.
Отговор в тема
Страница 341 от 436 ПървиПърви ... 241291331337338339340341342343344345351391 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 501 до 8 525 от общо 10898
    Мега фен Аватара на FunkyPie
    Golden rose спряха ли си наистина кафявата и цветните спирали? Зелената им беше много хубав цвят и не се виждаше само като си на слънце, а кафявата беше единствената, която съм намирала да седи естествено на русата ми коса, защото не беше толкова тъмна.. ;/

Момичета каква четка за коса трябва да си взема, че да се окаже хубава, т.е. какво трябва да гледам и на каква цена горе доло трябва да е? Защото каквато и да си взема и все се указва няква гадна, която ми скуби много косата и косата ми стърчи като несресана. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хаяши, Мерилин, направо ме хвърлихте в оркестъра. o.O Ползвам си очните линии по една година, докато се разсъхнат и спрат да пускат. Запечатани ли ги купувате? Да не би да са отваряни в магазина?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    KaRamella, много, много мерси!
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хаяши, Мерилин, направо ме хвърлихте в оркестъра. o.O Ползвам си очните линии по една година, докато се разсъхнат и спрат да пускат. Запечатани ли ги купувате? Да не би да са отваряни в магазина?
    Два пъти купих конкретната, не вярвам да е била ползвана, отваряна. Отначало си е течна, приятна, но не пигментирана особено и не стои хубаво. После пък съвсем изсъхва и не става.

Някоя от вас ползвала ли е мултифункционалното олио на Nuxe? Не съм фен на мултифункционалните неща, ама все пак да попитам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стикерът беше ли си на мястото? Едно такова прозрачно фолио, лепнато отчасти върху капачката, отчасти върху самата писалка? Мога да снимам, ако искаш, но моето фолио се поизмърси.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Сещам се. Беше си, иначе не купувам.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Искам да попитам трениращите тук или поне запознатите.
    Понеже тренирам сутрин (8-10h) кога е добре да закусвам преди или след тренировката? :/

Мега фен Аватара на skatew
    бих ти препоръчал около час преди тренировката и то не много. след тренировката можеш пак да хапнеш нещо малко
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    На ГР съм имала някаква такава май http://static.traderscity.com/board/...Eyeliner-1.jpg

Помня, че беше с четка. С писец май не съм пробвала. Ти каква ползваш? Аз ГР ги подценявам много честно казано, вече и лаковете им не ползвам като цяло не знам имат ли нещо хубаво? Склонна съм да ти се доверя, щото много разбираш, ако кажеш, че става, ще я пробвам!
    Ползвам лакова предимно на ГР, спиралата в последната година и половина пак ми беше само тяхна, сега смених с новата на Есенс, ама не съм очарована. Очната линия ползвам с четка, брилятна е.
    Тези с писец просто няма начин да са толкова пигментирани, независимо дали е ГР, Есенс или друго. На Кико е прекрасна, адски издръжлива, но пак не е наситено черно просто. Когато нанеса отгоре от очна линия с четка, разликата в цвета се вижда от самолет.
    И върху сенки не може да се ползва, така си унищожих една на Есенс за няма и 2 месеца.

Здравейте момичета,да нахалствам и тук, някой може ли да ми препоръча хубава козметика, по възможност среден ценови клас, за изрусена коса ? Ще ми се да я подхраня с нещо,а и надолу самият косъм да не стои твърд и сух. Поразгледах в интернет и четох за един шампоан за руса коса на Yves Rocher, уж с екстракт от лайка, но мненията за него са доста противоречиви.

Истински ли са нещата във Fashion Days?Много си харесах една чанта оттам, но ако не е истински не мисля, че цената си заслужава.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от today_was_a_charytale Виж мнението
    Истински ли са нещата във Fashion Days?Много си харесах една чанта оттам, но ако не е истински не мисля, че цената си заслужава.
    Да,оригинали са. От любопитство....каква е ?

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Искам да попитам трениращите тук или поне запознатите.
    Понеже тренирам сутрин (8-10h) кога е добре да закусвам преди или след тренировката? :/
    Кардио можеш и на гладно да правиш. После трябва да мине малко време и тогава да ядеш. Иначе поне два часа след хранене.

