.
Отговор в тема
Страница 353 от 436 ПървиПърви ... 253303343349350351352353354355356357363403 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 801 до 8 825 от общо 10898
    Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    аз ги разглеждах досега, даже си харесах 2 чифта, но пише,че най-големия размер е 8,което отговаря на 40. а на мен ми трябва 41 :Д Винаги ми е било трудно с обувките,рядко успявам да си харесам и още по-рядко има моя номер :Д

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Моля ви, препоръчайте ми слънцезащитен крем за лице. Единственото ми условие е да не е твърде мазен и тежък, защото ме побърква. :Д

Едит: Харесах си този:
    http://www.eau-thermale-avene.bg/Product.aspx?id=89
    и този: http://www.eau-thermale-avene.bg/Product.aspx?id=109

Май клоня към първия, защото кожата ми през зимата е адски суха, но пък пролетта и лятото е нормална към комбинирана, особено в най-големите жеги, не е удачно да слагам нещо много мазно.
    Вторият е чудесен и без химични филтри, което мисля, че oзначава, че ще стои като маска, а не се стремя към това.

Другият ми въпрос е кога да го нанасям? Когато не излизам веднага след събуждане, ще почиствам с лосиона на Ив Роше и след това ще слагам слънцезащитния, после грим. Обаче като се налага да излизам сутрин? Рутината сутрин ми е следната - измивам лицето само с вода, след което го почиствам с лосиона на Ив Роше с лайка, пръскам термална вода (понякога забравям, де:Д), след което слагам околоочен крем, след това мажа с Mizon Snail Recovery Gel (много добре действа в дневната грижа и като база за грим:Д) и след това, ако се гримирам - коректор, фдт/пудра, блабла, накрая пак фиксирам с термална вода. :Д В случая се чудя има ли проблем да го нанасям 5-10мин след гела или да го заменя изцяло (не ми се иска)?
    Последно редактирано от Naive : 02-18-2015 на 10:20

Аз към някои продукти на Avène правя чудна алергия. В момента съм с оранжевия слънцезащитен крем на Uriage и съм много доволна, на но тези с по-мазна кожа може да не им хареса. Не е тежък според мен и дори подхранва и прави кожата много мекичка. И не оставя твърде очеваден бял отенък.
    Според мен физичните филтри, въпреки че изглеждат по-тежки и оставят много бяло са по-леки, защото не попиват в кожата и не омазняват допълнително. А от някои кремчета с химични лъсвам като тиган с олио, а по принцип контролът върху омазняването ми е перфектен.
    Аз слагам като последна стъпка в грижа за кожата (след един от многото ми кремове) и преди първият грим продукт, който е базата или BB-то обикновено. Нанасяй си го след гела, според мен. Аз сутрин мия с рандом лека пяна, същият тоник/лосион на Yves Rocher, гелът с алое на Mizon, който като консистенция е идентичен с този с охлювена слуз, Active Sensitive околочния на Yves Rocher и кремът с невен на Yves Rocher. Въпреки, че тази рутина е много много хидратираща и мазнееща за зимата, не ми се омазнява кожата изобщо през деня.

А някои да е пробвал спиралата на Avène? Искам най-накрая спирала с прилична формула, да не дразни, да не се разтича, размазва и рони.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    Благодаря много за отговора. Аз си взех този на Авен, 30SPF. Следващия ще е този: http://maquilab.blogspot.com/2014/09...at-spf-30.html
    Ревюто ми допадна, ама ще го взема след тестери задължително, но ще е по-нататък.

На мен ми се иска да инвестирам в пудра на Авен, обаче нямам никаква идея как ще се държи.
    http://powderyourfacewithsunshine.bl...tes012015.html
    Ето тук има отзив за спиралата.

Аз ги пробвах тези пудри в магазина, но на мен са ми много тъмни всичките. Иначе много ми допадаше идеята за фактор 50. Явно ще трябва да потърся някоя корейска. А на Bioderma кремовете са ми ужасно мазни, пробвала съм повечето от тестери, за мен са отвратителни.

Град
    София
    А има ли проблем да смесвам бб крем с фдт, за да получа цвят? :Д Поръчах си на Etude House cotton fit, обаче най-светлия, което беше грешка. Аз, че съм бяла, бяла съм, но трябваше да поръчам втория, не първия цвят и сега се чудя как да го изразходя. :Д

Голям фен Аватара на Lourenço
    Е, що да има проблем? Аз доста често смесвам, ако са еднаква/подобна гъстота не виждам никакъв проблем.

Аз редовно смесвам няколко BB-та с база, слънцезащитен или фон дьо тен докато си докарам хубав цвят. Дори и с различна гъстота да са няма проблем, аз съм смесвала течен с кремообразен и се получава нещо средно. На Etude House имам мостри сигурно от всичките им BB-та и са все в W13, който ми е много тъмен и жълтеещ.

Град
    София
    Ми не знам, предполагам формулата им е различна и се чудех да не се получи нещо не толкова ок. Ще пробвам днес значи. :Д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Кожата ми от мазна/към смесен тип стана суха от 2-3 месеца

Нямам грам идея все още към какво да се насоча за почистване на лице вечер ( като тоник или мицерална вода ).
    Започна да се бели около и по носа, както и по челото/вежди , и чат-пат някоя червена пъпчица тип мъничко петънце излиза .

