- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Помисли.Гримът преди всичко ( разбирасе след като си имаш вече рокля). Може да си вдигнеш косата свободно докато се гримираш ( или те гримират ). Роклята вече си е твой избор дали да я облечеш първа ( ако облечеш роклята преди да си направиш прическа може да я поизцапаш примерно при фиксацията на прическата, а ако си направиш първо прическа и я поразвалиш по време на обличането, то можеш лесно да коригираш недостатъците )![]()
Аз мисля, че е по-добре първо прическата, после грима, а накрая роклята. Все пак предполагам, че фризьора ще измие косата ти, а това може да е опасно за грима.Ако капне вода или нещо такова, абе има шанс за инцидент. Затова е по-добре първо прическата. А иначе роклята накрая, особено ако вали.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен логиката за първо прическата ми е следната - едно, че ще ми измие косата, второ, че ако ползва някакви преси и подобни ще умра от жега и ще е дискомфортно да съм с грим. :Д
задължително се мие косата мисля, така че да - първо прическа, после грим и накрая рокля :д
при мен ми направи косата с някакви фибички докато хванат къдриците и директно ме прати при гримьорката (беше в същия салон), която ме прави час и нещо и после обратно на стола за дооформяне на прическата и бях готова :д съответно се прибрах в нас и се облякох, когато стана време и такам
Тъй, запазих си час за грим в 11 при една много симпатчна мадама. :д
Намерих си и фризьор и се чудя дали да го пиша в 9:30 или 10. :д
9.30 и на всяка цена отиди за пробна прическа - особено ако не е твоят фризьор!
Роклята - естествено, че след това. Хубаво е да информираш гримьора, да покажеш снимка и т.н.
Аз бях на прическа, грим, преоблякох се в съседката и гостите чакаха у нас.
Ще отида, но аз реално искам най-семплото нещо на света. Пусната коса, съвсем нежни къдрици (не ужасните букли,, които някои фризьори правят), на една страна да е, за да се вижда гърба. :Д
И аз исках нещо такова, ама не се получи :S
А защо не се получи?
Ей такова искам - http://www.lustyfashion.com/wp-conte...akeup-2013.jpg
И аз исках нещо такова, накрая всички къдрици да се събират в една, точно тип червения килим.
И аз не знам, моят фризьор си беше, ама явно го надцених, той не е по прически. Нямаше почти никакви уреди, кълнеше ми се, че с еди-коя-си маша щяло да стане. Не е трагедия де, виждала си ми снимките - виж от бала и от фотосесията. Втория път аз си правих косата, абсолютно същата е, пари на вятъра си бяха.
Аз моята знам, че не я бива в прическите и няма да й се доверя този път. Иначе на мен най-голямото ми притеснение е, че къдриците няма да издържат и ще паднат..
Ами ти доста рано си на фризьор... балът ти не е ли вечерта?
Нещо не по темата:
![]()
![]()
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 09:31
Е, вечерта е. Но прическа, грим, обличане на рокля, след това ще имам фотосесия, след това при роднините..
едит: то на мен косата ми по принцип държи, де, стига да е правена на много висока температура и къдриците да не са със сешоар :Д
Последно редактирано от Naive : 02-24-2015 на 09:34
О, ясно, на теб фотосесията ти е тогава...
Въпрос имам: Свършва ми кремът за лице - Bioderma Sensibio Tolerance + и се чудя с какво да го заменя. Уж съм със суха кожа през студеното време, лек ми идва, но пък идва пролет и не знам дали имам нужда от нещо по-тежко. Чудя се за Weleda Skin Food, може да се окаже тежък за дневен, но пък да го нанасям за през нощта?
Ина, ей този:
http://www.eau-thermale-avene.bg/Product.aspx?id=18
Две опаковки съм свършила от него - с UV и без UV. Преди Биодерма-та бях с Микса, преди Микса-та с него. Супер ми беше лятото, обаче май не се харесахме, като застудя... Обаче е идея, определено ще го обмисля, хубавото е, че ми е достъпен тук.
Едит: Е, аз топлата вода открих направо. То на крема си пише, че е за нормална към комбинирана кожа, за каквато броим моята лятото. Нищо чудно, че не ми е харесал зимата.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 14:30
и аз си търся дневен крем, за който съм склонна да инвестирам повечко, защото съм минала всички авен, биодерма, юсерин и прочие. пробвах един на кларинс, който беше мега много хубав, но не е за мойта кожа, май ще си взема на клиник.
ами, на места супер много суха, та чак се бели и боли /носът, брадичката, малко от челото/, иначе мазна и откакто цикълът ми се прецака, ми понаизлизат и пъпки, от които ми останаха петънца. ):
благодаря за предложението, но едва ли ще ми дадат тестери ( :
Би трябвало да ти дадат без проблем. Ако не, им обясняваш, че кремът е скъп и не искаш да рискуваш без да си го тествала на кожата си.![]()
И моята е суха там. Като се изкъпя или дори само да се наплискам с вода ми се опъва и става на люспи :д
А иначе се води мазна заради порите и несъвършенствата