.
Отговор в тема
Страница 350 от 436 ПървиПърви ... 250300340346347348349350351352353354360400 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 726 до 8 750 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    по графа лятото бях виждала много често такива, но сега не знам :с
    https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B...0118954___1426 нещо подобно, виж в магазина им дали има

някой пробвал ли е сапун със смрадлика и дали действа против пъпки?
    Мерси, ама ми се искаше да са от естествени материали. Ще разгледам пак по магазините като се затопли времето.

Не те съветвам да използваш сапуни за лице, защото изсушават много.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Бронзант за тяло/лице или бронзър като руж за скулите?
    Като руж

Мега фен Аватара на galaxy29
    грозни са ;/

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Мацки,
    спешно търся сайтове за бижута. Искам да взема за подарък на моя приятелка за бала и пръстен - но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е регулиращ се, тъй като не и знам размера, а има много малки и слаби пръсти.

За сега съм се спряла на нещо от рода : http://ognena.com/prysteni/1024-prys...sta-brava.html ; http://ognena.com/prysteni/859-pryst...-pokritie.html , но определено искам да разгледам още.
    : ( ?

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от BeautyInsider Виж мнението
    Мнение за тези обувки? Много им се чудя..
    http://img.bfashion.com/products/seo...591-102715.jpg

http://img.bfashion.com/products/seo...591-102716.jpg
    Имам същите, но бежови със златисто. Много са неудобни.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Една приятелка си поръча черните от Кокетна, не е доволна, супер неудобни били.

Град
    Аз имам въпросче. Понеже за 2 път поръчвам от Алиекспрес и мн не съм наясно.. поръчах 9 неща и всичко се изпрати освен 1.. мина колко време продавача не го изпраща, писах му, каза,че можело да има проблем с митница, с времето навън, не знам си кво.. та аз постоянно ли трябва да удължавам времето за пращане? И кога забога ще се накани да го прати ://

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Момичета, моля ви ако видите някъде във Варна новите лип бътъри казвайте, че са ми голям мерак!

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Аз имам въпросче. Понеже за 2 път поръчвам от Алиекспрес и мн не съм наясно.. поръчах 9 неща и всичко се изпрати освен 1.. мина колко време продавача не го изпраща, писах му, каза,че можело да има проблем с митница, с времето навън, не знам си кво.. та аз постоянно ли трябва да удължавам времето за пращане? И кога забога ще се накани да го прати ://
    Не те разбрах особено много, но ако си го платила и продавачът не го е пратил доста време можеш директно да се оплачеш и да си получиш парите обратно. От aliexpress ще му искат доказателство дали го е пратил (номер на пратката, снимка) и ако той не представи парите до няколко дена ще ти върнат парите обратно. Не се занимавай повече да се обясняваш с продавача.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Как мога да се оплача? По принцип много ми харесва това, което искам да поръчам от него и си го намерих на добра оферта и не ми се иска, нооо.. след като не го праща ..
    Има един бутон Extend processing time, удължих с няколко дни, но вече пише,че остават часове This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 15 hours, 12 minutes.
    Последно редактирано от Dollie : 02-01-2015 на 19:54

В случая нищо не можеи да направиш, ако той отказва да го прати. Ти платила ли си го? Би трябвало да има Open dispute някъде там. Най-вероятно продавачът го няма в наличност и се чуди как да се измъкне.

Град
    Изпрати го, най накрая!
    Един друг пък ми писа,че сайта щял да ми върне парите защото поръчах едно герданче за долар, а минималната поръчка трябвало да е 5 долара ;д

не знам дали е подходящо да пиша тук, но съм нова из форумите по скоро да пиша, иначе чета много. Та майка ми ми е поръчала ексфолиант за лице 2в1 на AVON с чаено дърво и краставица, но никъде не мога да прочета мнения за него - как действа, хубав ли е?! Понеже моята кожа е смесена и малко ме е страх да го пробвам, за да не ми излезнат още пъпки... Моля ако някой го е ползвал да сподели нещо за него!

Ето така изглежда: https://aaa5f489f0e61e449cae-cf757b1..._1_310x310.jpg

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Мацки, препоръчайте ми шампоан с възможно най-естествени съставки, задължително без силикон и да НЕ прави косата мека (с дредове съм и много се разплитат). Ще е предимство и да не струва хиляди левове :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Мацки, препоръчайте ми шампоан с възможно най-естествени съставки, задължително без силикон и да НЕ прави косата мека (с дредове съм и много се разплитат). Ще е предимство и да не струва хиляди левове :д
    нз дали прави косата мека, или не, но пробвай тези на l'angelica на нормални цени са и се водят био
    има ги в кауфланд, карфур, в лили също съм засичала

Град
    BG
    Благодаря!
    От марката съм ползвала (и в момента ползвам) само паста за зъби, много съм доволна.

Град
    BG
    .

Някой от Стара Загора знае ли къде мога да ходя на каланетика?

Шампоаните на L'Angelica са отвратителни, няма нищо био в тях и е единственото нещо, което е успявало да ми сплъсти косата веднага след като съм се изкъпала.
    Шампоанът на Biodermа в тъмнозелената прозрачна бутилка е хубав и е без сулфати. Но ако имаш много коса ще трябва да си сипваш по 3-4 шепи, за да я измиеш добре.

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Някой от Стара Загора знае ли къде мога да ходя на каланетика?
    Поразрови се малко из нета. Преди време имаше в Природоматематическата, но не знам дали все още има. В интернет ми излиза някакъв спортен клуб Арт сайклъл, който предлага каланетика, Клуб по танци Magic step (даже в момента има промоция в Grabo - 5 посещения на Денс зумба или Каланетика - за 9.90лв, вместо за 20лв!). Също така във физкултурен салон в 6-то основно. Майка на моя бивша съученичка ходи на някаква гимнастика (не знам как се води точно), мога да я попитам ако искаш къде ходи.
    Последно редактирано от girl91 : 02-07-2015 на 10:57

Препоръчайте ми добър youtube канал (или сайт) с уроци по акустична/класическа китара за начинаещи. Моля ви!

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от qwerty71 Виж мнението
    Препоръчайте ми добър youtube канал (или сайт) с уроци по акустична/класическа китара за начинаещи. Моля ви!
    https://www.youtube.com/user/martyzsongs
    Не съм много отдадена на китарата си и рядко се захващам, но когато реша винаги прибягвам до него

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Няма ли някой да ми помогне за регулиращите пръстени...? Още търся

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Приятели, имаше един сайт, в който пътниците си снимат храната от самолетите и я рейтват и обсъждат, някой сеща ли се как се казва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си