.
Отговор в тема
Страница 330 от 436 ПървиПърви ... 230280320326327328329330331332333334340380430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 226 до 8 250 от общо 10898
    Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз да питам също за балсам за устни - не мога да понасям неща с аромат, блясък и лепкави (само по-сухи или матови червила мога да понасям, дори течните са мъка), а устните ми са много сухи и напукани. Даже на едно място са и сцепени. Мед слагам като се сетя, но за навън ми трябва нещо, че студа съвсем ми разкатава фамилийката. Помощ?
    Двата които споменах са точно такива. Мазни са, но не и лепкави. И аз съм със същите претенции обикновено. Бтв, взимам си такива балсамчета за по удобно, но от опит съм стигнала до извода, че вазелина действа най-добре на устните.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Лещите се рехидратират и понякога се оправят напълно! Колкото по-скоро и сложиш разтвор, толково по-голям е шансът да се оправи. Зависи и в каква позиция е изсъхнала де... Случвало ми се е да се оправи, случвало се и да не се оправи.
    Вече изглежда доста добре лещата, ще я оставя още време да постои в разтвора преди да я пробвам. :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    До четящите момичета от фен клуба на Kindle- дайте линк към библиотеки с книги директно в моби, да не се налага да конвертирам и да си тормозя лаптопчо с 1 000 простотии.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз да питам също за балсам за устни - не мога да понасям неща с аромат, блясък и лепкави (само по-сухи или матови червила мога да понасям, дори течните са мъка), а устните ми са много сухи и напукани. Даже на едно място са и сцепени. Мед слагам като се сетя, но за навън ми трябва нещо, че студа съвсем ми разкатава фамилийката. Помощ?
    Аз за зимата ползвам балсама на Neutrogena мазен е , но не лепкав и има много лек аромат, без блясък е и от него много по - малко ми се напукват устните.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IviG Виж мнението
    Аз за зимата ползвам балсама на Neutrogena мазен е , но не лепкав и има много лек аромат, без блясък е и от него много по - малко ми се напукват устните.
    За този ли говориш? http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...pflege_art.jpg
    Ама не е вярно! Няма нищо общо с мазен балсам, един от най-сухите е! Бейбилипс, дето не са нищо особено, са по-мазни. За Nivea Classic Care да не говорим.

Тази вечер ще си направя набързо пак маската от Ив Роше и ще си наклепам с мед устните, барем помогне, че са сухи. И на мъжо ще наклепам даже

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Вече изглежда доста добре лещата, ще я оставя още време да постои в разтвора преди да я пробвам. :Д
    Тя почти винаги си изглежда добре, ама понякога като я сложиш и откриваш, че вече не виждаш с нея. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За този ли говориш? http://www.pinkmelon.de/wp-content/u...pflege_art.jpg
    Ама не е вярно! Няма нищо общо с мазен балсам, един от най-сухите е! Бейбилипс, дето не са нищо особено, са по-мазни. За Nivea Classic Care да не говорим.

Тази вечер ще си направя набързо пак маската от Ив Роше и ще си наклепам с мед устните, барем помогне, че са сухи. И на мъжо ще наклепам даже
    На Neutrogena e но не е същия, опаковката му е по - различна и определено е доста по - мазен от повечето, които съм пробвала.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    По темата за балсамите за устни, определено за зимата най-добър се оказа Nivea Hydro Care! Бях си взела един на леокрема с мед и мляко, но след 1 вата седмица, почнаха хептен да ми се изсушават устните, като го махна за 1-2 часа примерно. Явно не ми понася, и го подарих на приятелка.

Супер фен Аватара на girl91
    ^По принцип преди не гледах състава на продуктите. След като няколко пъти прочетох, че при употребата на балсами за устни, съдържащи течен парафин, се наблюдава изсушаване на устните, вместо хидратиране, погледнах състава на балсамите, които предизвикваха изсушаване и ме карат постоянно да си слагам от тях - имат течен парафин (това са всички балсами на Нивеа, които имам + лип бътърите им).

