.
Отговор в тема
Страница 332 от 436 ПървиПърви ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 276 до 8 300 от общо 10898
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    мне, сигурна съм, че има и душ-гелове и спрейчета по козметичните
    на Нивеа? Аз само шампоани съм виждала :\ окей, все тая, мерси все пак ^^

Ivaaaaa, по-скоро се откажи от опушения грим, червилото няма да е проблем ;3

Супер фен Аватара на girl91
    На Нивеа в травъл размери съм виждала шампоанчета, душ-гелове, също и афтършейв и спрей.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    такам, имам въпросчета. ще ходя на коледно парти, официалничко е, ала-бала, но съм решила да не изневерявам на стила си и ще отида с черна кожена рокля и кубинки. няам намерение да се правя на мартеница, за да съм по темата /дори не знам дали трябва да спазвам дрескод :Д/. та много ли ще дойде, ако към черния опушен грим добавя и черно или много тъмно лилаво червило? и другият ми въпрос е откъде да си взема сууупер дълготрайно и неразмазващо се такова червило. нещо, което да стои като...твоят естествен цвят и да няма блясъци и сякви такива шитни. миси
    Черно червило, което да стои като твоя естествен цвят?
    Не че нещо, ама ти газ ли си пила?

Сложи едно червено и не се излагай.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ех, що ли питам.. ))) : явно ще трябва да претърся sephora доста обстойно. не съм пила газ, представи си. щом питам, значи имам нещо наум, пак представи си. представи си също така, че имам такова червило и то е точно идеален нюанс на червеното, но за съжаление ми е подарък, който не се продава в българия и няма как да се снабдя с такъв нюанс. консистенцията му е по-..суха, знам ли и аз и не се размазва. стои естествено, но естествено не го тълкувай толкова повърхностно.

Мега фен Аватара на galaxy29
    тя нямаше предвид да стои nude, а да не стои претруфено :д
    въпреки че за мен и така не може да седи, поне черното, ей такова, с червен отенък, както тя каза е хубав обаче https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...f91744adc7.jpg
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-03-2014 на 18:54

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Каква основа за лака използвате? Кажете някоя добра основа, защото много ми се оцветяват ноктите от лака.. :X
    на Евелин 8в1, много съм доволна
    Че това на Меган си е бордо, не е черно.
    Ей това няма да се размазва, ама портфейлът ти ще се размаже.

о, и-де-ал-но изглежда! миси

Мега фен Аватара на galaxy29
    т'ва е ужастно

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Сещате ли се за малките шампоанчета, гелчета и пяни за пътуване Нивеа в Lilly? Някоя знае ли дали ги продават и в DM?
    В ДМ съм засичала Нивея рядко, основно там са на Балеа травълърите.

Ива, за черното червило и на мен ми е интересно и предната седмица съм ровила по всевъзможни места и най-накрая намерих само в парти магазин за пет кинта. Не изглеждаше като нещо, което бих доближила до устните си, така че пробвах един трик на Хаяши, който открих в стара като света тема тук. По-сух балсам за устни, отгоре черен молив и всичко е точно. Аз обаче размених нещата, защото балсама, който ми беше под ръка, беше доволно мазен.

Едит: Гледах черното червило на Сефора от серията на Кат Вон Ди - тя ми беше и вдъхновението - ама не го видях по български страници.
    Последно редактирано от tori : 12-03-2014 на 19:20

това е добра бюджетна идея, но едва ли да успея да постигна ефекта, който искам с молив /който ще е твърде сух и неестествен/ и балсам /който ще ми е мазен и недълготраен/, но ще се мацна все пак да видя какво ще се получи :Д
    миси, тори (( :
    ще разгледам, дано намеря ;д

Мега фен Аватара на tori
    То мисито си е за Хаяши, че без нейните идеи и аз нямаше да знам дали ми седи добре. :д

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    на Евелин 8в1, много съм доволна
    И аз си мислех за това, защото съм чела че помага, но пишат че съдържал формалдехид и не било много добре, а иначе ги заздравява доста..

Мега фен Аватара на 102
    момичета.. помагайте !
    появи ми се някакъв целулит и не иска да се маха

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Хм, ще питам и тук

случайно да знаете как се нарича отвора на смесителя за мивка, който може да се свърже с маркуча за чиста вода на пералнята и има ръчка за пускане :Д

anonymous708973
    Guest
    Аз съм с Microcell. Като бях в Бг, ми свърши и не можех да си го открия, затова си купих това на Ебелин 8в1. Пет пари не струва в сравнение с Microcell-a, ама то и затова тази магия в бутилчица е около 10 пъти по-скъпа.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    момичета.. помагайте !
    появи ми се някакъв целулит и не иска да се маха
    Спокойно, миличка! Направи си отвара от тиква и домати + котешки мустак и се мажи по 3 пъти на ден, гарантирам, че ще помогне! Успех! :*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    И ся го гледаш как гони котката да й скубе мустаците :д

Такааам, въпросът ми е към мацките с прави коси, които трудно задържат къдрици.
    Как си задържате къдриците? Лакът за коса е ясен, но ме интересуват повече продукти от типа на кремове, които се слагат преди това?
    За момента се къдря с маша и въпреки че съм й хванала спатиите и къдриците ми харесват, най-голямата ми мечта е такъв ефект: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...c36ab8d794311c

С рошаво кокче го постигам, но косата ми на третата минута е безформено рошава и права.
    Дали да не пробвам с огромни ролки?

