.
Отговор в тема
Страница 349 от 436 ПървиПърви ... 249299339345346347348349350351352353359399 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 701 до 8 725 от общо 10898
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Падат им косми ежедневно, питай ги и без това да не е спам :д.. .
    Само им виж четката за коса и ще ти стане по- ясно.
    Последно редактирано от LoadRunner : 01-28-2015 на 19:08

Мега фен Аватара на Dagichka
    ужасТно е наистина, аз съм женска и се старая да си чистя, ама нали се сещаш, че като на ден падат средно към 100 косъма, 'ич не ни е лесно на дългокосите особено :д

anonymous708973
    Guest
    Въъъй, така ми се е разкапала косата пак, че не е истина, изчистим и на следващия ден трябва да обирам косми от земята, ужас. А даже не й е сезонът сега!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Щеше да е по- добре да е в снимка ама и така е нагледно:
    - Какво Си мислят момчетата за момичетата->>https://www.youtube.com/watch?v=Fj73JF_bhjc
    - Какви Са всъщност момичетата ->>https://www.youtube.com/watch?v=PM5BCjNswd0

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    От тъмното ли те е страх?
    принципно дам, ама от това непрогледното крийпи тъмно :д но не само това, страх ме е и от самотата, просто съкилийниците ми да не са мърляви и освен това някакви товарещи енергийни вампири, тез двете условия главно ;/
    и провокатор такъв, не всички момичета са занемарени -.-

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Плами, у Льолин са по 5-6 лева наистина. Слизаш с метрото на Люлин и на кооперативния пазар има сигурно три салона :Д
    Това му харесвам на този квартал, като Чайнатаун е.

Спрях се на едни сирийци в студентски, за 10 жълтици, говори се че си обичат работата и си я вършат доста добре и по критерии на клиента изцяло, suits me.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от today_was_a_charytale Виж мнението
    Аз също съм с коса като твоята.Маска за коса не съм чувала да се слага в корена.Ако си с мазна коса (като мен)-само малко на краищата (на мен и от това ми се омазнява).А тривитаминол също съм си слагала само на краищата, но от него много бухва.
    Ако искаш косата ти да порасне по-бързо пробвай с хининова вода.
    Маските за коса си се мажат в корените предимно.. как така в краищата? После просто трябва да се отмие много старателно.

Иначе не е вярно за космите и т.н., аз лично съм обратният случай - поне веднъж в седмицата си епилирам нещо или си правя коламаска (тя е на 2седмици де), но с фризьорите съм скарана - не съм ходила от 5 месеца, запазих си час за утре, но изобщо не ми се ходи.

Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Маските за коса си се мажат в корените предимно.. как така в краищата? После просто трябва да се отмие много старателно.

Иначе не е вярно за космите и т.н., аз лично съм обратният случай - поне веднъж в седмицата си епилирам нещо или си правя коламаска (тя е на 2седмици де), но с фризьорите съм скарана - не съм ходила от 5 месеца, запазих си час за утре, но изобщо не ми се ходи.
    Нa мен винаги фризьори са ми казвали да не си я слагам в корените.Може би са говорели за маските от магазина, а не за домашните.

Маските могат да се слагат и в корените. Дори домашните е по-хубаво да се слагат по скалпа, защото го подхранват и стимулират растежа. Купените ако съдържат силикони не е препоръчително.

Повечето мъже, които познавам не ходят на фризьор. Съвсем лесно е да се подстригва с машинка. Аз собствената си дълга коса подстригвам сама от 2 години, та 2-3 см коса ли ще ми се опре. Мъжкото подстригване тук е по 20-30 евро, дамското по 40-60.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мацки, някоя има ли идея къде в София мога да намеря такива обувки?

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

по графа лятото бях виждала много често такива, но сега не знам :с
    https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B...0118954___1426 нещо подобно, виж в магазина им дали има

някой пробвал ли е сапун със смрадлика и дали действа против пъпки?

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Някой знае ли къде мога да намеря DDP yoga клипчетата? Рових се, но не намерих никъде ;/?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Мацки,
    спешно търся сайтове за бижута. Искам да взема за подарък на моя приятелка за бала и пръстен - но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е регулиращ се, тъй като не и знам размера, а има много малки и слаби пръсти.

