.
Отговор в тема
Страница 359 от 436 ПървиПърви ... 259309349355356357358359360361362363369409 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 951 до 8 975 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Преди време някой ми каза с масло да пробвам, пробвах на икаров някакво, но не помага... вече не знам с какво да я мажа за да се оправи, толкова е суха и опъната че вечер ако не се намажа с някакъв крем ме боли ... :/
    Маслата на Икаров не са хич хубави. Вземи нещо по-качествено, преди съм ги ползвала, пълен боклук са.

Мерси, Калпазанке.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Marilyn смесваш 50/50 мицеларна вода с някакво чисто масло. Почиства всичко без много търкане и не пресушава, а после трябва само да се измие с някакъв гел или пяна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    те няма ли да изсушат, не може ли без да се измива примерно, ако е вечер, тъкмо маслото ще си попие хубаво?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Marilyn смесваш 50/50 мицеларна вода с някакво чисто масло. Почиства всичко без много търкане и не пресушава, а после трябва само да се измие с някакъв гел или пяна.
    Може би въпросът е тъп, но ... как да използвам такава смес около очите, при условие, че после трябва да се измива? Като цяло не искам да използвам и мицеларна вода, а нещо друго, имам чувство, че този проблем ми се породи от нея. (Гадая разбира се, но това е единственият нов продукт, който използвах в последно време.)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Честно казано и на мен от мицеларната вода само и от повечето дегримьори ми се изсушава ужасно около очите и затова си ползвам мазничкото, което без много търкане разгражда всичко, а и самото то не изсушава. После винаги си измивам лицето с пяна и четка за пори, за да съм сигурна, че добре са ми се почистили порите. Предполагам, че може да се изплакне и само с вода след това.

мерилин, то така с чисто масло стават по-мекички продуктите, а ти можеш да пробваш с препоръчаните от калпазанка и ако пак ти дразни, да добавиш масълце, ама не пречи, ако ти е останала мицеларна вода и сега да пробваш, според мен има голям шанс да ти се отрази добре и мицеларната вода да не ти дразни с добавката
    иначе другите нещица хаяши явно ги ползва за порите (те не се слагат на очите, доколкото знам? :д всъщност може и да има специални де..) та искам да кажа, че дори да минеш и с тях (защото наистина е хубаво за поричките), като спестиш при очите, не виждам проблем
    и после можеш да минеш пак с чисто масло, ако ще си лягаш и да оставиш да ти попие, много е подхранващо, а пък иначе ползвай специално кремче за очите, щото не си е работа с инакъв, бтв няма ли крем, който да става за цялото лице, включително очите? бати тъпаците, само ни карат да ги храним с излишни пари -.-

anonymous708973
    Guest
    И аз си чистя очите с зехтин+мицеларна вода. После минавам с емулсията за суха кожа на Алверде - няма да струва повече от 5-6 лв, а е прекрасна!!

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Честно казано и на мен от мицеларната вода само и от повечето дегримьори ми се изсушава ужасно около очите и затова си ползвам мазничкото, което без много търкане разгражда всичко, а и самото то не изсушава. После винаги си измивам лицето с пяна и четка за пори, за да съм сигурна, че добре са ми се почистили порите. Предполагам, че може да се изплакне и само с вода след това.
    Би ли пояснила? Не съм чувала досега за такова чудо :0 Чисти ли порите наистина?

Има най-различни такива. "Гъзарските" са на Clarisonic и Philips, които са електрически и почистват с въртеливи движения. Аз използвам ето такова най-обикновено китайско чудо за 3 долара и определено има ефект. От година и половина си почиствам лицето всяка вечер с нея и порите ми са идеално чисти през 90% от времето.
    Аз съм я хвалила много пъти тази четка, не е нещо магично, но определено е евтина алтернатива, която измива доста добре, а и изобщо не ми дразни кожата, защото е супер мекичка. А аз по принцип дори най-ситните скрабове трудно ги изтрайвам и се зачервявам като домат.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Мерси много Явно ще трябва да си потърся
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Мега фен Аватара на Dagichka
    ах, дали ги продават и тук някъде? ;д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Някой може ли да ми препоръча гел/пяна за смесена кожа?
    Всякакви алтернативи може да предлагате ако имате и някакви хубави евтини находки.
    Също и хубав хидратиращ крем ?

