- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Пантерке , много си нападателна днес(и не само, ама ми направи впечатление)
Дишай малко и отиди да се успокоиш с чаша вино и мъж ти.
Иначе за кремчетата-аз ползвам на Нивеа -с Алое и Арган май беше , ако не се лъжа и съм доволна. Много ми се лющи Т-зоната от тъпия студ и с това кремче ми е перфектно-иначе и моята кожа е склонна към акне ,та не ми излизат пъпки от тоя крем. А за устните-Нивеа СОС , друго нещо не ми е помагало толкова. Обожавам го.
Лол, не го вярвам, просто така съм чувала и казвам каква беше логиката зад тези думи. Аз си ползвам каквото падне :Д
Calm down, bitches
на мен са ми свършили кремчетата за лице и крачка и ги замествам с лосион за цялостно тяло, докато си взема други :д
стига си сял навсякъде тея гнусни неща, даже се чудя за ко отварям -.-
^ This.
Ако бяха кученца щях да съм по-впечатлена.
А за студа и хидратацията, мажете чисто масло и нямате проблема! Обичам вечер да се омажа в авокадово масло и да се събудя с мекичка кожа сутрин.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хубава бюти кутия трудно... защото повечето са над 22$. Може би, ако разбираш немски може да си поръчаш техния Glossybox с превозвач. Британското издание също може, но май излиза по-скъпо.
Иначе Memebox пускат хубави кутии, но те са малко по-скъпи и не знам как стои въпроса с обмитяването. Във Франция не съм имала никакви проблеми, но тук закона е доста по-либерален.
Хора, в кой форум да пиша да ми намерят "Хрониките на Амбър" на английски или бг?
http://chitanka.info/serie/hronikite_na_ambyr и си ги сваляш във формат по твой избор
Оф, голяма съм тъпачка. Преди седмица си купих нови лещи. И преди 3-4 дни като съм ги махала, съм забравила да сложа разтвор на едната и днес я намерих изсъхнала. Не съм я изхвърлила още, не ми се иска, защото е нова, неносена почти, ама ако се наложи, ще я.. Та, сложих й разтвор, ще стане ли годна за носене или да купувам нови?
доколкото знам, не би трябвало да я носиш пак, пък и да искаш, тя няма да се "възстанови"
оф, кур за лещите
декември си правя очила :Д
Благодаря ти, и аз за този сайт се сетих, чела съм си вече там, но някак в Германия ми го отваря адски смешно - като незаредена напълно страница - бяла е, със сини надписи.
Нели, и аз мисля да си правя очила - само за компютър, де. Много ме изкушава идеята, щото и без това прекарвам бая време в четене, а и ми стоят мнооого добре![]()
няма, доколкото знам, sorry (
http://ebooksbeus.weebly.com/uploads...er_zelazny.pdf - това ми намери, като го написах в гугъл, трябва да се отвори и при теб
http://dox.bg/files/dw?a=a592d3aaa5
Айде от мен да мине.
Аз да питам също за балсам за устни - не мога да понасям неща с аромат, блясък и лепкави (само по-сухи или матови червила мога да понасям, дори течните са мъка), а устните ми са много сухи и напукани. Даже на едно място са и сцепени. Мед слагам като се сетя, но за навън ми трябва нещо, че студа съвсем ми разкатава фамилийката. Помощ?
Лещите се рехидратират и понякога се оправят напълно! Колкото по-скоро и сложиш разтвор, толково по-голям е шансът да се оправи. Зависи и в каква позиция е изсъхнала де... Случвало ми се е да се оправи, случвало се и да не се оправи.
tori Nivea Hydro Care, който съм сигурна, че се продава в България. Без парафин е и мисля, че няма аромат.
има го и тук, дам, но си има аромат, лекичък и неутрален, иначе на другите ти критерии отговаря напълно
и аз не понасям лепкави тип 'желе', блясъкът зависи, ако е някакъв фин и нежен става, ама има някои тежки и грозни
обаче ароматните си ги обичам, и точно ароматите ме изкушават да си взимам нови и нови :д