Мега фен Аватара на tori
    tori Nivea Hydro Care, който съм сигурна, че се продава в България. Без парафин е и мисля, че няма аромат.
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Двата които споменах са точно такива. Мазни са, но не и лепкави. И аз съм със същите претенции обикновено. Бтв, взимам си такива балсамчета за по удобно, но от опит съм стигнала до извода, че вазелина действа най-добре на устните.

Мерси много, точно тия двата - Нивеа и Нютроджина ми звучат най-обещаващо и ще избера един от двата.
    А и на другите, които се обадиха, пак благодаря.
    Опа, Мая беше писала за Юсерин и SVR Labial Stick. :д Все пак мерси, де.
    Последно редактирано от tori : 11-30-2014 на 11:45

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Как издържате докато ви пораснат достатъчно косъмчетата за кола маска на триъгълника ? Една приятелка ме нави да отида и не ми е за болката, но не знам как ще ги издържам.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    По темата за балсамите за устни,. Явно не ми понася, и го подарих на приятелка.
    слагала си си го на устните и приятелка ще го довърши ?
    явно ти е истинска приятелка, честито

Мега фен Аватара на tori
    102, донякъде си прав, но много зависи какъв вид е балсама. Има разни в кутийки, които се нанасят с апликатор/четка и са по-хигиенични от стиковете.

Мега фен Аватара на 102
    аз не бих квото ще да е

Мега фен Аватара на tori
    Принципно и аз не приемам такива работи, но много зависи.

Wtf, балсамите имат консерванти, както и повечето козметични продукти и няма никакъв проблем да го ползва някой друг, защото микроорганизми така и няма да се развият в продукта. А и червилата и стиковете е много лесно да се стерилизират със алкохолен спрей, така правят в скъпите дрогерии. Не си сменят тестерите всеки ден, нито пък жените си купуват червила за по 100 лева без дори да ги пробват.

Това на страна аз редовно си разменям червила и балсами с близки приятелки и нищо не ми е станало.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз почти никога не съм си мазала от тестерите на устните
    а тези в кутийките далеч не са по- хигичнични

anonymous708973
    Guest
    Wtf, балсамите имат консерванти, както и повечето козметични продукти и няма никакъв проблем да го ползва някой друг, защото микроорганизми така и няма да се развият в продукта. А и червилата и стиковете е много лесно да се стерилизират със алкохолен спрей, така правят в скъпите дрогерии. Не си сменят тестерите всеки ден, нито пък жените си купуват червила за по 100 лева без дори да ги пробват.

Това на страна аз редовно си разменям червила и балсами с близки приятелки и нищо не ми е станало.
    Абе, не съм убедена, че да си бъркам в кутийката с балсам с неизмити ръце, е особено добра идея.

Ама стикът лесно се оправя, отрязвам му с добре наточен нож връхчето и готово - като нов е. :д

Град
    София
    добре, де, защо цените в българското Ив Роше са толкова завишени... 2-3 пъти по-високи са от френското
    и промоциите са им едни никакви...

Защото българският стандарт на живот е толкова висок! По принцип вносителите в България винаги правят едни промоции...

Мега фен Аватара на galaxy29
    'щото ще ги ограбя и ще им го начукам в касата

Град
    София
    ох, да ви се оплача, че пак съм влязла в серия да купува козметика и да искам мега много неща, а нямам много пари за тази цел и се побърквам :Д

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама стикът лесно се оправя, отрязвам му с добре наточен нож връхчето и готово - като нов е. :д
    хахах радваш ме като се отбележиш с нещо такова
    аз като си взимах кремообразен руж на алверде, дето и за червило става, със салфетка минах няколко пъти тестерчето и чак тогава пробвах и червено червило на стик като си взимах, пак тъй :д
    а пък с една близка приятелка не ми е проблем да си услужим с нещо подобно, просто знам, че не е болна и не е мърла, докато на сестра ми й се карам като ми ползва хахахах, ама ко да направя като е мърличка ;/

и като споменах руж, момичета, имате ли мнение за този кремообразния на буржоа
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-01-2014 на 04:23

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Веднъж ползвах чуждо червило и два дни ходих като мис джуки + почервеняване и беше адски неприятно. Оттогава не двам/не взимам червило/гланц/каквото и да е за устни. За другите неща нямам проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си