- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Здравейте дами нова съм във форума. Имам проблем с косата си. От черна посредством обезцветяване и след това изрусяване косата ми стана на лй..о! Общо взето в корените е по светло руса надолу рижевее,че и на кичури. Първоначално исках нещо по разчупено ,защото твърде дълго бях със черна коса.Стремях се към кичури върху кестеняво ,но уви. Моиля дайте ми съвет каква боя за коса да исползвам косата ми зада стане светло кестенява или шоколадова,препоръчайте ми нещо. Объркана съм. Благодаря!
Момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Shany cosmetics ? Това ( http://www.amazon.com/SHANY-COSMETIC.../dp/B006GTKSHY ) ми грабна вниманието..
Зависи с каква боя, зависи и от състоянието на косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Как е правилно да се почиства лицето първо със мицеларна вода и после почистващ гел или обратното ?
^Ако имаш грим, първо с мицеларна, ако не, можеш само с гел за лице, мицеларната е по-скоро за грим според мен.
Mary_Jane_69, aко е за такова русо като на снимката ти, най-добре само корените, когато излязат. Примерно моите започват да си личат след 2 месеца, ама аз съм и в много по-тъмен цвят.
И аз да потвърдя за Fashion Days, вземам си неща периодично от там и са много коректни, нещата са оригинални.
Имам милиони неща от фешън дейс, всичко е прекрасно.
В момента чакам кутия за обяд, която запазва температурата на храната ;3
Последно редактирано от kotencete954 : 01-10-2015 на 11:22 Причина: правописна грешка
О, не, със сигурност не. Бях си в България допреди 3-4 дни, няма ги тия червила като цяло в Бг.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
silvi999 честно не знам, дотук съм пускала само в ebay,там нещата се плащат предварително,вече ако не си доволна можеш да върнеш продукта,а те да ти върнат парите, но би трябвало да е на същия принцип.
Хора, хормоналните изследвания плащат ли се? С направление от личен лекар няма ли да е безплатно? И ако се плаща, каква е цената?
Червилата на Revlon ги видях в Debenhams в Bulgaria Mall, но не знам дали си от София.
Иначе мерси за отговорите, вече си чакам поръчката. PinkPan7her не знаех, че предлагат и кутии за обяд![]()
На мен трябваше да ми се правят хормонални изследвания миналия месец, някои трябваше да се плашат, а други бяха безплатни с направление от специалист, но би трябвало да стане и с направление от личен лекар.