.
Отговор в тема
Страница 336 от 436 ПървиПърви ... 236286326332333334335336337338339340346386 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 376 до 8 400 от общо 10898
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Ъъъ, по принцип да. Няма определен срок след който да не може да се ползва крем за лице.
    Е, не де. :д Тригодишен крем за лице аз не бих ползвала :д
    Ооо, аз гледах в iherb, исках Елф, обаче първо някои от продуктите ги няма, второ самият сайт е меганеориентиран и сърч функцията е мазало, изкарва де що види освен това, което аз искам :д

Я да ви питам , понеже от време на време ми се появява някоя и друга упорита пъпка на лицето , пробвала съм с какво ли не , но нищо не помага. Установи , че тя сама си изчезва за няколко седмици , обаче искам да се махат по-бързо и четох в доста форуми , че силициловият спирт бая помага. Вие на какво мнение сте ? Някоя пробвала ли го е с такова предназначение ?

Голям фен Аватара на Lourenço
    Един въпрос извън тема козметика: Как се казва "сач" на английски? Търсих "clay pan", но намирам само подобия на гювеч.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Един въпрос извън тема козметика: Как се казва "сач" на английски?
    such..

Цитирай Първоначално написано от Stellichka Виж мнението
    Я да ви питам , понеже от време на време ми се появява някоя и друга упорита пъпка на лицето , пробвала съм с какво ли не , но нищо не помага. Установи , че тя сама си изчезва за няколко седмици , обаче искам да се махат по-бързо и четох в доста форуми , че силициловият спирт бая помага. Вие на какво мнение сте ? Някоя пробвала ли го е с такова предназначение ?
    Пробвай с термална вода. Спиртът на мен безумно много ми изсушава кожата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не, не, не! в тази водичка са най-лошо вложените ми двадесет кинта. абсолютно никаква работа не върши и предполагам, че нещо в нея ме изпъпчи така.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Stellichka Виж мнението
    Акне аут лосион.

Супер фен Аватара на Deadlock
    ^ да, наистина помага.

Преди време ви бях питала за проблема си с акнето. Препоръчахте акне аут и той подобри значително положението за няколко седмици. Стигнах с него до едно прилично ниво, след което обаче няма мърдане. Спрях да го мажа (след около 2 месеца употреба), защото към момента само изсушава, но не бори пъпките. Ефектът се задържа - лицето ми си стои доста по-чисто, но не се излекува напълно. Идеи какво да ползвам? Пъпките излизат в долната част на бузите и по слепоочията, дребнички са. Освен това са ми останали и белези, за които също бих искала да взема мерки.

Относно другите ми грижи за лицето, като цяло експериментирам с разни продукти и засега изводът ми е, че чистите масла и домашните маски превъзхождат козметиката. Какво е вашето мнение за поддръжката на кожата с изцяло домашни бъркочи и масла? :Р

За белезите AHA и BHA киселини помагат много. В България нямам спомени да съм виждала такива продукти, но може и да съм зле информирана в случая.
    За самото лечение съм чела страхотни отзиви за tretonoin, но мисля, че той е с рецепта, а така или иначе е най-добре да се видиш с дерматолог, за да се реши дозата.

Ива от термалната вода е много малко вероятно да си се изпъпчила. Все пак е само вода с по-високо съдържание на някои йони.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Относно другите ми грижи за лицето, като цяло експериментирам с разни продукти и засега изводът ми е, че чистите масла и домашните маски превъзхождат козметиката. Какво е вашето мнение за поддръжката на кожата с изцяло домашни бъркочи и масла? :Р
    ми хубаво е да ползваш такива, ама чак пък ИЗЦЯЛО домашни ;д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За самото лечение съм чела страхотни отзиви за tretonoin, но мисля, че той е с рецепта, а така или иначе е най-добре да се видиш с дерматолог, за да се реши дозата.
    С тератогенен ефект е, контрацепцията по време на прием трябва да е повече от стриктна. Освен това е и токсичен за черния дроб и е наистина крайна мярка при тежки форми на акне, неповлияващи се от друга терапия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Deadlock
    Hayashi, ще проверя тези киселини и къде се задържат. Няма да посетя дерматолог на този етап, защото тук не искат да ми дадат направление (на частно е безумно скъпо), а в моя град в Бг няма адекватни дерматолози. Мога, разбира се, да отида в друг град, но проблемът не ми е толкова важен, че да му отделя време от престоя си вкъщи. Искам да пробвам още самолечение.

galaxy, не ми се вижда непостижимо, ако става дума само за лицето

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Препоръчайте ми нещо с траен ефект против пърхот на мъжка глава

Мега фен Аватара на Dagichka
    http://organichealth.co/how-to-remov...ncient-recipe/ хм, стори ми се интересно, някоя пробвала ли е? :д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Мм понеже косата ми е доста изтощена в краищата и силно се нуждая от кристали или нещо подобно, но си нямам и понятие от подобни неща, бихте ли ми препоръчали нещо?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Мм понеже косата ми е доста изтощена в краищата и силно се нуждая от кристали или нещо подобно, но си нямам и понятие от подобни неща, бихте ли ми препоръчали нещо?
    yves rocher и връхчетата, ако не си си взела ;д

детлок, не че е непостижимо, просто не ме кефи ;д
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-17-2014 на 21:10

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението

Може ли снимка на продукта? Благодаря.

http://www.ivis.bg/yves-rocher-botan...а-p8820.html ето това
    може да се нанася на влажна коса, след къпане, както и на суха за оформяне на косата, но във втория случай съъъвсем по мъничко, също така може и като маска и балсам преди къпане (на шишенцето си пише, ама гледам, че тук не е отбелязано), много е подхранващо и мирише божествено
    и е супер икономично, на мен ми е от няколко месеца, половин год някъде, а го ползвам постоянно, даже и сестра ми го ползва
    аз си го ползвам и като съм имала такава нужда и просто като превенция
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-18-2014 на 13:51

оф, дадох и отзив, ама ми изчезна, който се инт да даде на отг с цитат и ще види ;д

Ооо, хубаво ли е това нещо на Yves Rocher и как го ползваш? Трябва ми нов продукт, който да слагам докато се изправям и затова искам да е нещо, което не сплесква.

Hayashi, може ли да те попитам дали имаш някакви впечатления от Good Afternoon Peach Green Tea BB Cream на Skinfood?

Ооо, хубаво ли е това нещо на Yves Rocher и как го ползваш? Трябва ми нов продукт, който да слагам докато се изправям и затова искам да е нещо, което не сплесква.
    видя ли ми другата част от поста? :д там съм казала
    обаче да допълня, че и след измиване на косата, ако се ползва, трябва по мъничко, 'щото съм се увличала с повече и се е налагало да си мия косата отново :д а ако е на суха коса за оформяне преди или след преса или нещо такоз или просто за оформяне, трябва буквално по една капчицал
    и е подходящо за изтощена, суха и нормална коса, както за възстановяване, така и за подхранваща превенция

http://eks-bg.com/cosmetiks-produkts...tal-elixir-79/ и това препоръчвам
    ползва се само на измита влажна коса и на суха при оформяне, отново по капчица
    и също е с толкова хубав ефект, икономично и с божествен аромат
    аз досега все тестерчета от фризьорката за по 4 лв съм си взимала, голяма опаковка е към 40 лв, ама и в нея бих инвестирала, защото наистина си заслужава

редувам ги с това на yves rocher

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението

Благодаря ти.

Да те питам от ivis.bg поръчвала ли си нещо или е по-добре да си мина през магазина и да си го взема от там?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    само се цапотите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си