъде тръгна тая простотия.
    На най-малките на OB пишеше,че стават и за девойки ама според мен не е особено подходящо..

anonymous708973
    Guest
    Имам въпрос - коя беше съставката в балсамите за устни, която трябва да се избягва - създава слой върху устните, без да попива, съответно балсамът трябва да се нанася непрестанно, за да има ефект. Забравих коя беше. Ииии кои балсами я нямат?

Абе аз ползвах тамнони доста преди да имам сексуален живот... wtf. И изобщо не съм единствената.

Paraffin, Liquid Paraffin, Paraffinum Liquidum, Mineral Oil, Vaseline... има сигурно още имена. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Окей, какъв балсам да си взема от по-масовите (че не ми се търси дълго) стикове (!!), който ги няма? :д

Labello Protect + FPS 15! Или балсамчетата на Figs & Rouge и Burt's Bees, но не знам дали ги имате в Германия.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Хора, някакъв крем за лице за сутрин и вечер подходящ за зимата? Казвали са ми, че хидратиращите не са добри за студените месеци и се чудя какво да ползвам. Кожата ми е мазна и склонна към акне.
    ?

И за балсам, аз искам да похваля Eucerin Lip Aktiv. Не знам има ли ги, няма ли ги тези съставки, но добре се справя. Също така SVR Labial Stick.

anonymous708973
    Guest
    Кой ти е казал, че хидратиращите не са добри за студените месеци? И с каква аргументация, моля??

Супер фен Аватара на Deadlock
    Коя хубава бюти кутия се доставя до България без митнически разправии?

е не знам, не съм пробвала да си слагам тогава, не мога да кажа от опит :д
    ама принципно си има

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кой ти е казал, че хидратиращите не са добри за студените месеци? И с каква аргументация, моля??
    Това и аз съм го чувала. Защото като е студено и водата(?) замръзва и това влияе зле на кожата. Нещо такова беше

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Това и аз съм го чувала. Защото като е студено и водата(?) замръзва и това влияе зле на кожата. Нещо такова беше
    Мисля, че изобщо няма такова нещо. Всички балсами, които съм използвала досега са хидратиращи и никога не съм имала проблеми в студените месеци. Сега съм с балсама на Flexitol, който даже се води и подходящ за медицинска употреба и си е посочено, че именно хидратацията предпазва устните от студ, сухата и тн

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    ?

И за балсам, аз искам да похваля Eucerin Lip Aktiv. Не знам има ли ги, няма ли ги тези съставки, но добре се справя. Също така SVR Labial Stick.
    Това е най-добрият балсам за устни, който съм ползвала! Но не мога да го намеря никъде вече. Откъде ти е? За Eucerin говоря. :Д

Иначе това с хидратиращият крем, замръзването на водата и т.н., е някаква малоумна логика. Спомням си, че Боряна веднъж ми го беше споменала, ама тогава реших, че нещо се е объркала и не знае какво говори. Сега осъзнах, че наистина го е вярвала.
    Последно редактирано от Naive : 11-28-2014 на 14:57

anonymous708973
    Guest
    Ама какви са тия глупости? Както като замвръзва водата? В хидратиращия крем има вода, да речем, ок, кво, замръзва ми на лицето ли? Глупости. Лицето ми е с температура, по-висока от 0 градуса, как ще замръзне.
    Точно пък зимата ще карам без крем да ми опъва кожата и да се бели.

нелинда, питах те нещо в тематаза за спиралите ;/

Град
    София
    Хора, не пийте вода зимата, ще замръзнете. :/

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Това е най-добрият балсам за устни, който съм ползвала! Но не мога да го намеря никъде вече. Откъде ти е? За Eucerin говоря. :Д
    Странно, аз просто попитах в аптеката за балсам за устни. Показаха ми този и още някакъв с аромат, но не съм много-много по ароматите, а и ме привлече това, че се води медицинска козметика. Иначе, аз си го взех от аптеката на Grand Пловдив. Аптеката се казва Agrentum, ако има в твоя град може да пробваш. И все пак, аз съм си го взимала още лятото, не знам сега дали се намират.

Относно това за крема, познати са го споменавали, както и майка ми. Не, че буквално ти замръзва на лицето, де. Беше нещо от сорта, че съдържащата се вода в комбинация със студа действа неблагоприятно на кожата, което, както си го представям ми изглежда логично, но не знам. Върти ми се в главата да ползвам крем Здраве в малки количества, защото хем е по-мазен, хем е противовъзпалителен и не вярвам да ми излизат пъпки от него. Ама от друга страна се притеснявам да не лъщи, защото спрях да си слагам пудра и не искам пак да започвам.

anonymous708973
    Guest
    Аха, много е неблагоприятно. Кожата ми е свежа, със здравословен блясък, не ми се лющи, не опъва, хидратирана и мекичка е. Ужас.

Защо вместо да слушаш Сульо и Пульо не вземеш да пробваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си