.
Отговор в тема
Страница 362 от 436 ПървиПърви ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 026 до 9 050 от общо 10898
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щрудел,
    Tally Weijl , имам изкуствена кожа, кафяво само че, има и други цветовве, 50 лв май беше, или 40 , ще те излъжа.
    maDamn

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Кокетна?

Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Какво ви е мнението за солариума? Вреден ли е или ако не се прекалява е ок? Ходя вече месец и нещо и мислите ли, че е нормално да спра за известно време?
    Харесвам тен, но на солариум не бих отишла. Не си струва риска и да, вреден е, дори да не приличаш на препечена филийка. Замисляла съм се доста пъти, ама не, всеки път се отказвам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ей момичета някоя от вас да е ползвала продукти от серията на Лореал Liss Unlimited? В частност олиото или серума?

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Харесвам тен, но на солариум не бих отишла. Не си струва риска и да, вреден е, дори да не приличаш на препечена филийка. Замисляла съм се доста пъти, ама не, всеки път се отказвам.
    Благодаря ти!

Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Ей момичета някоя от вас да е ползвала продукти от серията на Лореал Liss Unlimited? В частност олиото или серума?
    Ползвам термичния крем, от него съм много доволна. Писала съм и преди за прекрасните резултати. Друго от серията не съм имала.

@MaCetY, моля

Благодаря marilyn Аз вече си поръчах серума, та като го пробвам ще дам отзиви

Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Благодаря marilyn Аз вече си поръчах серума, та като го пробвам ще дам отзиви
    Непременно кажи, като пробваш.

ShtrudeL , защо не го дадеш да ти го боядисат ?

Момичета, наскоро си взех бебешкото олио на Джонсънс с лайка, тъй като кожата ми е изключително суха - чак се бели,ако не дай си боже се почеша, но четох в един два форума,че всъщност въпросното олио не било полезно,а даже напротив. Чували ли сте нещо по въпроса ии евентуално можете ли да ми кажете с какво да го заменя.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз пък съм чувала , че това е най-доброто и мислех да го купувам...
    От бочко понякога ме засърбява кожата...а за други марки в момента не се сещам.

Най-вероятно съдържа течен парафин, която е доста мазна и лепкава съставка, но изобщо не подхранва. Ако си търсиш нещо подхранващо за тяло се насочи към чисти масла като какаово, косово или от карите. Не че зехтинът няма да ти свърши същата работа, но рискуваш да се омажеш здраво, а и ще миришеш на салата. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от 007_ Виж мнението
    ShtrudeL , защо не го дадеш да ти го боядисат ?

Момичета, наскоро си взех бебешкото олио на Джонсънс с лайка, тъй като кожата ми е изключително суха - чак се бели,ако не дай си боже се почеша, но четох в един два форума,че всъщност въпросното олио не било полезно,а даже напротив. Чували ли сте нещо по въпроса ии евентуално можете ли да ми кажете с какво да го заменя.
    Вземи си бадемово или кайсиево масло- те са нежни и подходящи за бебешка кожа, но вземи само такова, от двете, на което пише, че стават за бебешка кожа-така ще си гарантираш допълнително, че са чисти масла без дори и минимални примеси. На моите пише, че са подходящи и за бебешка кожа и затова ги взех, а и аз имам проблеми с кожата на лицето-понякога се лющя като риба и редовно се мажа с бадемово

Супер фен Аватара на girl91
    Тук във форума май някой хвалеше сухия шампоан на Batiste. Днес видях в Елитис на цена 6.36лв. Имаше няколко вида. Аз нямам много нужда от сух шампоан, но тъй като този продукт много наумя, искам и аз да си взема, но за повечето на пазара има противоречиви мнения и така и не съм се навила да си взема някой. Наистина ли е хубав, оставя ли бели следи, свършва ли бързо?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    пийпъли, косата ми е МНОГО тънка и права. не може да се къдри и никога не е имала обем, което е кофти. нямам косопад. не е някакъв патологичен случай, де. препоръчайте ми нещо за сгъстяване, удебеляване и обем. миси <:

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Къде в София мога да си намеря пролетно кожено яке (изкуствена кожа, но не прекалено ужасна ъъ..) на някаква ниска що годе цена?
    kenvelo /city center sofia/

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    можете ли да ми предложите някакво сайтче, за бижута(гривни/огърлици)?
    може и с някакви други такива подобни неща?

