.
Отговор в тема
Страница 334 от 436 ПървиПърви ... 234284324330331332333334335336337338344384434 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 326 до 8 350 от общо 10898
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    По повод на омбрéто, напишете в youtube balayage и ще се нарадвате на няколко техники, с които не изглежда като dip-нато

Отне ми доста време да зацепя, че balayage всъщност не се отнася за микроскопска техника в случая и си признавам, че съм много трясната в главата напоследък.
    На мен продължават да не ми харесват омбретата преляти към русо, независимо колко добре са направени.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest

Хора, на това как му е съставът?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ми не четеш ли....на английски е даже си го снимала :Д

anonymous708973
    Guest
    E, аз и учебник по ядрена физика мога да прочета, това не означава, че го разбирам

Шампон или душ гел е това? Със сигурност е нещо измивно нали? xD На мен изглежда чудесно.

anonymous708973
    Guest
    Измивен гел за лице, по спомени е между 12 и 15 евро, та исках да знам дали да ги "инвестирам", че много искам продукт, който се пени.

Хора, днес ходих в Лили за мицеларна вода, която препоръчахте тук - тази на Микса. Разбрах, че "готината" е в обла бутилка, но бяха две. Една със сини букви на етикета и една с червени. Едната май беше с пантенол, а другата с глицерин. Коя да си взема? (Имам нормална към суха кожа.)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

някой може ли да ми каже нещо за този момо серум за къдрава коса

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Хора, днес ходих в Лили за мицеларна вода, която препоръчахте тук - тази на Микса. Разбрах, че "готината" е в обла бутилка, но бяха две. Една със сини букви на етикета и една с червени. Едната май беше с пантенол, а другата с глицерин. Коя да си взема? (Имам нормална към суха кожа.)
    Имах ги и двете, сега съм с розовата. Синята е без аромати, а розовата мирише на виолетки (според мен). Разлика в действието нямат.

Мега фен Аватара на galaxy29
    мммм досмучаха ми се виолетки

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    мммм досмучаха ми се виолетки
    http://prikachi.com/images.php?images/1/7773001s.jpg

Мега фен Аватара на galaxy29
    да и такива ;/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Вземи си с глицерин и си купи също крема на Микса, който е с 6-8% съдържание на глицерин, невероятен е за суха кожа през зимата.

Bilionera
    Guest
    Искам да питам и аз за състава на един коректр, който миналия ден пробвах и беше чуден http://www.makeupalley.com/product/s...ine/Concealers
    Мен ме притеснява малко магнезиевия сулфат, силицата и алуминиевия сулфат. А как е според вас?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вземи си с глицерин и си купи също крема на Микса, който е с 6-8% съдържание на глицерин, невероятен е за суха кожа през зимата.
    Мерси, Ина! Тия дни ще се обзаведа с тях и ще дам мнение.

Цитирай Първоначално написано от Bilionera Виж мнението
    Искам да питам и аз за състава на един коректр, който миналия ден пробвах и беше чуден http://www.makeupalley.com/product/s...ine/Concealers
    Мен ме притеснява малко магнезиевия сулфат, силицата и алуминиевия сулфат. А как е според вас?
    Магнезиевият сулфат е напълно безопасен минерал. Силиката е толкова назад, че най-вероятно няма никакви последствия, а и тя е нетоксична в далеч по-големи концентрации. Алуминиевият хидроксид и алуминиевият оксид (alumina) лично аз бих предпочела да ги избягвам, защото при натрупване са потенциално невротоксични, има съмнения, че са свързани и с увеличаването на риска от Алцхаймер и рак на гърдата.

anonymous708973
    Guest
    Е, да, ама в дезодорантите има мега много алуминий, как да го избегнем?

Наде, аз водата не съм я пробвала, просто ми се струва добре, че е с глицерин, така още повече ще се подсили действието. А кремът е ето този - http://2.bp.blogspot.com/-4MqkdUWGV_...0/P1090044.JPG
    ПРЕКРАСЕН е, взимам си го веднага втори път, а цената му също е доста ниска. Двойно повече пари бих дала за него. В момента съм с 24-часовия на Ив Роше, не ми е достатъчно хидратиращ определено, даже на Авен Оптимале-то беше по-добра идея.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Получих ужасен обрив, дори са няколко на различни места по тялото. Имам подозрение, че е от душ гела, защото и приятелят ми получи същите след употребата на същият този душ гел. Много ме сърби, някакви идеи какво да го правя? Пръскам с термална вода, успокоява, но не минава.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Получих ужасен обрив, дори са няколко на различни места по тялото. Имам подозрение, че е от душ гела, защото и приятелят ми получи същите след употребата на същият този душ гел. Много ме сърби, някакви идеи какво да го правя? Пръскам с термална вода, успокоява, но не минава.
    Нещо с алое. Ама ако не мине до няколко дни, иди на лекар. Може да трябва по-сериозно лечение.

Ина, мерси!
    Последно редактирано от marilyn : 12-11-2014 на 15:51

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Имах ги и двете, сега съм с розовата. Синята е без аромати, а розовата мирише на виолетки (според мен). Разлика в действието нямат.
    А можеш ли да ги сравниш с биодерма себиум например, Хаяши? Трябва ми мицеларна в резерв за отпуските, за да не влача на всичкото отгоре и нея...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Някоя наясно ли е как вървят цените на парфюмите в Зара? Горе-долу?

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз пък имам един страничен въпрос

една съседка на етажа си взе куче преди година - йоркширски териер, мъжко. обаче в последния месец не знам какво му става, но постоянно се блъска във вратата или се опитва да стигне дръжката.. не знам, но се чува бая силен звук от блъскане. всички съседи го забелязахме тва, казахме на стопанката, но това продължава.. то стои самичко доста дълго, може и затова да е, но нормално ли е? няма ли да си навреди така, като например нещо да си удари сериозно?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    Някоя наясно ли е как вървят цените на парфюмите в Зара? Горе-долу?
    25-30 някъде там бяха последно като гледах

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Момичета, от къде мога да си купя продукти на Zoeva?
    И ми се иска някакъв сет четки за очи за начинаещи.. Ако може да препоръчате нещо
    Последно редактирано от zlatit0o : 12-14-2014 на 12:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си