Ина, ще пробвам тия ГР поне са евтини, няма да ме е яд, ако не става.

@007, сещам се за http://www.zlatnaribka.com/aphogee/k...-minute-237-ml или http://www.zlatnaribka.com/napura-c-...eratina-200-ml
    Принципно протеиновите продукти са възстановяващи, отразяват се добре. Сякаш "поправят" увредената коса. Ако косата ти има нужда от подхранване и възстановяване, няма да направят косъма сух и твърд. И за да има ефект, трябва да ползваш и протеинов шампоан.

Мерси.Да попитам, за да съм по-сигурна.Чантата е златист клъч с панделка, не мога да намеря снимки.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ползвам лакова предимно на ГР, спиралата в последната година и половина пак ми беше само тяхна, сега смених с новата на Есенс, ама не съм очарована. Очната линия ползвам с четка, брилятна е.
    Тези с писец просто няма начин да са толкова пигментирани, независимо дали е ГР, Есенс или друго. На Кико е прекрасна, адски издръжлива, но пак не е наситено черно просто. Когато нанеса отгоре от очна линия с четка, разликата в цвета се вижда от самолет.
    И върху сенки не може да се ползва, така си унищожих една на Есенс за няма и 2 месеца.
    Под писец маркер ли имаш предвид? Защото очната линия на Golden Rose с твърдия писец е най-наситената, която съм ползвала. А и в края на деня изглежда почти като току що сложена. Това ми се е случвало иначе само с гел очните линии на Essence, които те спряха.
    Тази четчицата също е наситена, но мен самата четка ме дразни, защото не може да прави дебели линии трябва да повторя 10 пъти.

Иначе вчера си взех една сиво-черна очна линия на Sephora от намаленията и засега като пигментация и трайност съм много доволна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Мисля, че има предвид тази: http://www.goldenrose.com.tr/img/product/zoom/258.jpg
    Четката ѝ не е мека, а твърда като писец, но самата очна линия е течна (и най- наситената и хубава, която и аз съм ползвала)

marilyn, благодаря ^^

Цитирай Първоначално написано от 007_ Виж мнението
    marilyn, благодаря ^^
    Няма защо.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    От Lash princess не си доволна, нали?
    Коя спирала на ГР харесваш? Със силиконова четка ли е?

Препоръчайте ми добър лосион за тяло след душ за суха кожа . Вие от кой сте доволни ?

момичета кажете ми някой сайт за козметика освен златна рибка и ензо и StrawberryNET.com

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Мисля, че има предвид тази: http://www.goldenrose.com.tr/img/product/zoom/258.jpg
    Четката ѝ не е мека, а твърда като писец, но самата очна линия е течна (и най- наситената и хубава, която и аз съм ползвала)
    не, не, маркера визирах - от типа, който Калпазанка хвали.
    Тази с писеца си е окей, нз защо спрях да я ползвам, и върху сенки си работи, разбира се, защото можеш да си я топнеш в шишенцето.

Преси, баш от нея не съм доволна. Може и да си внушавам, ама май ми се рони под очите... Силиконови четки ненавиждам, слаби са ми. Аз имам много дълги и гъсти мигли, имам чувството, че силиконовите се огъват в тях. Пак може да пробвам, ама...последната, която пробвах, беше оная false lash effect през лято 2012 :Д какви мигли, то нямаше никаква разлика с негримирано око...

На ГР ползвах много жълтата, ама искач нещо още по-драматично. Сега съм с розовата, че забравих дали нея я хаесвах :д Ползвала съм и златната, и металическолилавата, и розовата с дантелката.

При обучение в мвр академията симеоново примерно общежитията и стола са безплатни искам дапопитам в военно училище така ли е също ?

Супер фен Аватара на pressiana
    И на мен ми се рони, аз си писах, че изобщо не ми харесва. И аз имам дълги и гъсти, точно от силиконови четки съм много доволна - примерно One by one & The Rocket на Мейбълин. Гледах, че ГР имат със силиконова, но не знам дали ми се рискува.
    На мен ми трябва хубава спирала, която да не слепва. Май ще си карам с Мейбълин. Гледах, че Л'ореал имат някаква нова So couture, но не знам дали ми се дават 25лв за спирала, и без това ползвам много рядко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си