.
Отговор в тема
Страница 352 от 436 ПървиПърви ... 252302342348349350351352353354355356362402 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 776 до 8 800 от общо 10898
    Мега фен Аватара на galaxy29
    плитки/рошаво намачкано кокче/навита някак, докато коста е влажна и като изсъхне и разплетеш, може съвсем лек лак, колкото да се задържи, но да не стане корава и гадна на пипане?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Благодаря, ще пробвам на плитка, правила съм преди, но все на доста мокра коса, а може би трябва да е съвсем леко влажна Ще пробвам с малко пяна и като я пусна ще завърша с малко лак, ако стане на "бетон"-под душа и готово
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Благодаря, ще пробвам на плитка, правила съм преди, но все на доста мокра коса, а може би трябва да е съвсем леко влажна Ще пробвам с малко пяна и като я пусна ще завърша с малко лак, ако стане на "бетон"-под душа и готово
    На много мокра коса не е добра идея. Остави я леко влажна, сплети я на една голяма плитка, ако искаш вълни, а не къдрици. Аз лично съм пробвала и на две плитки, ама ми е прекалено къдраво. Докато е влажна слагаш пяна, на сутринта ще видиш какво се е получило. Внимавай с лака, защото може да стане прекалено твърдо и гадно, пяната понякога напластява, особено ако сложиш повечко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

пяна и лак заедно според мен ще се получи гадно, по-добре едното само и все по мъничко :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ох, и моята коса хич не държи :с
    Миналата седмица се опитах да я направя със съвсем леки къдрици, като сложих пяна и я суших с дифузер и докато се правех беше прекрасна и си помислих, че този път може и да стане, но уви, докато се облека се развали и заприлича на метла и се наложи да я вържа :д Поне обем имах

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Някой виждал ли я е в нашите магазини?

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Някой виждал ли я е в нашите магазини?
    http://www.enzo.bg/maybelline/lash-s...-obemni-migli/
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    В ензо я видях, но не искам да плащам 6лв доставка само за една такава спирала

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Що са им толкова скъпи доставките....За едно нещо тежащо 20грама :@

**
    Вълните аз ги правя със две плитки. Ако бързам минавам отгоре с преса и после лак .. изчаквам няколко минути и разплитам..Държат около 3дни.
    А за "без преса" ще трябва да си спиш с тях, но на сутринта може да ти го няма обема вече

lllilitu888
    Guest

Red face lubov ili ne

Nqkoi bi li mi kazal da li mom4e kato e napu6eno e vuzmojno da pravi ne6ta koito poprincip ne bi napravil kato naprimer da e napu6en i kato se priblija do ne go i go celuna toi da produlji da me celuva bez da se durpa a ina4e da e obvurzan

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от lllilitu888 Виж мнението
    Nqkoi bi li mi kazal da li mom4e kato e napu6eno e vuzmojno da pravi ne6ta koito poprincip ne bi napravil kato naprimer da e napu6en i kato se priblija do ne go i go celuna toi da produlji da me celuva bez da se durpa a ina4e da e obvurzan

Да.Напълно възможно е.

Град
    ilivewheretheskyends
    Искам да открия снимки на официални ризи в pinterest със камъчета/бродерии... но като напиша shirt ми излизат само тениски, както и при tshirt, която би трябвало да е думата за тениска. Help. Сигурно си имат друго име..

Голям фен Аватара на Lourenço
    ^Formal\elegant\feminine shirts

Град
    ilivewheretheskyends
    А, излезнаха няколко...ще има да ровя сега

казва се мерси/благодаря -.-

Пробвай T-shirt with shirt, T-shirt with shirt illustration, нещо такова.

P.S. много ме кефи профилната ти. <3

Град
    ilivewheretheskyends
    И мен твоятааааааааааааа <3

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от lllilitu888 Виж мнението
    Не. Ти реално мислиш с главата, не е като да си пиян и да не знаеш какво се случва, тогава е възможно да направиш такова нещо.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз искам да ви попитам дали някоя от вас е премахвала капилярчета от лицето си или друга зона по тялото, къде, как й се е сторило и т.н.
    С колкото и предпазни кремове да се мажа през зимата, от студа някои от капилярчетата ми стават видими (

https://www.facebook.com/victoria.ivanova.makeup

Град
    Мисля да поръчам палитра сенки Naked3 и четки, от Али-то. Има ли смисъл или ще са пълни боклуци?

^ Четките най-вероятно не, но с палитрата си е рисково.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Мисля да поръчам палитра сенки Naked3 и четки, от Али-то. Има ли смисъл или ще са пълни боклуци?
    Поръчвала съм четки от sammydress (според мен продуктите им са горе долу еднакви), и съм доволна.

Момичета, минавам да кажа, че продавам така наречените slip on shoes https://www.tumblr.com/search/slip+on+shoes
    НОВИ СА, от Спортсдирект са, продавам ги за колкото съм ги купила. С кутия, с всичко - просто са ми големи. 39 номер са. Купих си 38 номер, но кучето ми ги направи на нищо, взех си 39, но са ми големи и ги продавам за да си поръчам пак 38. Много са хубави и са удобни, миналите ми ги носих няколко пъти. Черни са. Ако някой се интересува да ми пише на ЛС.
    П.П. За 25 ги продавам.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 02-17-2015 на 16:47

Град
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Момичета, минавам да кажа, че продавам така наречените slip on shoes https://www.tumblr.com/search/slip+on+shoes
    НОВИ СА, от Спортсдирект са, продавам ги за колкото съм ги купила. С кутия, с всичко - просто са ми големи. 39 номер са. Купих си 38 номер, но кучето ми ги направи на нищо, взех си 39, но са ми големи и ги продавам за да си поръчам пак 38. Много са хубави и са удобни, миналите ми ги носих няколко пъти. Черни са. Ако някой се интересува да ми пише на ЛС.
    П.П. За 25 ги продавам.
    Еййй, много искам такива! Жалко,че не са моят номер ..

... Кой номер носиш? Ако искаш ще ти пратя линк към профила на една жена в продавалник, от която си поръчвам от Спортсдирект, тя може да ти поръча твоя номер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си