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Всякакви алтернативи може да предлагате ако имате и някакви хубави евтини находки.
    И аз съм със смесена кожа и съм доволна от гела на билка с роза дамасцена, а за хидратиращ крем - на хималая не е лош

и аз искам такава четка, май ще си поръчам две-три даже, да си имам резервни :д
    а пък аз в бг съм питала по магазинчета и съм търсила, ама.. или са някакви гумени гадни или като цяло няма, преди бях си взимала такава http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=232685 даже бях споменавала и уж доволна, ама си е грубичка, абе става, ама четчиците изглеждат по-добре, а пък днес видях ей таз в нета http://impalaonline.com/IMPALA-Chetk...shta-porite-19 и тя изглежда добре, само дето е много мъничка -.-
    едит: и бтв наистина питах за кремче, дето става и за околоочния контур и за пяна/гел (второто от любопитство) -.-
    + аз също бих искала препоръка за пяна/гел, обаче за нормална кожа
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-27-2015 на 03:19

Някой поръчвал ли е от този сайт http://foryoubg.com/products.php?cat=1&page=1
    да сте дочули нещо за продуктите им

Мега фен Аватара на ameli
    Моята скорошна находка беше измивен гел+хидратиращ крем на хималая - 6лв комплект. Ако ги има още ти ги препоръчвам, въпреки, че на мен гелчето ми е доста изсушаващо, но с крема след това всичко е наред.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Моята скорошна находка беше измивен гел+хидратиращ крем на хималая - 6лв комплект. Ако ги има още ти ги препоръчвам, въпреки, че на мен гелчето ми е доста изсушаващо, но с крема след това всичко е наред.
    Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    И аз съм със смесена кожа и съм доволна от гела на билка с роза дамасцена, а за хидратиращ крем - на хималая не е лош
    благодаря ви,сигурно ще пробвам някой от геловете,но за крема още
    обмислям.Кожата ми е много капризна и от повечето кремове ми излизат
    пъпчици затова се чудя дали да не взема нещо медицинско.

Супер фен Аватара на girl91
    Имам поръчано нещо от Ebay, но така и не пристигна до посочената дата. Свързвам се с продавача за да кажа и той ме пита дали адресът ми е ОК, да проверя пак в пощата, защото той е проверил и е видял, че е пристигнала в страната. Има тракинг номер на пратката. Къде мога да проверя този номер? Скоро ходих до пощата, другата седмица пак ще проверя де, но искам да видя каква информация излиза за пратката.
    Последно редактирано от girl91 : 03-28-2015 на 12:21

Продавачът трябва да ти даде сайта, от който да го следиш. Но на този етап направо отвори case в Ebay, че не е дошло и през него комуникирай с продавача. Понякога закъсняват нещата, но по често в такъв случай изобщо не пристигат и е добре да се подсигуриш.

;/

Супер фен Аватара на girl91
    Продавачът трябва да ти даде сайта, от който да го следиш. Но на този етап направо отвори case в Ebay, че не е дошло и през него комуникирай с продавача. Понякога закъсняват нещата, но по често в такъв случай изобщо не пристигат и е добре да се подсигуриш.
    До сега като нещо не дойде в рамките на посочения период като пиша на продавача направо ме пита дали искам да ми върне парите или искам нещото дами го прати пак. В понеделник ще проверя все пак дали нещо е дошло. Иначе кейс съм отворила. Случвало ми се е нещата много да закъсняват и да дойдат след като вече са ми върнали парите, но сега много време мина и надали ще пристигне.

Red face

Здравейте,
    Може ли да ми препоръчате някой спрей за обем?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Най-любимия ми гел е на Лавера и не беше повече от 10 лева със сигурност. Има го в Лили и в био магазините, мисля. Просто...не ми изсушава, всичко е ок. Вярно е малко като количество, но пък.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Момичета предложете някакви интересни и необичайни цветове лак за нокти. Имам почти всички възможни цветове и много ми са омръзнали. Гледах в магазините и нищо не мога да си харесам. Ако имате някакви любими споделяйте, ще съм благодарна

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ами то вече има ли необичайни? Всичко се носи.
    Напоследък ми се носи бяло, ама хубаво, чисто бяло, имам един много хубав пясъчен на Перфект и мисля да сложа него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си