Поръчах си от ибей ей такива джвъчки - http://i.ebayimg.com/t/Hot-New-Good-Popular-18PCS-Magic-Leverag-Circle-Hair-Styling-Roller-Curler-/00/s/NzAwWDcwMA==/z/vuwAAOxywh1TCudF/$_12.JPG

Хитринка, която съм забелязала е, че косата ми се къдри далеч по-лесно и държи повече, когато е на втори-трети ден, в никакъв случай прясно измита. Също така смятам, че ако я направя с тия неща или с ролките, когато е на 70% суха и остана 4-5 часа с тях, също ще е получи.

Та, главният въпрос е към продукт, не към метод! Благодаря!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-04-2014 на 12:21

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Абе, някоя поливала ли си е косата с вода от сварена коприва? -.-
    АЗ поливала съм я около 5-6 пъти (1 път в седмицата) и мисля, че не от внушение косата ми беше по- хубава, като под това разбирам, малко по- лъскава и май не се омазняваше толкова бързо.
    Спрях защото не ми понасяше много миризмата

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Поръчах си от ибей ей такива джвъчки - http://i.ebayimg.com/t/Hot-New-Good-Popular-18PCS-Magic-Leverag-Circle-Hair-Styling-Roller-Curler-/00/s/NzAwWDcwMA==/z/vuwAAOxywh1TCudF/$_12.JPG
    Не мога да ти помогна за продукт, тъй като и аз не съм открила такъв все още, но от опит ще ти кажа, че тези джвъчки са пълна тъпотия :д Имам такива и ефектът е нулев.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    И аз си мислех за това, защото съм чела че помага, но пишат че съдържал формалдехид и не било много добре, а иначе ги заздравява доста..
    Ами, аз не толкова за заздравяване, но това е единствената основа, която ми задържа лака по цяла седмица, иначе ми се лющи на 2я ден.
    Възможно е, аз избягвам да се взирам прекалено в състава, иначе трябва да живея в изолатор и да карам на фотосинтеза.

Тя, моята бая държи къдрици, защото е много мекичка, но аз като се къдря с маша, не развивам кичура, а го закрепвам с фиба и така цялата, оставям да се изстине и после пускам малко студена струя на сешоара, ама не знам за продукти. Това на картинката според мен не е правено нито с ролки, нито с маша, седи като намачкано.
    Последно редактирано от therichbitch : 12-04-2014 на 18:20

Мега фен Аватара на Dagichka
    http://organic-bg.com/%D0%94%D0%B5%D...BC%D0%BB--p318 дали си струва парите? :д

anonymous708973
    Guest
    Еwok, няма как да не се получат, въпросът е само дали ще приличам на овца :д

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Тя, моята бая държи къдрици, защото е много мекичка, но аз като се къдря с маша, не развивам кичура, а го закрепвам с фиба и така цялата, оставям да се изстине и после пускам малко студена струя на сешоара, ама не знам за продукти. Това на картинката според мен не е правено нито с ролки, нито с маша, седи като намачкано.
    При моята методика на къдрене няма как да ги закрепям, аз се къдря много грешно :д
    В тая връзка - откъде да си купя ръкавица, която да пази от горещо? Няма да използвам кухненски, казвам предварително

Снимка на къдраво с маша имаш ли?

Мега фен Аватара на pandabear
    някой ползвал ли е тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LUME-24-CF6430 ?
    какво мислите? ако ми препоръчате някаква подобна също става :}} мерси предварително.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И ся го гледаш как гони котката да й скубе мустаците :д

Такааам, въпросът ми е към мацките с прави коси, които трудно задържат къдрици.
    Как си задържате къдриците? Лакът за коса е ясен, но ме интересуват повече продукти от типа на кремове, които се слагат преди това?
    За момента се къдря с маша и въпреки че съм й хванала спатиите и къдриците ми харесват, най-голямата ми мечта е такъв ефект: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...c36ab8d794311c

С рошаво кокче го постигам, но косата ми на третата минута е безформено рошава и права.
    Дали да не пробвам с огромни ролки?

Хитринка, която съм забелязала е, че косата ми се къдри далеч по-лесно и държи повече, когато е на втори-трети ден, в никакъв случай прясно измита. Също така смятам, че ако я направя с тия неща или с ролките, когато е на 70% суха и остана 4-5 часа с тях, също ще е получи.

Та, главният въпрос е към продукт, не към метод! Благодаря!
    Направо искам да ти подаря моята коса!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Спокойно, миличка! Направи си отвара от тиква и домати + котешки мустак и се мажи по 3 пъти на ден, гарантирам, че ще помогне! Успех! :*
    мерси скъпа
    но има ли някакъв вариант да сменя доматите с лимони защото мама смята че доматите и без това са много скъпи камоли да се ползват с цел различна от ядене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си