.
Отговор в тема
Страница 354 от 436 ПървиПърви ... 254304344350351352353354355356357358364404 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 826 до 8 850 от общо 10898
    Помисли.Гримът преди всичко ( разбирасе след като си имаш вече рокля). Може да си вдигнеш косата свободно докато се гримираш ( или те гримират ). Роклята вече си е твой избор дали да я облечеш първа ( ако облечеш роклята преди да си направиш прическа може да я поизцапаш примерно при фиксацията на прическата, а ако си направиш първо прическа и я поразвалиш по време на обличането, то можеш лесно да коригираш недостатъците )

Аз мисля, че е по-добре първо прическата, после грима, а накрая роклята. Все пак предполагам, че фризьора ще измие косата ти, а това може да е опасно за грима. Ако капне вода или нещо такова, абе има шанс за инцидент. Затова е по-добре първо прическата. А иначе роклята накрая, особено ако вали.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    На мен логиката за първо прическата ми е следната - едно, че ще ми измие косата, второ, че ако ползва някакви преси и подобни ще умра от жега и ще е дискомфортно да съм с грим. :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    задължително се мие косата мисля, така че да - първо прическа, после грим и накрая рокля :д
    при мен ми направи косата с някакви фибички докато хванат къдриците и директно ме прати при гримьорката (беше в същия салон), която ме прави час и нещо и после обратно на стола за дооформяне на прическата и бях готова :д съответно се прибрах в нас и се облякох, когато стана време и такам

Град
    София
    Тъй, запазих си час за грим в 11 при една много симпатчна мадама. :д
    Намерих си и фризьор и се чудя дали да го пиша в 9:30 или 10. :д

anonymous708973
    Guest
    9.30 и на всяка цена отиди за пробна прическа - особено ако не е твоят фризьор!
    Роклята - естествено, че след това. Хубаво е да информираш гримьора, да покажеш снимка и т.н.
    Аз бях на прическа, грим, преоблякох се в съседката и гостите чакаха у нас.

Град
    София
    Ще отида, но аз реално искам най-семплото нещо на света. Пусната коса, съвсем нежни къдрици (не ужасните букли,, които някои фризьори правят), на една страна да е, за да се вижда гърба. :Д

anonymous708973
    Guest
    И аз исках нещо такова, ама не се получи :S

Град
    София
    А защо не се получи?

Ей такова искам - http://www.lustyfashion.com/wp-conte...akeup-2013.jpg

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    А защо не се получи?

Ей такова искам - http://www.lustyfashion.com/wp-conte...akeup-2013.jpg
    И аз исках нещо такова, накрая всички къдрици да се събират в една, точно тип червения килим.
    И аз не знам, моят фризьор си беше, ама явно го надцених, той не е по прически. Нямаше почти никакви уреди, кълнеше ми се, че с еди-коя-си маша щяло да стане. Не е трагедия де, виждала си ми снимките - виж от бала и от фотосесията. Втория път аз си правих косата, абсолютно същата е, пари на вятъра си бяха.

Град
    София
    Аз моята знам, че не я бива в прическите и няма да й се доверя този път. Иначе на мен най-голямото ми притеснение е, че къдриците няма да издържат и ще паднат..

anonymous708973
    Guest
    Ами ти доста рано си на фризьор... балът ти не е ли вечерта?

Нещо не по темата:

Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 09:31

Град
    София
    Е, вечерта е. Но прическа, грим, обличане на рокля, след това ще имам фотосесия, след това при роднините..

едит: то на мен косата ми по принцип държи, де, стига да е правена на много висока температура и къдриците да не са със сешоар :Д
    Последно редактирано от Naive : 02-24-2015 на 09:34

anonymous708973
    Guest
    О, ясно, на теб фотосесията ти е тогава...

Въпрос имам: Свършва ми кремът за лице - Bioderma Sensibio Tolerance + и се чудя с какво да го заменя. Уж съм със суха кожа през студеното време, лек ми идва, но пък идва пролет и не знам дали имам нужда от нещо по-тежко. Чудя се за Weleda Skin Food, може да се окаже тежък за дневен, но пък да го нанасям за през нощта?

Град
    София

anonymous708973
    Guest
    Две опаковки съм свършила от него - с UV и без UV. Преди Биодерма-та бях с Микса, преди Микса-та с него. Супер ми беше лятото, обаче май не се харесахме, като застудя... Обаче е идея, определено ще го обмисля, хубавото е, че ми е достъпен тук.

Едит: Е, аз топлата вода открих направо. То на крема си пише, че е за нормална към комбинирана кожа, за каквато броим моята лятото. Нищо чудно, че не ми е харесал зимата.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 14:30

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    и аз си търся дневен крем, за който съм склонна да инвестирам повечко, защото съм минала всички авен, биодерма, юсерин и прочие. пробвах един на кларинс, който беше мега много хубав, но не е за мойта кожа, май ще си взема на клиник.

Град
    София
    Каква ти е кожата?

ами, на места супер много суха, та чак се бели и боли /носът, брадичката, малко от челото/, иначе мазна и откакто цикълът ми се прецака, ми понаизлизат и пъпки, от които ми останаха петънца. ):

Град
    София

Вземи си тестери от това, ако искаш.

благодаря за предложението, но едва ли ще ми дадат тестери ( :

Град
    София
    Би трябвало да ти дадат без проблем. Ако не, им обясняваш, че кремът е скъп и не искаш да рискуваш без да си го тествала на кожата си.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ами, на места супер много суха, та чак се бели и боли /носът, брадичката, малко от челото/, иначе мазна и откакто цикълът ми се прецака, ми понаизлизат и пъпки, от които ми останаха петънца. ):
    Кожата ти е суха в Т-зоната?? Ти си някакъв много специален случай.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И моята е суха там. Като се изкъпя или дори само да се наплискам с вода ми се опъва и става на люспи :д
    А иначе се води мазна заради порите и несъвършенствата

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Би трябвало да ти дадат без проблем. Ако не, им обясняваш, че кремът е скъп и не искаш да рискуваш без да си го тествала на кожата си.
    къде да го търся? кажи ми, че го има в бюти зон в мол сф ;д. всъщност нз дали там дават тестери.

пантер, да, какво му е странното? особено носът ми много се бели.

бтв, майка ми е много доволна от тази марка, но тя се бори с бръчки ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си