От месеци не ползвам фон дьо тен ( щото не мога да си докарам естествен цвят ) и всъщност от месец не ползвам никаква декоративна козметика, освен гланц/червило, ако има значение.

Главните ми чуденки са:

-Дали могат да се намерят кремове, които хем са за суха кожа, хем не омазняват много, хем и порите свиват, или поне не влияят в посока разширяване
    -С какво да си почиствам лицето, освен с вода ( напоследък не смея с нищо друго :Д ), което да ми запази баланса на кожата.

Абе, измрънках малко, ама идеята ми е да кажете какво ползвате за суха кожа, междувременно в нета ще си разгледам и аз.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Кожата ми от мазна/към смесен тип стана суха от 2-3 месеца

Нямам грам идея все още към какво да се насоча за почистване на лице вечер ( като тоник или мицерална вода ).
    Започна да се бели около и по носа, както и по челото/вежди , и чат-пат някоя червена пъпчица тип мъничко петънце излиза .

От месеци не ползвам фон дьо тен ( щото не мога да си докарам естествен цвят ) и всъщност от месец не ползвам никаква декоративна козметика, освен гланц/червило, ако има значение.

Главните ми чуденки са:

-Дали могат да се намерят кремове, които хем са за суха кожа, хем не омазняват много, хем и порите свиват, или поне не влияят в посока разширяване
    -С какво да си почиствам лицето, освен с вода ( напоследък не смея с нищо друго :Д ), което да ми запази баланса на кожата.

Абе, измрънках малко, ама идеята ми е да кажете какво ползвате за суха кожа, междувременно в нета ще си разгледам и аз.
    За крем според мен е добре да разгледаш за гел-крем т.е. да овлажнява, но да не създава мазен филм.
    Мицеларните води са чудесни за почистване, без да раздразняват кожата.

Мицеларните води могат и да изсушават, аз затова ползвам двуфазен от зехтин и мицеларна вода. Аз бих се насочил към гел или пяна с ниско pH. А на мен когато започне да ми се лющи кожата много ми помага авокадово масло. При мен си попива и не омазнява допълнително.

Град
    София
    На мен зимата кожата ми е безумно суха. Затова вечер я почиствам с мицеларната вода на Микса с глицерин + зехтин. След това измивам с много малко количество от гела на Ив Роше с лайка, след това мажа с крема на Микса с 8% глицерин. Така я балнсирам успешно. :д
    Веднъж седмично сибправя почистващи маски, след което хидратираща, след което я намазвам със зехтин. :д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Нещо наистина работещо срещу 'стари' стрии?

Мега фен Аватара на Dagichka
    няма такова за жалост :с

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хаяши, дай малко повече инфо за тези пудри, защото и аз съм им хвърлила око. може ли да я използвам вместо слънцезащитен?

препоръчайте ми хубав, ама наистина хубав дневен крем за лице, който да става и за основа за грим. за нормална към мазна кожа склонна към пъпчасване преди цикъл. да хидратира, да свива порите /имам съвсем малко около бузите/ и да не омазнява. цената няма значение. миси ( :

Супер фен Аватара на weheartiit
    Забелязвам в последно време,че кожата ми много се зачервява.Попринцип е много
    чувствителна и когато изляза навън без нищо на лицето веднага ставам червена
    (аз си го обяснявам,че това се получава от пъпките,които имам и явно се замърсяват навън).
    Понякога дори когато нося бб пак съм червена,особено сега зимата когато е по-студено.
    Някакъв крем или нещо за много чувствителна кожа да ми препоръчате?

Какво ползвате за суха кожа на тялото? Принципно всичко ми е сухо: кожа, коса... С лицето се справям, с косата също, но кожата на тялото ми е наистина много суха. Пробвала съм бебешко олио, доволна съм и от лосионите на Жая, но ми се щеше нещо още по-мазно, сега докато е по-хладно времето. Не знам дали може "да се излекува" тоя проблем.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на chupachups
    Обмислям да си взема молив за вежди... та да питам как да го избера, понеже бях чела някъде, че трябва да ти е 2 нюанса по-светъл от цвета на косата, ако си с тъмна коса като мен. Вярно ли е и вие какви използвате?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Какво ползвате за суха кожа на тялото? Принципно всичко ми е сухо: кожа, коса... С лицето се справям, с косата също, но кожата на тялото ми е наистина много суха. Пробвала съм бебешко олио, доволна съм и от лосионите на Жая, но ми се щеше нещо още по-мазно, сега докато е по-хладно времето. Не знам дали може "да се излекува" тоя проблем.
    кокосово масло.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Нещо наистина работещо срещу 'стари' стрии?
    Пробвай с шипково масло,но не знам дали ще има резултат.

Ако са много фрапиращи , мястото е гадно и те дразнят, предполагам с лазер може да ти ги махнат.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Разглеждам каталога на Ейвън и се чудя дали да си поръчам спреят за лице, който уж прави грима по-дълготраен.Ползвала ли го е някоя от вас, струва ли си покупката?

Искам да споделя новото си откритие.От скоро започнах да използвам арганово масло на лицето вместо хидратантен крем и резултатът е много добър.Също слагам и арганово масло на миглите за разтеж и в маска за коса.

Град
    София
    Хора, посъветвайте ме. Как е най-разумно за бала - първо грим и после прическа или обратното. На мен ми се струва, че е обратното, ама знам ли.. И роклята преди всички тез процедури ли трябва да си я обличам или след тях. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си