.
Отговор в тема
Страница 358 от 436 ПървиПърви ... 258308348354355356357358359360361362368408 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 926 до 8 950 от общо 10898
    http://www.magnatibg.com/product_86.html nqkoi ima li ideq ot kude moga da go zakupq..

Какво ви е мнението за козметиката на малинка ?

Цитирай Първоначално написано от KaliP Виж мнението
    Какво ви е мнението за козметиката на малинка ?
    Аз съм изключително доволна от нея-в същия ценови клас е като други дрогерийни марки;от сорта на maybeline,max factor и прочие;но продуктите са по-добри според мен;специално за декоративната козметика говоря.Например червилата са адски трайни.Доволна съм и от шампоаните и спрейовете за коса.Освен това персоналът е много любезен и в двата магазина;и ти дават да пробваш всичко преди да закупиш.
    Аз се обръщам с може би малко странен въпрос-но имате ли съвети или изпитани начини за намаляване на апетита;понеже напоследък е нещо страшно при мен,хем си смятам калориите и излиза,че поглъщам точно колкото ми трябват,хем се стремя да идват от по-полезни храни;и пак постоянно съм гладна..може би е на психическа основа,знам ли.

някой да ми предложи сайт , ако може български откъдето да си поръчам такава рокля
    https://www.facebook.com/aneliaonlin...type=3&theater
    https://www.facebook.com/aneliaonlin...type=3&theater

интересува ме повече като цвят

Голям фен Аватара на Lourenço
    Тази рокля май е пола и блуза обаче... сигурна съм, че ще си намериш подобни по магазините

Цитирай Първоначално написано от queen_ofdisaster Виж мнението
    Аз съм изключително доволна от нея-в същия ценови клас е като други дрогерийни марки;от сорта на maybeline,max factor и прочие;но продуктите са по-добри според мен;специално за декоративната козметика говоря.Например червилата са адски трайни.Доволна съм и от шампоаните и спрейовете за коса.Освен това персоналът е много любезен и в двата магазина;и ти дават да пробваш всичко преди да закупиш.
    Аз се обръщам с може би малко странен въпрос-но имате ли съвети или изпитани начини за намаляване на апетита;понеже напоследък е нещо страшно при мен,хем си смятам калориите и излиза,че поглъщам точно колкото ми трябват,хем се стремя да идват от по-полезни храни;и пак постоянно съм гладна..може би е на психическа основа,знам ли.
    С какво се храниш? Аз не съм сигурна, че много мога да ти помогна с личен опит, защото съм с обратния проблем. Но протеините и мазнините засищат много повече от въглехидратите. Ако си гладна хапвай ядки между храненията. Или малка кофичка кисело мляко... не знам в България дали ги има по 100 мл. Например сутрин, ако си пропускаш често протеините като мен и караш само на вегетариански сандвичи с зеленчуци, точно след два часа се чувствам все едно не съм яла.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Всъщност много често закусвам точно сандвич със зеленчуци и разни неща за мазане;къде поради липса на време и бързане;къде поради мързел да си приготвя нещо друго.Голям проблем имам със сладкото,под почти всякакви форми,така съм от малка още..и напоследък се опитвам да си набавя 500-600-те калории;които ще изям с един шоколад с плодове,ядки и зеленчуци,и все пак трудно минава ден без да прегреша.Не е като да не съм информирана за здравословното хранене и ползите от него;просто на практика все нещо не ми се получава и не знам как да си наложа повече контрол. За щастие на външния ми вид не се отразява фатално засега,но все пак се чувствам като ламя и прасе едновременно като виждам как на мацките около мен им става тежко от една салатка,а аз дори и преяла,пак мога да погълна още.

Мега фен Аватара на ameli
    Тъй, аз минавам да кажа, че ще закриват варненския Инглот до седмица ;/

А въпросът ми е следния - косата ми е тъмно руса (нещо такова http://misocialnetwork.com/wp-conten...ir-At-Home.jpg) и се замислям да я изсветля още малко, но да не ползвам обезцветители, а направо да си мажа с боята. Видях това http://www.palette.schwarzkopf.com/c...50/PNC_100.png като моят нюанс е точно първия и се очаква да се получи толкова русо? Дали няма да стане оранжева? И две опаковки ще ми стигнат ли

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Какво ще рече размер S-M ?Искам да си поръчам едно сако онлайн, но нещо не схващам размера минава и за емка и за еска ли ?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Да.
    За първи път ли го срещаш

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Какво ще рече размер S-M ?Искам да си поръчам едно сако онлайн, но нещо не схващам размера минава и за емка и за еска ли ?
    Обикновено пише размерът в сантиметри така или иначе. От S до S съм виждала огромни разлики така или иначе.

