.
Отговор в тема
Страница 333 от 436 ПървиПърви ... 233283323329330331332333334335336337343383433 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 301 до 8 325 от общо 10898
    Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не че нещо, ама ти газ ли си пила?
    Не й говори така ве

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    някой ползвал ли е тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LUME-24-CF6430 ?
    какво мислите? ако ми препоръчате някаква подобна също става :}} мерси предварително.
    Брех, те и уред измислили, с който да се правим на табуретки в главата... Вече и от тупиране няма нужда.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    някой ползвал ли е тази http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LUME-24-CF6430 ?
    какво мислите? ако ми препоръчате някаква подобна също става :}} мерси предварително.
    Ох, ужас, засичах ги тия промоции като бяха по моловете и всички промоутърки ходиха с квадратни главици. Страшна работа. Наистина изглежда много зле, въпреки че идеята става

Момичета, все хвалите тук мицеларната вода, та реших и аз да пробвам. Някой беше споменал Микса, май облата бутилка. Но днес видях и някаква мицеларна вода на Жая. Аз лично съм много доволна от продуктите на Жая, каквото съм имала, харесало ми е. Та исках да питам дали си струва тяхната вода или да си взема Микса?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на pandabear
    Брех, те и уред измислили, с който да се правим на табуретки в главата... Вече и от тупиране няма нужда.
    аз лично никога през живота си не съм ползвала нито преса, нито маша, нито съм се тупирала или там както се нарича. затова и не знам какво да търся уж се спрях на тази, защото четох, че ставала за къдрене, за изправяне и за обем.

anonymous708973
    Guest
    Не знам, аз съм саката и с преса не мога да се къдря. Къдря се с маша, изправям се с преса, за обем се тупирам и използвам сух шампоан :д

Не знам, аз съм саката и с преса не мога да се къдря. Къдря се с маша, изправям се с преса, за обем се тупирам и използвам сух шампоан :д
    А мога ли да попитам с каква маша? Искам да си купя, но тъй като до сега не съм ползвала и ми е малко чудно каква да я търся

anonymous708973
    Guest
    Rowenta CF6510 - Много е джиджана с това бутонче, дето върти машата, ама практически - ако човек се къдри по правилния начин, аз се къдря по безумно увреждащ косата начин - няма как да ти е полезно. Или аз съм индианец и не виждам как с въртене на пресата ще си навия косата около нея.

Rowenta CF6510 - Много е джиджана с това бутонче, дето върти машата, ама практически - ако човек се къдри по правилния начин, аз се къдря по безумно увреждащ косата начин - няма как да ти е полезно. Или аз съм индианец и не виждам как с въртене на пресата ще си навия косата около нея.
    А спокойно и аз съм индианец В момента дори се мъча за разбера какви точно са разликите между конусовидните и обикновените маши (и съответно кои са по-добрия вариант)

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Фризьорката ми ми каза, че има някакви балсами без отмиване, които са си като обикновен балсам на вид. С него съм можела да си оформям къдриците вместо с пяна. Някой има ли идея какво точно представляват тези прекраснотии, защото аз се сещам само за балсам без отмиване, който е в течна форма. И какво е мнението на някой, който го е ползвал с такава цел (за оформяне)?

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Момичета, все хвалите тук мицеларната вода, та реших и аз да пробвам. Някой беше споменал Микса, май облата бутилка. Но днес видях и някаква мицеларна вода на Жая. Аз лично съм много доволна от продуктите на Жая, каквото съм имала, харесало ми е. Та исках да питам дали си струва тяхната вода или да си взема Микса?
    Аз имах тази в синято шише, отвратителна е. Още не съм изплозвала пустите му 250 мл година и половина по-късно след като си я купих. Първият ми супер разочароващ продукт на Ziaja.

Някакви изпитани маски и домашни мазила против тъмни кръгове? По принцип нямам такива гадории, но изпитния период взе да ми се отразява и там. Знам за трика с лъжицата, но той е краткотраен и реално не помага особено много.
    Последно редактирано от Hayashi : 12-05-2014 на 18:39
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    http://organic-bg.com/%D0%94%D0%B5%D...BC%D0%BB--p318 дали си струва парите? :д
    отговорете на гичито

Мега фен Аватара на 102
    щом е био - не

Супер фен Аватара на Cloud9
    Имате ли мнение за този руж http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...blush-080.html ? Дълготраен ли е ? Можете ли да препоръчате подобен до 10 лв?

Голям фен Аватара на Lourenço
    Аз имам светлия и много ми харесва. Дълготраен е ако имаш добра основа, обаче ти трябва малко по-твърда четка за да нанесеш достатъчно.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Какво е ОМБРЕ по дяволите (нещо женско е с коса свързано)

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia

Уж е за бързи отговори аааааааааа аз чакам, чакам вече час и свиря тоз сигнал, биииииииииип

Мега фен Аватара на tori
    Показаха ти снимка нагоре. Омбре е преливане (обикновено) на естествения ти цвят към (обикновено) по-светъл. В България омбре означава да си намацаш косата от половината надолу със руса боя, която къде хваща, къде не върху предните къни, бои и степчета. Обиколи гимназиите и ще се нагледаш.

да дааа виж че го е написала 1 секунда преди мен. Значи да обобщим- отиваш при фризьора и му казваш, ами едно омбре ще може ли? Ами в такъв случай дано не е испанка

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Имате ли мнение за този руж http://www.catrice.eu/bg/produkti/li...blush-080.html ? Дълготраен ли е ? Можете ли да препоръчате подобен до 10 лв?
    Блогърките много хвалят едноцветните на Катрис.

А това омбре е разкоооошно!

Да готино е всъщност, то май и аз на мойта снимка съм с омбре ама не се вижда много

Мега фен Аватара на 102
    АХАХАХАХАХАХАХ ДА БАТЕ ОМБРЕЛАС

Аз съм с омбре с екстеншъни- тип топ ултра модерен убавец

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    se1 si e opyrlila kosata
    ew

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си