.
Отговор в тема
Страница 355 от 436 ПървиПърви ... 255305345351352353354355356357358359365405 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 851 до 8 875 от общо 10898
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Има го, да. И тестери дават.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    благодаря! ( :

anonymous708973
    Guest
    Въх, на мен около носа ми се бели и е червено перманентно (аман!), не самият нос. Брадичката и носът ми са нормални/мазни, останалото е сухо.
    Сега ще го боря с крем с невен, на сестра ми й оправи много зверски лишеи. Като изключим това, от няколко дена - пу, пу! кожата ми е като от картинка ;3

Аз като започна да се беля се мажа веднага с някакво чисто масло, което знам, че не ми запушва порите. Омазвам се хубаво и ако до час не е попило останалото леко го забърсвам с кърпичка.
    Иначе съм невероятно доволна от маската на Yves Rocher от серията Nutritive Végétal.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Добър фризьор в София, по-специално към боядисване на цяла коса или тип омбре?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Въх, на мен около носа ми се бели и е червено перманентно (аман!), не самият нос. Брадичката и носът ми са нормални/мазни, останалото е сухо.
    Сега ще го боря с крем с невен, на сестра ми й оправи много зверски лишеи. Като изключим това, от няколко дена - пу, пу! кожата ми е като от картинка ;3
    оф, мани ;д. кожата ми е парадокс. хем е мазна, хем и супер суха, толкова че направо боли. не знам какво представляват лишеите по лицето, обаче аз съм имала преди едни много, ама много сухи участъци, които сякаш сърбят и са болезнени. може и да е това. преборих ги с крема на акне аут хидроактив. много добър наистина, но не е за мазна кожа. освен това е на достъпна цена.

пробвах пудрата на биодерма и моментално се отказах. твърде тежка ми идва, сто про запушва порите и е немислимо да се ползва лятото. обаче флуидът е прекрасен и е идеален за мазна кожа. нз, ще видим.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз като започна да се беля се мажа веднага с някакво чисто масло, което знам, че не ми запушва порите. Омазвам се хубаво и ако до час не е попило останалото леко го забърсвам с кърпичка.
    Иначе съм невероятно доволна от маската на Yves Rocher от серията Nutritive Végétal.
    С какво? Аз пробвах с авокадово, обаче не попива часове наред и не хидратира.

Със зехтин. Аз слагам не повече от 3-4 капки с капкомер и ако съм твърде мазна преди да се легна се забърсвам да не омажа всичко. Сутринта се събуждам с бебешка кожа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз бях си взела едно малко шишенце арганово масло и вече го измазах, но не съм забелязала голяма разлика, пак ми е мега суха кожата (
    Сега пак ще си купя, но се чудя на коя марка. Препоръки? (за малки разфасовки)

Здравейте! Търся мнение относно преса за коса. Спрях се на една марка, но не мога да реша кой от трите модела е най-добър Remington Keratin Therapy S8590 , Remington S7710 и Remington Shine Therapy S8500. Моля спешно за мнение Благодаря предварително!!!

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Дайте съвет - предстои ми да си боядисам косата черна, обаче "фризьорката" ми е много добра и винаги ми намазва ушите и челото. Как да избегна това? Ако намажа зоните с някакъв крем - здраве или нещо такова, дали по-лесно ще се измие ако все пак ме намаца неволно???
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Искам да попитам, защо на флакон със спрей пише да се държи изправен? Какъв ще е проблема, ако го държа легнал?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Дайте съвет - предстои ми да си боядисам косата черна, обаче "фризьорката" ми е много добра и винаги ми намазва ушите и челото. Как да избегна това? Ако намажа зоните с някакъв крем - здраве или нещо такова, дали по-лесно ще се измие ако все пак ме намаца неволно???
    По-скоро с някакво олио/зехтин, нали с тях се сваля боя, та подозирам, че няма да хване върху него.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Със всякакъв крем/вазелин/олио става.

Някой ползвал ли е рициново масло за да порастат по - бързо веждите ? Наскоро си купих и не знам как да го прилагам , някой случайно да знае ?

Аз бих сменила фризьорката. Иначе да, с нещо мазно трябва да стане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от tatyanaa Виж мнението
    Някой ползвал ли е рициново масло за да порастат по - бързо веждите ? Наскоро си купих и не знам как да го прилагам , някой случайно да знае ?
    май не съм ползвала, ама знам, че има ефект
    с клечка за уши мажеш преди да легнеш или с пръстчета :д

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Става и с четка за спирала.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мажи спокойно с крем т.е. вземаш кутийката в салона и веднага преди боядисването мажеш много, не сякаш ще си слагаш сутрин на лицето, но не с нещо прекалено мазно или масло, че някъде боята няма да хване...пък да е отпред е мнооого кофти

бтв, по-читавите бои вече се мият от кожата с вода, ако има нещо останало все пак, се маха най-лесно с тампон, натопен в оцет...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Замених ексфолианта с мед, лимон и кафява захар в натурален вид - кожата ми е чувствителна, смесен тип, напоследък много изсъхна и след медчето и лимона сега - хем мекичка я чувствам, хем свежа.
    Някой да е ползвал подобна смес, в дългосрочен план как ви се отразява?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    На мен захарта ми идва малко грубичка, затова си я правя малко по-нежна, раздробявайки я; бих ползвала сол, обаче четох, че не е ок за лице, та затова захар. Към цялото това нещо, слагам и зехтин за разкош и защото съм обсебена от зехтин в грижата, хаха. Ексфолирам си лицето веднъж седмично така, включително и устните, и си чувствам кожата много добре - чиста, подхранена, не изсушава.
    Ти какъв ефект търсиш?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Чиста и подхранена, без да изсушава^ и аз съм фен на зехтина, и ме хвана яд, че си оставих шишенцето на работа, иначе щях да добавя.
    И да, захарта дойде грубичка, ако го ползвам за маска, ще я изключа.
    Ще експериментирам да почиствал лицето само с домашно приготвени бъркочи и ще споделя дали има положителен ефект.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    А с какви кремове се мажеш?

Продавам таблет ако се интересувате погледнете http://olx.bg/prodavam-tablet-i69104046

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Абе само аз ли си виждам както си трябва или наистина някой я вижда в други цветове? https://www.facebook.com/RadioENERGY...type=1&theater

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си