.
Отговор в тема
Страница 342 от 436 ПървиПърви ... 242292332338339340341342343344345346352392 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 526 до 8 550 от общо 10898
    Супер фен Аватара на girl91
    Essence lash princess не е със силиконова четка.

Здравейте дами нова съм във форума. Имам проблем с косата си. От черна посредством обезцветяване и след това изрусяване косата ми стана на лй..о! Общо взето в корените е по светло руса надолу рижевее,че и на кичури. Първоначално исках нещо по разчупено ,защото твърде дълго бях със черна коса.Стремях се към кичури върху кестеняво ,но уви. Моиля дайте ми съвет каква боя за коса да исползвам косата ми зада стане светло кестенява или шоколадова,препоръчайте ми нещо. Объркана съм. Благодаря!

Момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Shany cosmetics ? Това ( http://www.amazon.com/SHANY-COSMETIC.../dp/B006GTKSHY ) ми грабна вниманието..

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    007_ BoxyBox предлагат нещо подобно, но не знам дали е на същата марка.

Супер фен Аватара на pressiana
    Не съм и казала, че е силиконова.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от today_was_a_charytale Виж мнението
    Истински ли са нещата във Fashion Days?Много си харесах една чанта оттам, но ако не е истински не мисля, че цената си заслужава.
    Да! Бях си поръчала маратонки на Calvin Klein за 70лв, абсолютно същите като от тези от Totally Erected за 300. Не са мръднали.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Колко често може да се боядисва коса?

Зависи с каква боя, зависи и от състоянието на косата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Как е правилно да се почиства лицето първо със мицеларна вода и после почистващ гел или обратното ?

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Ако имаш грим, първо с мицеларна, ако не, можеш само с гел за лице, мицеларната е по-скоро за грим според мен.

Mary_Jane_69, aко е за такова русо като на снимката ти, най-добре само корените, когато излязат. Примерно моите започват да си личат след 2 месеца, ама аз съм и в много по-тъмен цвят.

И аз да потвърдя за Fashion Days, вземам си неща периодично от там и са много коректни, нещата са оригинални.

anonymous708973
    Guest
    Имам милиони неща от фешън дейс, всичко е прекрасно.
    В момента чакам кутия за обяд, която запазва температурата на храната ;3

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението

Mary_Jane_69, aко е за такова русо като на снимката ти
    Тя не е руса, което би оправдало някои неща.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не е русо, червено е или по-точно оттенък :Д

Последно редактирано от kotencete954 : 01-10-2015 на 11:22 Причина: правописна грешка

Цитирай Първоначално написано от 007_ Виж мнението
    Момичета, някоя от вас ползвала ли е продукти на Shany cosmetics ? Това ( http://www.amazon.com/SHANY-COSMETIC.../dp/B006GTKSHY ) ми грабна вниманието..
    само да питам в този сайт който си показала как се плаща поръчката може ли на куриера или само по банков път

Град
    ilivewheretheskyends
    В ДМ пускали ли са тези червила ?

Revlon ColorBurst Soft Nude

anonymous708973
    Guest
    О, не, със сигурност не. Бях си в България допреди 3-4 дни, няма ги тия червила като цяло в Бг.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Как е правилно да се почиства лицето първо със мицеларна вода и после почистващ гел или обратното ?
    Хм, аз действам наобратно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

silvi999 честно не знам, дотук съм пускала само в ebay,там нещата се плащат предварително,вече ако не си доволна можеш да върнеш продукта,а те да ти върнат парите, но би трябвало да е на същия принцип.

Град
    ilivewheretheskyends
    Ех жалко, много ми хареса цвета и плътността . : (

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Аз чистя с двуфазен домашен дегримьор, гел и после мицеларна вода. Не си представям как ще си намажа гела по лицето със спирала и очна линия.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Хора, хормоналните изследвания плащат ли се? С направление от личен лекар няма ли да е безплатно? И ако се плаща, каква е цената?

Червилата на Revlon ги видях в Debenhams в Bulgaria Mall, но не знам дали си от София.
    Иначе мерси за отговорите, вече си чакам поръчката. PinkPan7her не знаех, че предлагат и кутии за обяд

На мен трябваше да ми се правят хормонални изследвания миналия месец, някои трябваше да се плашат, а други бяха безплатни с направление от специалист, но би трябвало да стане и с направление от личен лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си