- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
До четящите момичета от фен клуба на Kindle- дайте линк към библиотеки с книги директно в моби, да не се налага да конвертирам и да си тормозя лаптопчо с 1 000 простотии.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За този ли говориш? http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...pflege_art.jpg
Ама не е вярно! Няма нищо общо с мазен балсам, един от най-сухите е! Бейбилипс, дето не са нищо особено, са по-мазни. За Nivea Classic Care да не говорим.
Тази вечер ще си направя набързо пак маската от Ив Роше и ще си наклепам с мед устните, барем помогне, че са сухи. И на мъжо ще наклепам даже![]()
За този става дума https://www.google.bg/search?q=lorea...2F%3B180%3B356
По темата за балсамите за устни, определено за зимата най-добър се оказа Nivea Hydro Care! Бях си взела един на леокрема с мед и мляко, но след 1 вата седмица, почнаха хептен да ми се изсушават устните, като го махна за 1-2 часа примерно. Явно не ми понася, и го подарих на приятелка.
^По принцип преди не гледах състава на продуктите. След като няколко пъти прочетох, че при употребата на балсами за устни, съдържащи течен парафин, се наблюдава изсушаване на устните, вместо хидратиране, погледнах състава на балсамите, които предизвикваха изсушаване и ме карат постоянно да си слагам от тях - имат течен парафин (това са всички балсами на Нивеа, които имам + лип бътърите им).
Последно редактирано от tori : 11-30-2014 на 11:45
Как издържате докато ви пораснат достатъчно косъмчетата за кола маска на триъгълника ? Една приятелка ме нави да отида и не ми е за болката, но не знам как ще ги издържам.
102, донякъде си прав, но много зависи какъв вид е балсама. Има разни в кутийки, които се нанасят с апликатор/четка и са по-хигиенични от стиковете.
Принципно и аз не приемам такива работи, но много зависи.
Wtf, балсамите имат консерванти, както и повечето козметични продукти и няма никакъв проблем да го ползва някой друг, защото микроорганизми така и няма да се развият в продукта. А и червилата и стиковете е много лесно да се стерилизират със алкохолен спрей, така правят в скъпите дрогерии. Не си сменят тестерите всеки ден, нито пък жените си купуват червила за по 100 лева без дори да ги пробват.
Това на страна аз редовно си разменям червила и балсами с близки приятелки и нищо не ми е станало.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз почти никога не съм си мазала от тестерите на устните
а тези в кутийките далеч не са по- хигичнични
добре, де, защо цените в българското Ив Роше са толкова завишени... 2-3 пъти по-високи са от френското
и промоциите са им едни никакви...
Защото българският стандарт на живот е толкова висок! По принцип вносителите в България винаги правят едни промоции...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ох, да ви се оплача, че пак съм влязла в серия да купува козметика и да искам мега много неща, а нямам много пари за тази цел и се побърквам :Д
хахах радваш ме като се отбележиш с нещо такова
аз като си взимах кремообразен руж на алверде, дето и за червило става, със салфетка минах няколко пъти тестерчето и чак тогава пробвах и червено червило на стик като си взимах, пак тъй :д
а пък с една близка приятелка не ми е проблем да си услужим с нещо подобно, просто знам, че не е болна и не е мърла, докато на сестра ми й се карам като ми ползва хахахах, ама ко да направя като е мърличка ;/
и като споменах руж, момичета, имате ли мнение за този кремообразния на буржоа
Последно редактирано от galaxy29 : 12-01-2014 на 04:23
Веднъж ползвах чуждо червило и два дни ходих като мис джуки + почервеняване и беше адски неприятно. Оттогава не двам/не взимам червило/гланц/каквото и да е за устни. За другите неща нямам проблем.