За сега съм се спряла на нещо от рода : http://ognena.com/prysteni/1024-prys...sta-brava.html ; http://ognena.com/prysteni/859-pryst...-pokritie.html , но определено искам да разгледам още.

anonymous708973
    Guest
    ох, убивате ме
    Eдната слага всички маски в корените, другата слага тривитаминол по дължините

Маските за растеж (с тривитаминол или хининова вода) се слагат съвсем логично в корените, щото от там расте косъмът.
    Маските за блясък, против накъсване (авокадово масло) се слагат по дължините, съсредоточавайки се в последните 5-10 см - зависи колко е дълга косата. Кое иначе ще ми се накъса? Корените ли? :ДД
    Има хора, които не слагат нищо в корените от страх, че ще им се омазни. Аз съм от тях, никакви масла в близост до корените не слагам.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Хора, насочете ме към някакъв магазин за наистина качествени елегантни, високи обувки. Време е да започна да си тръся за бала и много държа да са качествени и удобни. :Д

Мега фен Аватара на ameli
    В елитис като бях последно ми направи впечатление, че имат огромни стелажи на марката Butterfly collection http://imgusr.tradekey.com/p-8389827...collection.jpg

Сега обаче като я търся не мога да намеря абсолютно нищо за нея.. някой да е ползвал въпросната марка, менте ли е някакво, щото ме заинтригуваха с разни неща. Доколкото разбрах е дъщерна на Verona нещо си..
    Последно редактирано от ameli : 01-30-2015 на 14:33

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Хора, насочете ме към някакъв магазин за наистина качествени елегантни, високи обувки. Време е да започна да си тръся за бала и много държа да са качествени и удобни. :Д
    Мислила ли си да си направиш по поръчка?
    Около 200-250 лв ще ти излязат. Има едно ателие на Солунска на ъгъла с Витошка.

Град
    София
    Ми по скоро не ми се занимава да си правя и обувки по поръчка, малко примадонско ми е. В краен случай може, ако не харесам нищо, а и то с моя малък крак... ходи си намери хубава, висока обувка.
    Ти да не си ги прави по поръчка?

аз си взех моите от сватбения салон в младост, могат да ги направят цвят по поръчка и височина там избираема, не нося токчета никога, но все пак издържах цял ден/нощ с тях!! докато половината кифли от випуска ми още на жълтите павета се събуха боси :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ми по скоро не ми се занимава да си правя и обувки по поръчка, малко примадонско ми е. В краен случай може, ако не харесам нищо, а и то с моя малък крак... ходи си намери хубава, висока обувка.
    Ти да не си ги прави по поръчка?
    Не, нямах толкова пари тогава, иначе бих.
    На мен не ми се струва примадонско, същото е като с роклята, а и ще са по твоята извивка, което си е голям плюс
    Тъкмо ще изглеждат точно, както искаш.

Здравейте, може ли да споделите някакви съвети относно общителността, притеснението и срамежливостта, някакви филми, книги или не знам някакви съвети искам, някаква помощ

Град
    София
    Абе, аз не искам нищо специално, най-обикновена, удобна, висока обувка. Ся, ако беше нещо специфично, ок. :Д
    Ще го проуча тоз' сватбен салон в Младост. :Д

Иначе аз токчета обувам отвреме на време, винаги издържам, обаче след това винаги не мога да ходя два дни нормално. Иначе и по 8-12 часа съм издържала. Нямам удобна висока обувка и балът ще е удобен момент да дам повече пари за такава. :д

Едит: У, разгледах някои модели, не са нищо особено, даже повечето са грозни, ама има някои симпатични и има малки номера, и ще има 35-ти и о, колко яко. :Д
    Едит2: Може ли да ги покажеш твоите?
    Последно редактирано от Naive : 01-30-2015 на 19:09

Може ли да ми препоръчате бронзър? Вие какъв използвате?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате бронзър? Вие какъв използвате?
    Бронзант за тяло/лице или бронзър като руж за скулите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си