п.с. да предлагат и бърза доставка :д

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Тук във форума май някой хвалеше сухия шампоан на Batiste. Днес видях в Елитис на цена 6.36лв. Имаше няколко вида. Аз нямам много нужда от сух шампоан, но тъй като този продукт много наумя, искам и аз да си взема, но за повечето на пазара има противоречиви мнения и така и не съм се навила да си взема някой. Наистина ли е хубав, оставя ли бели следи, свършва ли бързо?
    Аз ползвам най-тъмния, хубав е. Не оставя следи и наистина си върши работата, обаче ако си пипам косата много ми оцветява пръстите -.-

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    пийпъли, косата ми е МНОГО тънка и права. не може да се къдри и никога не е имала обем, което е кофти. нямам косопад. не е някакъв патологичен случай, де. препоръчайте ми нещо за сгъстяване, удебеляване и обем. миси <:
    story of my life :\

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Аз ползвам най-тъмния, хубав е. Не оставя следи и наистина си върши работата, обаче ако си пипам косата много ми оцветява пръстите -.-
    Това не ми звучи добре

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    да, и на мен ми оставя следи (

http://expobulgaria.com/profile_prod...0%D4%CC&page=0

Това са продукти Federico Mahora на FM GROUP WORLD - Полша. Имат представителство в София. Доставката е за 1 ден.

http://expobulgaria.com/profile_prod...0%D4%CC&page=0

Това са продукти Federico Mahora на FM GROUP WORLD - Полша. Имат представителство в София. Доставката е за 1 ден.

anonymous708973
    Guest
    Е, няма да си пипате косите толкова :д И без това се омазнява от пипане в корените :д
    Иначе Батист и аз съм го ползвала, 3 опаковки съм изхабила. Не е лош, става, работи си, обаче... бях в ДМ и ми трябваше мини сух шампоан, та Батист ги няма там и си взех на Aussie. E, разликата е от небето до земята, това работи наистина! Минусът е, че оставя косата доста суха и заплитаща се в корените, но това не се вижда.

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    можете ли да ми предложите някакво сайтче, за бижута(гривни/огърлици)?
    може и с някакви други такива подобни неща?

п.с. да предлагат и бърза доставка :д
    Aliexpress. Получих напоследък около 6-7-8 огърлици. Изборът е огромен, цените са смешни, аз пари за доставка (до Германия) не платих. Лошото е, че се чака адски много. Аз поръчах на 19.февруари, нещата започнаха да идват последната седмица на март, а чакам още две.

^ Случила си на гаден период, не знам защо но повечето неща от Ali идват за 2 седмици до Франция, което е невероятно бързо за доставка от Китай. Много малко ми се забавиха повече от месец. Иначе аксесоари има страшно много и супер евтино, всичко, което го има по магазините тип H&M и Zara го има и там 3-4 пъти по-евтино.

Оцветените шампоани на Batiste наистина цапат пръстите, аз си оцапвам и челото докато го пръскам, но всеки път си мисля, че просто прекалявам. Безцветните обаче не оставят бяло и не цапат. На мен ми вършат чудна работа, но не ми се омазнява хич косата. Бих пробвала Aussie, защото сигурно ще мирише прекрасно, но при нас май ги няма.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Някоя правила ли си е балеаж в София, да ми препоръча фризьор, защото си търся хубав салон, в който да не ми съсипят косата, на сравнително прилична цена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си