.
Отговор в тема
Страница 347 от 436 ПървиПърви ... 247297337343344345346347348349350351357397 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 651 до 8 675 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Искам да си купувам маша за коса, но не знам на кои качества да наблегна - мощност, температура, покритие?
    http://new.technomarket.bg/product/view/253441- Rowenta
    http://new.technomarket.bg/product/view/202577 - Babyliss
    http://new.technomarket.bg/product/view/212485 - Philips (май към тази клоня)
    Косата ми е дълга и права, единственото, на което държа е къдриците да са трайни. Приемам и други предложения.
    Определено ти препоръчвам Филипс. Аз имам абсолютно същата, ужасно е удобна, бързо се загрява, регулира се степента за нагряване и къдриците стват перфектна големина (нито дебели, ниъо тънки) и седят поне два дена( моят косъм е твъд така, че до 5 дена ми седят)!!!!!!! Покритието е керамично т.е. щади косата! Много съм доволна, че избрах точно нея! Няма да съжаляваш!

Повече от фен
    Някой пробвал ли е тези "невидими чорапи" в спрей ?!? Kiwi Shoe Passion

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Това какво представлява всъщност?

Мега фен Аватара на ameli
    Живо се интересувам от сиво-кафеникавата сянка, която е ползвана тук.

Много красиво стои, ако някой има идея за марка/цвят, много ще съм му благодарна.

Не знам дали тук е мястото, но искам да помоля за препоръка какво да си взема за напуквания на петите и чести образувания на мазоли от неудобни обувки?

Град
    София
    може да пробваш с кремовете на flexitol, много са добри и имат точно и за мазоли и за напуквания.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Да питам, някой поръчвал ли си обувки от сайта http://gotti.bg/womens/ и дали е доволен от качеството? Сега имат големи намаления и ми се искаше да се възползвам.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Живо се интересувам от сиво-кафеникавата сянка, която е ползвана тук.

Много красиво стои, ако някой има идея за марка/цвят, много ще съм му благодарна.
    Тази, която е горе към сгъвката на клепача използвана за преливането или тази, която е на целият клепач? Ако е втората с по-непигментирано черно ще се получи същото.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на ameli
    Сиво-кафеникавата съм написала, т.е. основната. А с черно ти гарантирам, че няма дори да се доближи, най-малкото че няма да е толкова плътен и топъл цвят.

Зависи как го прелееш. С черно няма да е същото, но може да се получи подобна плътност, само ще е малко по-студено. Иначе това е цветът, който ползвам за вежди, сигурна съм, че може да се намери в повечето магазини с приличен избор от сенки като KIKO и Inglot, а и в много палитри го има. Аз лично имам поне 3 с такъв цвят.

http://i226.photobucket.com/albums/d...ps8b735995.jpg
    http://i226.photobucket.com/albums/d...pse8072b21.jpg

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    това оригиналните на UD ли са?

Търся един софийски нормален шибан фризьорски салон, където да се подстрижа на нормална цена, на тези кожодери в Студентски с цените им от 8-12 лева няма да им правим оборот. Навсякъде ли са такива цените за нормално мъжко подстригване?

^Не. Това е доста неуспешно копие, защото цветовете са съвсем различни, но аз съм много доволна от качеството.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Предполагам, че въпросът ми ще прозвучи малко глупаво, но прилича ли ви на нощница? http://www.aliexpress.com/item/New-2...044162480.html На мен много ми харесва и ми се ще да си я купя, но много се чудя с какво друго мога да я комбинирам, за да не изглеждам като току-що станала от леглото.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Мега фен Аватара на galaxy29
    не прилича, много е готина даже

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от stelkastel Виж мнението
    Предполагам, че въпросът ми ще прозвучи малко глупаво, но прилича ли ви на нощница? http://www.aliexpress.com/item/New-2...044162480.html На мен много ми харесва и ми се ще да си я купя, но много се чудя с какво друго мога да я комбинирам, за да не изглеждам като току-що станала от леглото.
    по- скоро на комбинизон

хахах, в Студентски били кожодери, на вас там всичко ви е до гъза на цена в пъти по- евтина от тази в центъра

Да, София ми е малък Лондон, обаче чак в пъти
    А и в случая търся обратната услуга, да дам по-малко, а не повече, така че няма нужда да ми показваш и по-големия дявол
    Имам карта за градски транспорт, не ми е проблем да отида и до Обеля и до Кокаляне, само ме упъти Със сигурност ще има все едно място, където могат да ме подстрижат за 5-7 лева.
    Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на Dagichka
    мъжо не искам да те разочаровам, ама и аз не съм засичала по-евтино подстригване :д

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Бялата рокля е много сладка и семпла. Къде и кога искаш да я носиш, защото мисля че е лятна?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Пацко, фризьорката на блока подстригва за 5-6лв.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Да, София ми е малък Лондон, обаче чак в пъти
    А и в случая търся обратната услуга, да дам по-малко, а не повече, така че няма нужда да ми показваш и по-големия дявол
    Имам карта за градски транспорт, не ми е проблем да отида и до Обеля и до Кокаляне, само ме упъти Със сигурност ще има все едно място, където могат да ме подстрижат за 5-7 лева.
    Чуек :д дори и в Овча купел са 8-10 лв и са некадърници смотани фльорци и педали. Дори и в Красна поляна и Разсадника.... Ходи си до вас

Тенкс дами и господа. София е скъпо, искам си на село.

Нели, има и други начини за предложение да дойда у вас (Just kidding, но понеже много хора подхождат несериозно на предложението ми да се видим, може ти да си от тези, които ще се отзоват)

А може и К****** Н******* да ме подстриже, вече ми лайква и постове, това е добра стъпка към сватбата ни (stalk)
    Последно редактирано от pac0line : 01-27-2015 на 23:01

това кодираното гичито ли е :д ако е тя, аз и без това и търся ново гадже, което да е по-грижливо, а ти предполагам ще си се грижиш за нея?

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    това кодираното гичито ли е :д ако е тя, аз и без това ..... блаблалба (своднича) блаблаба
    да, може и тя да е :д нямаме общи форомни приятели и не мога много да видя, но ...

хаха окей ако ще припарваш до нея да знаеш че ако и косъм и падне от главата ще си търсиш не фризьор ами хирург :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си