- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Трудно ще му е, хаха.
Иначе целта на алармата не е, за да ти алармира кога ще протече, а за да те събуди да го смениш на третия час. Моя и 8 часа сигурно няма да потече, ама.. не, мерси.
аз нямам проблем с местенето, пък и от гащичките зависи :д
а това с буденето е мн яко, аз сама никога не мога да се събудя, ако не съм се наспала, даже понякога и да съм се наспала ми трябва аларма, че да не преспя :д трябва да поработя в/у самоконтрола си ;/
иначе на мен понякога ми е болезнен, понякога не :д
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз като бях девствена не можех да си сложа тампон. Дори от найнай малките.
Имам въпрос - коя беше съставката в балсамите за устни, която трябва да се избягва - създава слой върху устните, без да попива, съответно балсамът трябва да се нанася непрестанно, за да има ефект. Забравих коя беше. Ииии кои балсами я нямат?![]()
Абе аз ползвах тамнони доста преди да имам сексуален живот... wtf. И изобщо не съм единствената.
Paraffin, Liquid Paraffin, Paraffinum Liquidum, Mineral Oil, Vaseline... има сигурно още имена. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Окей, какъв балсам да си взема от по-масовите (че не ми се търси дълго) стикове (!!), който ги няма? :д
Labello Protect + FPS 15! Или балсамчетата на Figs & Rouge и Burt's Bees, но не знам дали ги имате в Германия.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Кой ти е казал, че хидратиращите не са добри за студените месеци? И с каква аргументация, моля??
Коя хубава бюти кутия се доставя до България без митнически разправии?
е не знам, не съм пробвала да си слагам тогава, не мога да кажа от опит :д
ама принципно си има
Мисля, че изобщо няма такова нещо. Всички балсами, които съм използвала досега са хидратиращи и никога не съм имала проблеми в студените месеци. Сега съм с балсама на Flexitol, който даже се води и подходящ за медицинска употреба и си е посочено, че именно хидратацията предпазва устните от студ, сухата и тн
Това е най-добрият балсам за устни, който съм ползвала! Но не мога да го намеря никъде вече.Откъде ти е? За Eucerin говоря. :Д
Иначе това с хидратиращият крем, замръзването на водата и т.н., е някаква малоумна логика. Спомням си, че Боряна веднъж ми го беше споменала, ама тогава реших, че нещо се е объркала и не знае какво говори. Сега осъзнах, че наистина го е вярвала.![]()
Последно редактирано от Naive : 11-28-2014 на 14:57
Ама какви са тия глупости? Както като замвръзва водата? В хидратиращия крем има вода, да речем, ок, кво, замръзва ми на лицето ли? Глупости. Лицето ми е с температура, по-висока от 0 градуса, как ще замръзне.
Точно пък зимата ще карам без крем да ми опъва кожата и да се бели.
Хора, не пийте вода зимата, ще замръзнете. :/
Странно, аз просто попитах в аптеката за балсам за устни. Показаха ми този и още някакъв с аромат, но не съм много-много по ароматите, а и ме привлече това, че се води медицинска козметика. Иначе, аз си го взех от аптеката на Grand Пловдив. Аптеката се казва Agrentum, ако има в твоя град може да пробваш. И все пак, аз съм си го взимала още лятото, не знам сега дали се намират.
Относно това за крема, познати са го споменавали, както и майка ми. Не, че буквално ти замръзва на лицето, де.Беше нещо от сорта, че съдържащата се вода в комбинация със студа действа неблагоприятно на кожата, което, както си го представям ми изглежда логично, но не знам. Върти ми се в главата да ползвам крем Здраве в малки количества, защото хем е по-мазен, хем е противовъзпалителен и не вярвам да ми излизат пъпки от него. Ама от друга страна се притеснявам да не лъщи, защото спрях да си слагам пудра и не искам пак да започвам.
![]()
Аха, много е неблагоприятно. Кожата ми е свежа, със здравословен блясък, не ми се лющи, не опъва, хидратирана и мекичка е. Ужас.
Защо вместо да слушаш Сульо и Пульо не вземеш да пробваш?