Здравейте. Аз съм момиче от Пловдив на 16 години и се занимавам с волейбол, но искам да започна да се занимавам по-профисионално. Искам да се пробвам да тренирам във ВК Марица, но не съм наясно дали момиче, което не е напреднало в този спорт, а е още начинаещо, дали може да се запише да тренира там, защото аз се определям като девойки младша възраст и не знам дали приемат начинаещи. Ако има запознати с това, ако може да ми обяснят. Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Може ли да ми каже някой който разбира как е състава на този крем за лице?

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ISOPROPYL MYRISTATE, CYCLOPENTASILOXANE, CETYL ALCOHOL, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM POLYACRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, MANNITOL, FAEX EXTRACT, HYDROLYZED CRANBERRY FRUIT/LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOGEN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, CI 77891, CI 14700

Здравейте, не знам дали това е подходящата тема за този въпрос. но ми трябва бърз отговор.
    с приятеля ми правихме секс без презерватив, но той не свърши в мен. Има ли повод за притеснение и какво да правя?

^ Да не сме баба Ванга? Ти си знаеш кога си в овулация и какво е правил приятеля ти.

Съставът на този крем не е с кой знае колко хубави съставки и много зависи от цената дали бих го купила. По-скоро бих го ползвала за тяло. Isopropyl myristate и Cetyl alcohol отключват акне при акнеични кожи, а първият аз го избягвам в продукти за лице заради порите. Иначе няма нещо кой знае колко опасно, но повечето съставки са синтетични и липсват каквито и да е масла

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ^ Да не сме баба Ванга? Ти си знаеш кога си в овулация и какво е правил приятеля ти.

Съставът на този крем не е с кой знае колко хубави съставки и много зависи от цената дали бих го купила. По-скоро бих го ползвала за тяло. Isopropyl myristate и Cetyl alcohol отключват акне при акнеични кожи, а първият аз го избягвам в продукти за лице заради порите. Иначе няма нещо кой знае колко опасно, но повечето съставки са синтетични и липсват каквито и да е масла
    Благодаря за информацията, крема е на орифлейм за около 15тина лв. има дневен и нощен, водят се за суха и чувствителна кожа, но май няма да го взема. Трябва ми някакъв за суха кожа, дори лишейчета ми излизат. Преди време някой ми каза с масло да пробвам, пробвах на икаров някакво, но не помага... вече не знам с какво да я мажа за да се оправи, толкова е суха и опъната че вечер ако не се намажа с някакъв крем ме боли ... :/

anonymous708973
    Guest
    Крем за суха кожа без масла??

Някой може ли да ми каже къде има тае-бо във Варна на приемливи цени

здравейте имам едно въпросче... с какви лепила мога да си лепя ноктите защото ми казаха че не всчки секундни вършат работа? в момента имам jip super glue. То върши ли работа или е прекалено силно?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Крем за суха кожа без масла??
    http://bg.oriflame.com/products/prod...dCode=25194#t3 така го водят явно, моята е хем суха, хем чувствителна и бях готова да си го взема, но се разубедих...

kissyou по-добре не си прави експерименти, до колкото знам не е добре да се докосват до кожата и ноктите такива лепила и глупости.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от kissyou Виж мнението
    здравейте имам едно въпросче... с какви лепила мога да си лепя ноктите защото ми казаха че не всчки секундни вършат работа? в момента имам jip super glue. То върши ли работа или е прекалено силно?
    Добро е.
    Може да пробваш и Loctite GEL - то е много по-щадящо и реално няма да си съсипеш ноктите!

Препоръчайте ми щадящо средство за почистване на грим. Казвам "средство", защото приемам всякакви съвети. Имам мицеларната вода на Микса, от която съм доволна, но искам да я сменя за малко. В последните два месеца имах известен проблем с едното око и не е изключена възможността за алергии. Това е единственият нов продукт сред козметиката ми, искам да го спра за малко. Дайте идея за нещо друго.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    marilyn

Последно редактирано от kalpazanka : 03-24-2015 на 16:50

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си