- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Nadqvam se nqkoi ot vas da mi pomogneimam vapros, 4ydq se dali sum bremenna . Na 10/02.2013 s priqtelq mi pravihme seks i toi ima podozreniq 4e e svar6il v men, sled tova oba4e na 13.02.2013 mi doide cikala, s prodaljitelnost 5 dena, dva dena sled kato mi svar6i cikala az napravih test i be6e otricatelen. Makar 4e mi doide sled poloviq akt se pritesnqvam, za6toto ve4e e mart mesec , 13ti otdavna mina a az o6te nqmam cikal, v4era pravih test i pak be6e otricatelen. Nqmam simptomi, leko samo me nabolqvat gardite. Dali testa e sgre6il, za6toto be6e ot levche Lady test se kazva? Blagodarq vi predvaritelno za otgovora!
Не си бременна.
Ами, може и да хване някакъв оттенък, особено в корените и там, където боята се е поизмила, но няма да ти стане буйно червена. Вземи си боя Syoss или Лореал Preference (те са по-силни) и то някакъв по-светло червен цвят - примерно 67 или 76, за да ти хване повече червено (все пак черното доста ще потъмни цвета.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
хора може ли темата на едно момиче,което скоро искаше да и се пращат дрехи и т.н. ? или профила ?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
някой ползва ли СТЪКЛЕНА ПИЛА??? купих си една, ползвах я наколко пъти и на места вече не искаше да пили, та четох да се измие с вода, стана много гладка на места, никаква работа не върши, а би трябвало да не се захабяват?
Уф, аз имах отдавна една стъклена пила, много красива беше на външен вид хахаС едни преливащи се цветове ;д Но и на мен ми се изхаби след няколко ползвания. Не знам.. Аз ли съм объркала нещо или просто тия пили са смотани? Повече не си взех..
Момиче ^^
Ми явно зависи каква е пилата. Имам една стъклена пила вече от 3 години и не е мръднала. Вече само с такава си пиля ноктите, другите ми се струват груби. Май Стар Нейлс се казваше магазина, от който си я купих..
Има разлика по принцип между стъклена и кристална. Не знам точно коя от двете имам.Мие се с вода след употреба и аз лично само си заглаждам отгоре ноктите с нея.
Не е мръднала откак я имам обаче.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък съм с една нааааай-обикновена, която от едната страна е по-груба, направо като шкурка ^^ (с нея си пиля ноктите, защото са твърди), а от другата е по-фина..
Падна ми се преди много време от 'лъки гърл' и не е мръднала, а съм си оставила ноктите на нея..
ей такава ^^
![]()
Последно редактирано от ShtrudeL : 03-19-2013 на 14:39
4XCOKИ
Ами, аз си взех ваучери от Грабо и една процедура ми е 20 лв, доплащам 10 заради един гаф (поръчахме 8, пък то можело само по 2 на човек, та ни направиха голяма услуга, като разрешиха изобщо да се ползват и 8-те). Иначе една процедура е 80-100 кинта, зависи от мястото.
Една сесия трае 5 минути. Накрайникът е с площ 4.5 кв.см срещу 1 кв. мм за лазера, където всяко косъмче се обработва поотделно и е безкрайно досадно.
ShtrudeL very nice!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ
Здравейте на всички.Имам за домашна да намеря къде е границата между тъжното и смешното в "Преди да се родя"на Ивайло Петров МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!
4XCOKИ
Абе, някой има ли идея колко струват термочашите в Старбъкс?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Супер, мерси ви много![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
http://www.referati.org/ivailo-petro...stta/12030/ref
@Щруд, щото поначало аз пуснах темата-идеята беше за всякаква помощ-от как се вари ориз, през Ивайло Петров и книгите му, през Лубутен, козметики, диети, момчета, момичета, готвене, чистене, пране и пр. ; та е попаднала на правилното място май
ShtrudeL, да ти кажа, че за рижавото ще трябва да почакаш да ти порасне косата на черното няма да хване, колкото и да го мъчиш. Аз се опитах от червено да мина на оранжево и нищо не стана. Оранжа според мен става само на русо или на небоядисвана коса. Иначе ти препоръчах по-светла боя, за да се вижда някакъв отенък иначе черното ще поеме цвета и нищо няма да личи.
П.П. Як аватар!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.